«Свобода» назвала «наїзд» Загреви недолугим персональним піаром

«Свобода» назвала  «наїзд» Загреви недолугим персональним піаром
Закиди депутата Волинської обласної ради від «Єдиного центру» Бориса Загреви (на фото) на адресу депутатів від ВО «Свобода» є неадекватними і абсурдними, позбавленими здорового глузду, заявили у цій політичній силі.

Про це йдеться у заяві прес-служби Волинського обласного осередку «Свободи».

Нагадаємо, під час сесії облради 15 травня депутат Борис Загрева заявив, що «обласна рада голосами партії «Батьківщина» та «Свобода» проголосували рішення про бюджет, яким відкрили шлюз для подальшого зловживання використання коштів під ті тендери, які були впроваджені попередньою владою».

З цього приводу у заяві «Свободи» йдеться:

«Фракція ВО «Свобода» завжди послідовно виступала за прозорий і соціально та національно орієнтований бюджет. Саме в цьому напрямку, на нашу думку, і відбулося перепрофілювання вільних залишків бюджету області в розмірі 3,3 мільйона гривень під час сесійного засідання 15 травня. Це зокрема виділення 2,2 мільйона гривень для фінансового підкріплення створення першого батальйону Територіальної оборони області. Підтримане також виділення 300 тисяч гривень на потреби Управління СБУ у Волинський області на діяльність Антитерористичного центру для закупівлі засобів захисту та спецобладнання. Крім того, у проголосованих змінах до бюджету закладені кошти для надання підтримки постраждалим на Майдані та родинам загиблих героїв Небесної сотні.

За цих обставин натяки на можливу підтримку фінансування терористів і екстремістів депутатами, які голосували за такий розподіл вільних залишків, є неадекватними та позбавленими здорового глузду. Фракція ВО «Свобода» заявляє, що ніколи не була і не буде задіяна в сумнівних тендерних схемах і оборудках Партії регіонів та її ставлеників. Наші депутати завжди послідовно голосували за всі адекватні пропозиції, які мають за мету перешкодити існуванню усіляких сумнівних схем і посилити контроль за використанням бюджетних коштів. У цьому може переконатися кожен, хто проаналізує результати цих голосувань, у т.ч. й під час сесії 15 травня 2014 року.

Розцінюємо подібні закиди не інакше, як недолугий персональний піар із намаганням показати себе найбільш безкомпромісним борцем із режимом Януковича, хоча таким насправді він не є. Подібні закиди на адресу депутатів від «Свободи» тим більше дивно чути з вуст депутата від фракції «ЄЦ», члени якої у Волинській облраді при режимі Януковича голосували в унісон зі ставлеником режиму Януковича в області Борисом Клімчуком та іншими членами Партії регіонів. Складається враження, що, даючи подібні оцінки іншим, дехто вирішив судити всіх по собі.

ВО «Свобода» не вбачає необхідності вступати у словесні перепалки щодо подібних неадекватних звинувачень, але найближчим часом має намір ініціювати проект рішення про заборону торгівлі спритними напоями у приміщенні обласної ради».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Загрева, та досить вже. Ну хоч щось путнє зроби. Піди на пенсію
Відповісти
Загрева правий на жаль
Відповісти
Мочіть того піарщика, він ще у 2004 всім хамив!
Відповісти
Саша Пирожик і собі добро зробить забороною спиртних напоїв, а також Валіку Вітру))
Відповісти
..чи пізно, Борисе за твоє хамство воздастся.
Відповісти
По-суті Борис Загрева тут правий! Ми бачили як Пустоцвітство в Луцьку привело в міськраду депутатів, які не віддають мільйонні кредити, чим здійснили аферу і обман вкладників ЗІБ. Дружно голосували-дерибанили зем.ділянки, посади. Тому не дивно, що і проголосує рішення про бюджет, як ПР і відкрили шлюз для подальшого зловживання використання коштів під ті тендери, які були впроваджені ПР.
Відповісти
хто знає, що спільного між загревою та нічним клубом опера і мережею дядя піца? а то різні чутки ходять...
Відповісти
Хто знає, що спільного між Х та У?
Та хай мають, тільки чесно і прозоро, без "крисятництва" і пустоцвілі.
Відповісти
Ой хлопці! Ой Свободівці! До влади пропхались,на фінансові потоки ригів посадили своїх і рулять! Молодці! От того і рейтинг Тягнибока такий!
Відповісти
Останні новини
«Свобода» назвала «наїзд» Загреви недолугим персональним піаром
15 травень, 2014, 20:31