Палиця пообіцяв гучні результати розслідування побоїща в Одесі

Палиця пообіцяв гучні результати розслідування побоїща в Одесі
Голова Одеської обласної державної адміністрації Ігор Палиця вважає, що до трагедії 2 травня причетні кілька відомих в Одесі людей, які вирішили попіаритися.

Про це Палиця заявив у п'ятницю 16 травня на засіданні сесії Одеської обласної ради, пише видання Главное.ua.

За його словами, в ході слідства встановлено кілька громадян, які мають відношення до організації масових сутичок в Одесі 2 травня. Губернатор зазначив, що не має права розголошувати нюанси слідства, але запевнив, що результати розслідування всіх здивують.

«Пару чоловік вирішили попіаритися на тому, що зіштовхнули лобами. Ви будете здивовані підсумками слідства», - сказав губернатор.

Він також сказав, що один з депутатів Одеської обласної ради завів людей в Будинок профспілок, але сам в ньому не залишився, а тепер переховується.

Раніше Палиця заявляв, що Росія "практично не причетна до нинішніх подій на сході України", просто тут йде "війна олігархів", які прагнуть зберегти свої позиції.

Нагадаємо, 2 травня в Одесі відбулися зіткнення між сепаратистами, озброєними вогнепальною зброєю, і проукраїнськими активістами. Під час пожежі в Будинку профспілок, а також під час зіткнень загинуло 48 людей, постраждалих - майже 250.

Ігор Палиця - народний депутат, обраний у 2012 році від Луцька. Бізнес-партнер губернатора Дніпропетровської області Ігора Коломойського. 6 травня Палицю призначили головою Одеської облдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Палиця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиця молодець! Він займається політикой ! А не як уся група континіум , грабить країну !!!
Відповісти
Нам би такого губернатора!
Відповісти
Можно не сомневаться, что будет утверждена ранее озвученная версия о секте самоубийц, которые собрались в Доме профсоюзов и занялись там самосожжением, самовыбрасыванием из окон, самоизнасилованием, самоудавлением и самозабиванием битами. Добродушные и человеколюбивые правый сектор и самооборона даже не подпускали к зданию несколько часов пожарные машины, чтобы самоубийцы еще и под колеса не бросились.
Відповісти
Петрович поможи на з. Луцьктеплом.. ти обіцяв нас грабують разом з мером романюком.
Відповісти
дивні речі каже. невже він нормальний? не вірю.
Відповісти
Відносно бійні в Одесі.Там під однією обгорілою людиною ,видно фосфорний ангідрид P2O5-порошок білого кольору.Видно на цьому порошку широкий слід - тягнули цей труп.Тобто ПС примінив БІЛИЙ ФОСФОР (червоний фосфор засипали в пляшки і залили бензином або дизелем і підпалили.Почав виділятись БІЛИЙ ФОСФОР ,який вступив в реакцію з киснем.Результат -фосфорний ангідрид і специфічно обгорілі трупи -тільки відкриті ділянки тіла.).Далі.Фосфорний ангідрид зменшує дуже міцність цементу.Тобто БП в Одесі зруйнують,бо може обвалитись сам.Коломойський ,щоб віджати Одеську обл. зробив з ПС і хунтою злочин -примінив для знищення людей,заборонений Конвенцією ООН БІЛИЙ ФОСФОР.ХІМІКИ,ВІЗЬМІТЬ НА АНАЛІЗ З БП В ОДЕСІ P2O5!!!Весь світ повинен побачити,що ЄС і США підтримують хунту убивць.
Відповісти
Палиця, не кидай луцьк!!! тут мало нормальних при владі.
Відповісти
Товстенюка женіть в шию,того шахрая,крахобора,злодія!!!
Відповісти
Останні новини
Палиця пообіцяв гучні результати розслідування побоїща в Одесі
18 травень, 2014, 09:43