Інтернет пускатимуть у луцькі будинки, тільки якщо більшість не проти?

Інтернет пускатимуть у луцькі будинки, тільки якщо більшість не проти?
У Луцькій мерії мають намір запровадити правило: дозволяти інтернет-провайдерам прокладати комунцікації у багатоквартирних житлових будинках тільки тоді, коли на це згідна більшість мешканців будинку.

Про це говорили 10 квітня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Нагадаємо, у мерії стверджують, що лучани масово скаржаться на те, що у будинках після проведення інтернету пошкоджуються покрівлі та стіни.

За словами мера Луцька Миколи Романюка, фірми, які проводять у квартири лучан інтернет, геть знахабніли, бо руйнують дахи і стіни у під’їздах та ще й не прибирають за собою.

«Людей ніхто не питає. Вчора вже дійшло до того, що казали ніби проводять цифрове телебачення», – розповів міський голова.

Микола Романюк попросив свою заступницю Ларису Соколовську обговорити це питання із керівниками ЖЕКів, аби знайти спільну мову з провайдерами та дисциплінувати їх.

«Ми повинні поставити крапку над «і». Бо це вже тягнеться місяцями. Тут повинні бути чіткі правила гри. Треба запитувати думки людей. Якщо більшість у під’їзді погоджується – тоді хай проводять», – сказав Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З хворої голови на здорову...Це хт о "більшість"? Старички, які і слова інтернет не знають? Правильніше змусити фірми, які проводять інтернет, прибирати за собою. А не зводити мешканців один з одним, тим більше, що це приречено на нерозуміння.
Відповісти
Якщо діяти по такому правилу то інтернет буду в одиниць, бо бабки з сварливими тітками ніколи недозволять.
Відповісти
Останні новини
Інтернет пускатимуть у луцькі будинки, тільки якщо більшість не проти?
10 квітень, 2012, 09:44