Лідер сепаратистів у Донецьку готовий обмінятися заручниками

Лідер сепаратистів у Донецьку готовий обмінятися заручниками
Самопроголошений співголова так званої «Донецької народної республіки» Денис Пушилін готовий розпочати діалог із владою щодо обміну заручниками.

Про це він заявив у четвер, 15 травня, під час прямого включення на круглому столі в рамках проекту «Схід+Захід», ініційованого інформаційним агентством УНІАН, телеканалом УНІАН-ТБ та Телевізійною службою новин (ТСН) каналу «1+1».

«Перше питання. Ми повинні обмінятися заручниками. І це можна робити за участю посередників», - сказав Пушилін, не уточнивши, водночас, які саме мають бути залучені посередники і з якого боку.

На уточнююче запитання про кількість заручників у полоні на Донбасі, Пушилін сказав: «Я вам зараз точну цифру не буду називати. На велике щастя, ця цифра не перевищує сотні - поки що нараховується десятками. Це поки що, якщо ситуація не зміниться».

Про інші умови щодо переговорів лідер сепаратистів наразі сказати не зміг через технічні проблеми із зв'язком. Нагадаємо, що волонтери, які займаються пошуком і складанням списків зниклих на Сході людей, скаржаться, що міліція мало допомагає у визволенні заручників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лідер сепаратистів у Донецьку готовий обмінятися заручниками
15 травень, 2014, 20:27