На Волині зірвали плани диверсантів, - ЗМІ

На Волині зірвали плани диверсантів, - ЗМІ
На турбазі біля Шацька тиждень «гостювали» підозрілі чоловіки спортивної статури. Під час свого візиту «туристи» пропонували місцевим вигідну оборудку: хто вивісить над хатою чи установою російський прапор, отримає 300 доларів.

Про це написала журналістка Нововолинська Ділового Наталія Камишникова.

«Проте місцеві виявились усі як один патріотами й дали гідну відсіч зайдам-сепаратистам. У результаті шацькі міліціонери мусили охороняти «гостей» від поліщуків, аби ті не порвали їх, як тузик – прапор «Лугансько-Донецької республіки» , - йдеться у повідомленні.

Камишникова зазначає, що у висновку «непрохані гості» потайки поїхали геть.

Також вона пишепише, що напередодні 9 травня з’явилася інформація, що в одному з популярних готелів при дорозі Львів -Ковель, кілометрів за 15 від Володимира, поселилися невідомі, ймовірно луганські сепаратисти.

Як зазначається у повідомленні, номери готелю були всі зайняті та викуплені на тиждень.

Видання вважає, що їхня діяльність була паралізована через розголос в інтернеті та місцевих виданнях: «Не потикали носа нікуди цілий тиждень. Сиділи в номерах безвилазно».

«Лише 8 і 9 травня «туристи» зробили коротенькі екскурсії, та й знову сховались у готелі. Ввічливі люди з українських спецслужб уважно їх моніторили. 13 травня вся чоловіча компанія мовчки вибралася з готелю, спустошивши там усі запаси харчів та напоїв і виклавши за гостювання кругленьку суму», - резюмує Камишникова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
при дорозі Львів -Ковель, кілометрів за 15 від Володимира..

турійське подвір*я? вотчина митників.
а чого документи не перевірили у "гостей" ввічливі люди з українських спецслужб?
Відповісти
Типа да, там.
Відповісти
Маразм свидомитов крепчал. Еще что-то придумайте!
Відповісти
Казачок об'явився.
Відповісти
перевірте почаївську лавру, там люблять тітушки сидіти
Відповісти
Что за хрень?
"Тиждень «гостювали» підозрілі чоловіки спортивної статури", при этом "Ввічливі люди з українських спецслужб уважно їх моніторили"... Ну и? Итоги какие? Доблестное СБУ "мониторило", не отходя от ближайшей пивнушки? И это несмотря на указание первого зама СБУ Крутова еще от 29 апреля о том, что отслеживать всех российских граждан, не имеющих родственников на Украине, и представлять их с помощью СМИ руководителями диверсионных групп? СБУ совсем зажралась...
"«Туристи» пропонували місцевим вигідну оборудку: хто вивісить над хатою чи установою російський прапор, отримає 300 доларів" - при том, что "Не потикали носа нікуди цілий тиждень. Сиділи в номерах безвилазно".
"Як зазначається у повідомленні, номери готелю були всі зайняті та викуплені на тиждень... «непрохані гості» потайки поїхали геть, спустошивши там усі запаси харчів та напоїв і виклавши за гостювання кругленьку суму" - вот, вот где проявилось их бесчеловечное "террористическое" нутро - они решили устроить второй голодомор! И шацкие миллиционеры их еще при этом и охоронялы!!! А СБУ всего лишь уважлыво мониторило!!!!!
Не знаю кто как, а я просто плакаю...)))))))
Відповісти
Фото, надо полагать, непосредственно с места событий - на преднем плане "туристы", которые так и жили в отеле целую неделю с автоматами через плечо под охраной милиции и мониторингом СБУ, а с местными вели переговоры о вывешивании вражеского флага исключительно через форточку, мусоропровод или перестукиванием по батарее отопления... ну, поскольку "не потикали носа нікуди цілий тиждень i сиділи в номерах безвилазно". Продолжаю плакать... пацталом!)))))))
Відповісти
Зайдите сюда и не плачьте, пожалуйста. Шацк и Турийск или Владимир - это немножко разные места. http://ndilo.com.ua/news/jak-my-lovyly-dyversantiv.html
Відповісти
молодчаги наливайковипивайки!
Відповісти
троль "Rza, анонімус, ФигВам, сала сбу" не захлібніться слюнею)))
тебе вже давно не читають, бо наперед зрозуміло, що буде написано))
Відповісти
007? "Подумаешь, агентишко какой-то. У нас в девятом принц из Сомали!".©
Відповісти
Дамо п...й кожному, хто по ткнется з лихими планами на нашу землю! Це ВОЛИНЬ, дітки!
Відповісти
Слухай, поки не пізно, звернись до лікаря бо це вже діагноз. Ти потребуєш домопоги, сподіваюсь що кваліфіковані спеціалісти зможуть тобі допомогти. Бог у поміч.
Відповісти