Лучан кличуть на веломандрівку в Білорусь

Лучан кличуть на веломандрівку в Білорусь
Луцьких велосипедистів запрошують у Брест на велофестиваль. Захід відбудеться в рамках дня міста 26-27 липня.

Найголовнішим заходом фестивалю стане проходження 13-ти кілометрового кола по прилеглих до Брестського форту вулицях, - повідомили у прес-службі Луцькради.

Як зазначають організатори,охочі зможуть проїхати будь-яку кількість кіл, по закінченні яких буде враховуватись час і подолана відстань.

Крім велопоїздок відбудуться різноманітні заходи, в яких зможуть взяти участь ті, хто не буде освоювати велотрасу. Планується проведення велоквестів, активних ігор, відвідування музею 5-го Форту і його підземель.

« Ті, хто хоче претендувати на фінальні призи в лотереї (а це будуть велосипеди ) і на гаряче харчування, повинні обов’язково пройти попередню реєстрацію і виконати кваліфікаційний маршрут. Всім учасникам буде видано маршрутний лист, на основі якого підбиватимуть підсумки заїздів», - йдеться у повідомленні.

Планується відзначити призами найстаршого і наймолодшого учасника, того, хто проїде маршрут найшвидше і того, хто проїде найдовшу відстань. Крім того, приз отримає і найактивніша сім’я.

Після завершення заходів, організованою колоною велосипедисти залишать 5-й Форт і направляться до місця святкового концерту.

Як зауважують організатори, закордонні гості зможуть перетнути кордон в пункті пропуску «Брест» (Варшавський міст) в обидві сторони на велосипедах. Іногороднім учасникам буде надана можливість переночувати в гуртожитку за символічну плату. Охочі завчасно можуть заказати готель.

Охочі взяти участь у Брестському велофестивалі можуть завчасно зареєструватися на сайті velofest.by.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фестиваль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"заказати"?!
замовити, нє?
Відповісти
Останні новини
Лучан кличуть на веломандрівку в Білорусь
15 травень, 2014, 14:08