Водій маршрутки «Луцьк Експрес» заснув за кермом на ходу

Водій маршрутки «Луцьк Експрес» заснув за кермом на ходу
Автобус компанії «Луцьк Експрес» дорогою з Києва до Луцька в районі міста Новоград-Волинський потрапив у дорожнього-транспортну пригоду: водій заснув за кермом, і автобус винесло на зустрічну смугу.

Про це повідомила у Фейсбуці луцька співачка Галина Конах. Пригода трапилася близько 3 години ночі неділі, 18 травня.

«Щойно водій солодко заснув за кермом і нас , вдаривши в правий бордюр, винесло на ліву (зустрічну, до речі) смугу. Шум від удару розбудив і налякав усіх пасажирів , розбудивши нарешті очільника нашої маршрутки!!!», - написала Галина Конах.

Нагадаємо, у липні 2013 року маршрутка компанії «Луцьк Експрес» потрапила в аварію: водій не впорався з керуванням, автобус занесло і він на ходу повалився на бік. Пасажири стверджували, що водій перед тим вів себе неадекватно, й міг заснути за кермом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так два водителям должно быть. Опять Суки экономят на зарплате.забрать лицензию.
Відповісти
це дуже небезпечні перевезення - нічні. колись це навіть забороняли.
а взагалі, коли доводиться їхати навіть на власному авто вночі - або спимо і їдем рано-вранці, або берем друга другим водієм.
Відповісти
ніч вона і є ніч.
Відповісти
капитализм.
Меньше спать - а больше зароблять.
Відповісти
уже ніби відміняли нічні рейси - скільки нещасних випадків!!!
Відповісти
Який жах! Це на Луцьк-експрес вже не вперше. Років 10 тому я теж потрапила у аварію через сон водія Луцьк-експресу! Цю конторку давно пора закрити!! Прочитала і мурашки по спині - так яскраво пригадалось, до речі, теж під Новоград Волинським. Раджу всім пасажирам не полінуватися і подати до суду
Відповісти
Ужас!!!!!! Ці маршрутки як катафалкі!
Відповісти
За слова "Щойно водій солодко заснув за кермом..." судити треба. Сталося ДТП. Співачка перелякалася. Фантазія ненормована. Нафантазувала собі. Буває. Сама пише - спали всі. Хто бачив сплячого водія? Як він спиною до пасажирів сидить? Якщо бачила, що він "солодко спить", то резонне питання - чого ж ти його не розбудила???
Відповісти
Якось у мене була поїздка у Київ туди і одразу ж через годинку-півтори назад у Луцьк. І сідаючи в автобус бачу - той самий водій, що вночі мене віз. Я ще спитала чи хоч трохи він поспав. "Та не було часу, зара кави поп"ю і поїдем" - каже водій. То я цілу дорогу на нього дивилась (і молилась)... хоть би не заснув. Як таке може бути... чи це кимось контролюється.... в водіїв чи власників тільки заробіток в голові... за пасажирів ніхто не думає... я вже мовчу про швидкість руху
Відповісти
Останні новини
Водій маршрутки «Луцьк Експрес» заснув за кермом на ходу
18 травень, 2014, 07:31