Клімчук розповів, чого став регіоналом і казав на Януковича «мій Президент»

Клімчук розповів, чого став регіоналом і казав на Януковича «мій Президент»
"Я був в тій партії, яка була при вдалі, інакше я б не міг реалізувати свою владу на Волині. Я не міг би працювати з урядом. Я взагалі не міг би бути головою облдержадміністрації" - заявив колишній голова Волинської ОДА, депутат облради Борис Клімчук.

Про це він говорив у четвер, 15 травня, після того, як активісти Самооборони Майдану Волині, Правого сектора Волині та Автомайдану України не впустили його на сесію облради.

Клімчук повідомив, що знав про те, що його не впустять до сесійної зали. Після короткої розмови із революціонерами він пішов, так і не потрапивши до приміщення облради. А після цього дав невелике інтерв’ю журналістам.

Так, Клімчук запевнив, що не претендуватиме на владні посади, коли прийде нова влада після виборів Президента України. Мовляв, його політична кар'єра уже закінчилася.

"Я не хочу бути ні послом, ні радником, ні губернатором", - сказав Клімчук.

Також він спростував чутки, що ніби неформально працює у виборчому штабі Петра Порошенка. Проте, зазначив, що багато людей на Волині, на його думку, підтримають саме цього кандидата.

Окрім цього екс-губернатор засудив дії Віктора Януковича.
"Лихо до нього ставлюся. Він не тільки український народ підставив, він підставив тих людей, які з ним працювали", - додав Клімчук.

"Якщо я вам скажу, що мені Янукович того вечора говорив, 24 січня (день, коли Клімчук написав заяву про звільнення - ред.)..." - почав говорити Клімчук, втім зупинився, відмовився розповідати далі, лише додав: "Бог йому суддя".

Окрім того, Клімчук пояснив, що казав на Януковича "мій Президент", бо "це європейське звернення".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
повага йому
Відповісти
системно розвалював Волинь з 1992 року???
Відповісти
за його мудрі слова то неті діти що кричать аби кричати
Відповісти
стара, облуплена і від вітру хилиться )
Відповісти
вот ви тільки і можете що людей ганьбити а ви подумайте що ви зробили для рідної Волині?
Відповісти
Чого вчепилися до нього? Є суд! Є якісь питання - туди! Є бажання і підстави забрати мандат - через суд! Не може бути владою той, хто зверху на даний період часу! Має бути закон! Інакше скотимося ще далі... а котитися є куди... Але ж не за те люди загинули і гинуть!
Відповісти
В тому і річ, що Закону зараз нема і найближчим часом не буде, бо зруйнована ціла система, а нова не побудована і нічого не робиться, щоб її збудувати, а без системної роботи в управлінні не може бути держави!!!
Відповісти
то потрібно будувати систему, а не розмножувати безлад.
Відповісти
Поважаю Бориса Петровича. Це - людина з великої літери. А дітки, які не путсили його у будівлю облради - сцикуни, заплатили грошики і не пустили. Вони (дітки) заробляють собі, це ж треба скільки часу нічого не робити , тілик кричати ганьба і мати хліб з маслечком. Або , як подейкують люди, квартиру за 80 тис доларів купити у новобудові. Бо ж він ж Правий сектор, він ж царьььь. дожилася країна, що дітки за грошики своїх вбивають і продають. Тьху
Відповісти
Журналістка файні питання задала, а той все викручується як вуж
Відповісти
В такій же мірі і йому Бог суддя.Не виправдовую його як керівника і політика, хоча розумію, що він був членом правлячої команди і системи, оцінку якій дали люди і дасть історія.Однак, на фоні всіх попередніх (і сьогоднішнього) губернаторів Клімчук зробив для Волині на порядок вище своїх попередників і це повинні признати його противники і опоненти. А те, що зараз твориться в нашому місцевому політикумі іншими словами як махновщина і головотяпство не назвеш. Думаю, що списувати Б.П.з політичної арени краю ще рано, нехай все утрясеться і він про себе знову заявить.
Відповісти
Розумний політик. Браво.
Відповісти
Просим граждан_написать_что сделал Б.Климчук.Напишите пожалуйста хоть одно.Мы не можем понять за какие он деньги и что Делал* Что?купил Инфинити дочке,построил офис на Молоди.купил место зятю.Вот все что он сделал.Ворова.ВороВал иеще раз Воровал.....ах да...еще обосрался перед посольством Японии...Ну это уже потом пусть старый пердун покипит.Все еще у него с переди как и у Его Преза,Янкука!
Відповісти
Не буду казати, що люблю Клімчука чи ненавиджу Клімчука - мені паралельно, я з ним особисто не знайомий. Але, маючи певну причетність до будівельної галузі, можу сказати, що завдяки особистому сприянню Клімчука були виділені кошти на будівництво школи в Ковельському р-ні.
А оце "крав - не крав"... Голих слів повно. В нас це можна про кожного другого говорити... Лікарі хабарі беруть? Беруть. Освіта, особливо вища? Під час сесії просто варто походити біля студентів, не треба і питати, достатньо мовчки слухати. І т.д., і т.п. в усіх сферах, в усіх галузях. Це система, яку треба ламати.
І починати з себе. Може колись і краще буде
Відповісти
а чого не запитала журналістка
як він рулить штабом Порошенка, ось так
Відповісти
,,Дякую'' п.Клімчуку,що зробив дешевшу медицину,позакривавши дільничні лікарні і зробивши округи. Якби ще дали попрацювати то і хліб би здешевив,поробивши такі ж округи по продажу хліба. На все треба мати ТАЛАНТ і гроші,яких тоді не було на медицину,а сьогодні з'явилися у цього пана на пам'ятник!!!
Відповісти
Клімчук - мудрий мужик. А пацанам з ПР просто заздрісно, от і киплять від безсилля. Бо їм ніколи не досягнути рівня БП - ні в управлінській діяльності, ні в державницькій позиції. Свою недолугість списують на фактор Клімчука. Поганому танцору завжди щось мішає.
Відповісти
Початок кінця багатолітнього мафіозі....Як без нього ?? А яяяя--яяяйй!
Відповісти
сьогодні "мій президент",а завтра "майн фюрер". не вийшло.
Відповісти
Повага Клімчуку!! Толкова і розумна людина!
Відповісти
ЗВИЧАЙНІСІНЬКИЙ БРЕХУН
Відповісти
Клімчук дуже виважений політик. І зробив він для Волині багато. Хоч би підняв АПК на одну з лідируючих позицій в Україні. БП жму руку, сподіваюсь, що про Ваші якості не забудуть майбутні керівники
Відповісти
Враховуючи стан доріг, каналізації, хабарництва і дерибанення земель, політик він фіговий.
Відповісти
щоб хто не говорив, а боря мужик молоток
Відповісти
Який президент - такий і губернатор... Подивіться на фото,як облесливо він заглядає в очі "хазяїну"... Тому й називав Януковича - "Мій президент"... Каже, що "це європейське звернення"... Але якщо звернення єврепейське, то чому ж екс-губернатор не забезпечив рівень життя для пересічного волинянина європейський? А це вже не за адресою панове, бо Клімчук здатний без докорів сумління адаптуватися до будь-якої політичної ситуації, до будь-якого державного керівника, але винятково заради своїх, власних потреб, своїх особистих інтересів, а не заради інтересів волинян... А оди про любов до волинян може співати не гірше міфічних серен, але гріш ціна цим співам... Хоча, судячи з окремих вищевикладених коментарів, ще є купка поціновувачів... А це вже викликає навіть не співчуття, не огиду, а сміх.
Відповісти
ти гуманітарій я дивлюся: язиком плескати краще виходить, як думати і аналізувати
Відповісти
Відповідь на запитання персонажу української народної казки - маленького, зеленого чоловічка по імені Ох... Так, я гуманітарій, люблю людей і ненавиджу нахаб, брехунів, популістів, казнокрадів і інших злочинців, при цьому Господь не обділив мене аналітичним складом розуму і відповідно достойним життям... До речі фізичними даними також.
Відповісти
Таких губернаторів ще треба пошукати.Що ці безробітники мають його паплюжити,повинні в нього повчитися.
Відповісти
Як мій вісімдисятирічний батько був все життя колглгоспником в комуністах,то давайте нього зараз виселимо з Укріни.
Відповісти
мова не йде скільки він зробив,скільки давали грошів стільки й робив,а проте як він по холуйськи загравав з президентом, нагадує той фільм з Жаном Рено,прибульці часу,там був такій Жакуй,який бігав біля свого пана то зліва,то зправа,і ноги йому лизав
Відповісти
Шановні волиняни, мені сумно дивитися на вас, на вашу революцію. Майже всі області змінили шило на мило, але ви переможці. Борис Петрович - це людина з досвідом і елементарною життєвою мудрістю, чиновник, який бачив, як живуть цивілізовані країни. Так, люди, які дійшли до таких посад не зовсім чисті на руку. Але покажіть мені країну, де президент чи губернатор – рожевощокі, наївні хлопчаки. Політика - це брудна справа, скрізь і всюди. Але якщо раніша вами керували розумні і хитрі, то тепер агресивні та тупі. З чим вас і вітаю. Кожен має ту владу, на яку заслуговує.
Відповісти
кому сумно на нас дивитися, їдьте в росію,білорусь, там кажуть порядок,а літом їдбте в крим покупатися,а нам і на Світязі водичка не погана,а Б.П.останні роки тіки й банячив,сусід з ним пив то казав,що тіло вже везуть,а як проспиться то людей на нараді попринижує,ну ще з президентом в монастир злітає
Відповісти
кому сумно на нас дивитися, їдьте в росію,білорусь, там кажуть порядок,а літом їдбте в крим покупатися,а нам і на Світязі водичка не погана,а Б.П.останні роки тіки й банячив,сусід з ним пив то казав,що тіло вже везуть,а як проспиться то людей на нараді попринижує,ну ще з президентом в монастир злітає
Відповісти
Останні новини
Луцькі парасолі. ФОТО
15 травень, 2014, 16:09
Клімчук розповів, чого став регіоналом і казав на Януковича «мій Президент»
15 травень, 2014, 15:49