Суддю на Волині звинувачують у змові з контрабандистом

Суддю на Волині звинувачують у змові з контрабандистом
Суддю райсуду на Волині звинувачують у змові із чоловіком, який намагався незаконно ввезти на територію України сотню iPhone.

Про це йдеться у заяві Автомайдану України, Правого сектору Волині, Комітету правозахисту та боротьби з корупцією громадської ради Волині до прокуратури області та Апеляційного суду, – пише IA ZIK.

Активісти надіслали до Апеляційного суду Волині та прокуратури області заяву, де повідомили про старт антикорупційної кампанії «Антимафія». Оскільки прокурор Волині Анатолій Коцура просив від активістів конкретні приклади порушень, у документі виклали обставини одного із них.

Зокрема, у грудні торік намагалися незаконно ввезти на територію України 99 мобільних телефонів марки «iPhone 5s». Згідно з фактурою, вартість затриманого митниками майна становила понад 536 тисяч гривень.

Матеріали скерували до одного із районних судів Волині, справа перебуває на розгляді. Якщо порушник представив висновок, що 99 iPhone коштують 33 тисячі гривень, то спецлабораторія експертних досліджень Міндоходів оцінила їх у 711 тисяч гривень.

На думку активістів, суддя штучно затягує справу донині, аби сплив шестимісячний термін, після якого чоловіка звільнять від відповідальності. Тоді ж iPhone йому повернуть.

У діях посадової особи активісти вбачають ознаки змови з обвинуваченою стороною та просять провести службову перевірку щодо затягування справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо суддя не розгляне справи у визначені законом терміни, то йому иак "повернуть", що мало не покажеться. Слово "звинувачувати" має те саме значення, що і "обвинувачувати", а на це мають право тільки визначені Законома органи, а не "автомайдан", чи "антимафія". Пишіть нормальні новини.
Відповісти
все це кришуе филюк
Відповісти
Написав всього 5 слів із 3 помилками. Видно, що в школі не вчився.
Відповісти
Маскарад. На контрабасі сидять всі служби області.
Відповісти
Автомайдан України в позитивних новинах на волиньпості???!!!! Що сі здохло в лісі??? Мо якийсь москальський ведмідь????
Відповісти
Останні новини
Суддю на Волині звинувачують у змові з контрабандистом
16 травень, 2014, 15:52