Лучани занепокоєні сусідством з «ПортCity». ОНОВЛЕНО

Лучани занепокоєні сусідством з «ПортCity». ОНОВЛЕНО
Оновлено о 18:30
Мешканці будинку № 4а на вулиці Сухомлинського стурбовані безпекою своїх дітей, адже поряд з ігровим майданчиком знаходиться дорога, якою автомобілі заїжджатимуть до торгово-розважального центру «ПортCity».

Про це мешканці заявили у Луцьку міську раду.

Батьки занепокоєні тим, що їхні діти можуть втрапити під автомобіль та травмуватися.

Мешканці хочуть, щоб між житловим будинком на вулиці Сухомлинського, 4а та торгово-розважальним центром «ПортCity» був зведений паркан.

Заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що вже відбулася зустріч з керівництвом торгово-розважального центру «ПортCity». Влада домовилася, аби між майданчиком і дорогою збудували тимчасовий паркан.

Яковлєв у четвер, 15 травня запевнив, що зведення огорожі буде завершено «найближчим часом».

Нагадаємо, «ПортCity» офіційно відкриється у суботу, 17 травня.

Заступник міського голови зауважив, що є проект благоустрою прилеглої території, уже укладені договори підряду з організацією, яка має виконувати ці роботи. Їх планують розпочати після відкриття закладу.

Проектною документацією передбачено й озеленення території біля будинку на вулиці Сухомлинського, 4а. Тут планують висадити дерева та кущі живоплоту, які мають утворити живий паркан між дитячим майданчиком та торгово-розважальним центром.

За словами, Тараса Яковлева, це хороша ідея, адже рослини захищатимуть від пилу та шкідливих викидів.

Паралельно відбуватимуться роботи з впорядкування ландшафту між автомобільною дорогою до розважального центру та дитячим майданчиком багатоповерхового житлового будинку.

Тарас Яковлев вважає, що певна соціальна напруга виникла через непоінформованість мешканців будинку на вулиці Сухомлинського, 4а щодо робіт, які планують провести.

Під час прес-конференції з нагоди відкриття торгово-розважального центру керівник відділу маркетингу «ПортCity» Галина Химчик повідомила, що між дорогою до ТРЦ «ПортCity» та дитячим майданчиком паркан уже спорудили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ПортCity
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
паркан вже доробляють, все оперативно!
Відповісти
А мешканці тією дорогою їздити не будуть? 100•/• потім через їхні машини заїхати буде неможливо. І взагалі, до чого тут Порт сіті? Дороги не вони встановлюють, а дорожна служба - то до них питання. І взагалі їм ще повезло, що перед будинком не стоїть ще одна багатоповерхівка!
Відповісти
"Дороги не вони встановлюють" - а що ви знаєте про проектування?
"100•/• потім через їхні машини заїхати буде неможливо" - куди ви хочете заїхати? на стоянку перед там-тамом? гроші в термінал і стійте скільки хочте. "І взагалі, до чого тут Порт сіті? " - статтю вище почитайте
Відповісти
Певно 111 не знає де вулиця Сухомлинського:)
Відповісти
Та це ж лише на один день! Краще поспівчувайте тим, в кого під вікном бар!
Відповісти
Останні новини
Лучани занепокоєні сусідством з «ПортCity». ОНОВЛЕНО
16 травень, 2014, 15:40
ПортCity зсередини. ФОТО
16 травень, 2014, 15:09