Оробець поновили на виборах мера Києва

Оробець поновили на виборах мера Києва
Центрвиборчком поновив Лесю Оробець у списку кандидатів в мери і в депутати Київради на чолі списку партії «Нове життя».

Про це повідомила сама Оробець на свой сторінці у Фейсбук, - пише Gazeta.ua.

Нагадаємо, що вчора її кандидатуру зняла з реєстрації Територіальна виборча комісія. Депутатка звинуватила у цьому партію УДАР та безпосередньо Віталія Кличка.

Пізніше окружний Адміністративний Суд Києва задовольнив адміністративний позов Оробець до ТВК і відновив її кандидатом в депутати Київради.

Водночас політтехнолог Тарас Березовець не виключає, що скандал навколо зняття Оробець з перегонів за крісло мера Києва не що інше, як піар-технологія. Таким чином, на думку експерта, депутатка, намагається підняти власний занизький рейтинг.

За даними соціології партнерської компанії Березовця, мерський рейтинг Лесі Оробець складає лише 2,5 %.

«Вона поступається навіть Олексію Мочанову з його 3,5%. Трійка лідерів - Кличко, Бондаренко, Катеринчук. А якщо розглядати, хто був би найбільш зацікавлений в її знятті, то відповідь очевидна - Віталій Кличко. Саме його голоси (виборці 18-45 років) і забирала Леся Оробець. А голова ТВК у нас хто ? Правильно, представник партії УДАР Михайло Терещенко, який був призначений тільки вчора! Питання є ? Питань немає», - резюмував політтехнолог.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Если эта садистка, долго, вдохновенно и публично оргазмировавшая по поводу жестоких убийств сограждан в Одессе, станет мэром Киева, то... как говорится "Народ имеет то правительство, которое он заслуживает". Зря в президенты не подалась.
Відповісти
Останні новини
Оробець поновили на виборах мера Києва
15 травень, 2014, 17:51