Луцькі комунальники брали забагато грошей за свої послуги

Луцькі комунальники брали забагато грошей за свої послуги
Протягом останнього часу працівники Державної фінансової інспекції виявили низку порушень на комунальних підприємствах Луцька.

Про це йшлося 10 квітня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Як повідомив перший заступник начальника Державної фінансової інспекції у Волинській області Віталій Бондар, фінансові порушення виявили у роботі «Луцьктепла», які в результаті обернулись двома кримінальними справами.

Також ревізори мали низку претензій до ДКП «Молодість», яке, зокрема, не сплачувало орендної плати. Нині ж підприємство мусить відшкодувати близько мільйона гривень збитків.

За словами Віталія Бондаря, ЖКП №2 завищувало вартість послуг, тому має тепер відшкодувати близько 115 тисяч гривень. А Луцький спеціалізований комбінат побутового обслуговування винен 200 тисяч гривень – такі збитки підприємство має тому, що зробило ремонт у приміщенні, що не використовували.

Також, за інформацією ревізора, ще у 2010 році зафіксували фінансові порушення під час розширення полігону твердих побутових відходів у селі Брище, що під Луцьком. Нині за фактом порушена кримінальна справа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О Боже,якщо такі "фінансові порушення" вишукують ,як у Молодості,яку вже ліквідовують,то тоді з цими фахівцями КРУ тільки до чорта в зуби.
Які вами намальовані збитки?
КРУшники,як ви на біле пишете чорне? Все по заказу!
А ви ж добре тямите ,що прямих збитків у них (Молодості) немає.
Де ви тільки взялися такі незнайки на голови людей,які за вас компетентніші в тисячу разів,а мусять просто відбиватися від шитих вами разом з прокуратурою "кримінальних "справ.
Київ,відреагуйте на цю інформацію: заберіть цих керівників тепер уже фінінспекції (КРУ) кудись на Соловки,бо скільком людям вони просто зфальшували справи кримінальні -сотні!!!
Відповісти
Останні новини
Луцькі комунальники брали забагато грошей за свої послуги
10 квітень, 2012, 11:21