На Сході бойовики обстріляли блокпост волинян

На Сході бойовики обстріляли блокпост волинян
Вночі блокпост бійців 51-ї механізованої бригади з Волині обстріляли з гранатометів і автоматів.

Про це повідомив у Facebook активіст Костянтин Зінкевич.

«Хочу внести ясність, бо багато запитують «в лічку». Так, сьогодні вночі блокпост 51-ї бригади був обстріляний. Два постріли з гранатометів, а потім з автоматів. За щасливим збігом обставин усі живі-здорові. А могли ми тут на Волині зустрічати... знаєте що», - написав він.

За словами Зінкевича, місцеві жителі «діють досить підступно». «Хоч і наші хлопці «чикатись» не будуть, якщо що, але хочеться вберегти усіх», - зазначив він.

Як йдеться у повідомленні, тому потрібні гроші для закупки бронежилетів (4200 гривень за одну штуку), радіостанцій (120-230 євро за штуку), приладів нічного бачення (140-700 доларів за штуку).

«Сьогодні менше потрібно емоцій і нагнітань обстановки. А потрібно робити прості речі, і швидко.Картка Приват-4405 8823 1058 2352-Деркач Ірина. Безготівкові кошти-на рахунок «Спілки ветеранів-афганців Волині», - зауважує Зінкеч.

«Хто, може, надумає поїхати на Схід до наших вояків, будьте обережні- ДАІшники їхні «в тємє» з сепаратистами. «Чорні чоловічки» потрохи «відпрацьовують» продажних мєнтів, але ще багато тієї наволочі в погонах і без», - попереджає активіст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що загубили ви в краях не ваших?
Відповісти
Що забув на сайті не вашому?
Відповісти
А как бы встречали волыняне , если бы вооруженные люди из Донбасса пришли наводить там свои порядки ?Хлебом солью ? Люди , не о войне нужно говорить , а как ее скорее закончить. Чтобы сыновья к мамам живыми вернулись. И еще вопрос - за что воюем ? За Украину - нет. За нового Президента. И всего лишь.
Відповісти
ВСУ защищают жителей донбасса от бандформирований, которые терроризируют, убивают и похищают людей, незаконно отбирают джимимое и недвижимое имущество граждан Украины. Никто не имеет права совершать подобное, тем более с автоматическим оружием в руках.
Відповісти
У тебя вопрос за что воюем???!!! Таке питання може задати або хохолка, або кацапка!Воюємо за те, щоб тобі пулю в лоб не пустили накачані наркотою колоради.
Відповісти
Допоки нас ділитимуть такі як ти на волинян і донеччан - будуть панувати москалі. В армії всі українці, і головне завдання - тих зелених чоловічків (з вузькими розрізами очей) витурити з української землі!
Відповісти
Людей і з Донецька, і з Луганська і з Харкова на Волині завжди зустрічали саме хлібом-сіллю! Навіть ночліг давали спостерігачам і членам комісій на виборах. І це вже підтверджений факт. Волиняни на сході не "свої" порядки поїхали наводити, а допомагати своїм братам-українцям!!! Давайте називати речі своїми іменами: або за незалежний Донбас від України, або за Єдину Мирну Україну.
Відповісти
нариваєтесь на адекватну пілюліну!
Відповісти
"Безготівкові кошти-на рахунок..." - как уже задолбали такие сообщения. По любому поводу - дай денег, дай денег, дай денег...
Відповісти
про соборну Неньку. Читайте коментарі і перехочеться єднатись...
Відповісти
ви на донцьких маєте вплив: Вони реально вас слухаються і йдуть від Неньки!
Відповісти
А де ж наші мільярдери, олігархи, які ідуть на вибори президента, чому вони не спонсорують армію, той же Порошенко, який має немало коштів може забезпечити армію тільки голослівно піариться, що в нього рейтинг високий, і що він наведе порядок, а допомоги для армії ніякої. Де ВОНИ.....поховались і рахують гроші, які зможуть заробити прийшовши до влади???
Відповісти
Вони не поховались, вони адекватно розцінюють стан речей. Лише душевно хворі можуть віддавати власні гроші. І називайте це як хочете, але шахрайство — це завжди шахрайство.
Відповісти
Я сторонник независимой Украины в границах 1654 года. Волынянам нечего делать в Новороссии. Если погибнут, то я же предупредил по-дружески. Более того, Волынь всю историю на дотациях - в Польше, СССР, Украине. Т.е. мы им даём деньги на пропитание, а они нам за это плюют в лицо. По 1943 году поляки знают - не дай Бог таких соседей.
Відповісти
Согласен полностью...
Відповісти
Хто ж таки Волинь годує? Невже шахтарі в копанках?
Відповісти
галіцайсько-ванянське князівство!
Відповісти
А хто такий Костянтин Зінкевич? він там чи тут? Слово активіст останнім часм асоціюється з активним чи пасивним
Відповісти
https://www.facebook.com/konstantyn.zinkevych
почитай, подивись. зрозумієш
Відповісти
Немає слів Підороси за незалежність у Підоросії
Відповісти