У школі загиблого на Майдані волинянина не хочуть робити куточок його пам’яті

У школі загиблого на Майдані волинянина не хочуть робити куточок його пам’яті
У селі Деревок дирекція школи чинить супротив встановленню у рідній школі Героя Небесної сотні, свободівця Едуарда Гриневича (на фото) куточка його пам’яті.

Про це стало відомо 18 травня під час особистого прийому громадян та зустрічі з виборцями у Любешові народного депутата України Анатолія Вітіва, повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Керівництво школи у Деревку проти встановлення куточка пам’яті Гриневича, бо це, мовляв, негативно може впливати на підростаюче покоління.

Анатолій Вітів висловився за те, аби цій школі взагалі присвоїти ім’я Едуарда Гриневича, а керівники навчального закладу, які не розуміють і не шанують українських національних Героїв, мають бути люстровані та звільнити місце патріотам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 110
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Керівництво школи проти, бо так сказав комуняка мартинюк. Мало йому Ляшко у Верховній Раді рило начистив.
Відповісти
вступали школами по селах в пр то було нормально..а так що дітей травмувати..хай байки про доброго брєжнєва дальше слухають та крепкіх гаспадарників без яких хліба не буде..гордіться шишацькими-жінка клімчука гордиться разом з вами.достойний син волині-борєтса за права савєтско-руской абщіни
Відповісти
на 20 років дальше не виберете-нових коровників не пообіцяє..старих не було тоже..Славянск с вамі!
Відповісти
а він що?????? на війні був?????що йому дошку ставити
Відповісти
конанович .пррр..ато одержиш що пишеш
Відповісти
За таке дирекцію і вчителів треба гнати геть зі школи. Ганьба комунякам!!!
Відповісти
місцевого розліву...
Відповісти
як вони з нами
Відповісти
Погоджуюсь на 100%. А тим хто у різних форумах пише абсурдні думки типу "а він що?????? на війні був?????що йому дошку ставити", почитайте інформацію про лютневі події в Україні. Це було страшніше війни.
Відповісти
Це ти ідіот комуністичний. Він віддав життя за тих, хто
хоче змін і нормального життя, і за дурних також, які нічого не розуміють,не роблять,а сидять в інтернеті і підтримують таких як ти ігорів і мартинюків.
Відповісти
Ещё меньше сообщали о втором убиенном Михаиле Жизневском: 25 лет, поляк, нелегальный мигрант из Белоруссии, состоял в УНА-УНСО, недавно лишился матери…

Странно столь удачное для убийц совпадение: обе жертвы не имели многочисленной и влиятельной родни, кто стал бы выяснять обстоятельства роковых расстрелов...

Не желают разбираться, кто и как убил этих сторожей незаконного полувоенного формирования «охраны майдана» и зачинщики развивающегося путча. Бойцов в замен убитых им хватает, зато муссируемая «антимилицейская » ложь мотивирует к новым погромам и провокации гражданской войны. Но вопрос авторства душегубств 22 января остаётся актуальны: кто же так кстати для организаторов «майдана» принёс в жертву двух неженатых мужчин?
Відповісти
Матір і батько Жизневського вчора були у Києві на місці загибелі сина....Мати його жива, вчора давала невеличке інтерв'ю, але перенесла дві операції...Тому у нього, тобто Жизневського, залишилися матір і батько...А покинув він Білорусь через свою націоналістичну позицію і вислови проти Лукашенка....
Відповісти
О непричастности к обоим убийствам сотрудников МВД представители этого ведомства официально заявили не с ходу, а лишь днём 23 января, получив данные предварительного расследования и судебно-медицинс ких экспертиз трупов. Достоверно установлено следующее:

(см. http://mvs.gov.u a/mvs/control/ma in/uk/publish/ar ticle/965163)

1) в жертв стреляли свинцовой картечью и охотничьей пулей, которые не применяют в боеприпасах, используемых в МВД. При этом противостоящие у баррикад милиционеры не имели при себе табельного огнестрельного оружия (только – малокалиберные пневмовинтовки травматического действия);

2)​ С. Нигояна застрелили (поразив височную область головы и грудную клетку) откуда-то сверху по траектории недоступной для пуль со стороны стоявших в оцеплении милиционеров;

3)​ нет ни одного свидетельства, что убийства произошли на плацдарме, откуда бунтари атакуют ряды оцепления милиции. Зато установлено, что до вызова следователей неустановленные лица уничтожили важные улики, перемещая трупы с мест гибели (труп С. Нигояна перемещали даже дважды: сначала внесли в здание Дома профсоюзов, а оттуда – в помещение библиотеки НАН Украины). И затем группа из «охраны майдана» мешала работе оперативно-следс твенной группы: даже пытались завладеть видеокамерой, которой велась фиксация следственных операций.
Відповісти
В толпе «мирных» погромщиков кроме юных поджигателей, есть и бывалые рецидивисты «мотавшие» сроки по «тяжелым» статьям второго раздела УК Украины. Тем не «заподло» не только живьём поджигать милиционеров, но и убивать безоружных гражданских лиц, кто оспорит «право» упивающихся безнаказанностью на «революционный» беспредел.
Відповісти
«Не убий», «Не произноси ложного свидетельства на ближнего твоего». Увы, у политиканов и их прислуги – иная мораль. Потому и ввергают Украину в новую Руину. Чтобы затем крушить остальную Русь…
Відповісти
Заповідник і розсадник комуномаразму на Волині треба приєднати до ДНР...Вчителів - люструвати !
Відповісти
Мартинюк буде впливати на підростаюче покоління любешівців? Він вже вплинув !
Відповісти
я незакомуністів і не заякі антимайдани неиздив....і вштани неналожив....а такі прошмандовкі як ти..тільки і роблять що баламутять народ....
Відповісти
чиста правда!!!!!!!!!!!
Відповісти
Вже так набридло читати брєдні всяких там леонідів,
що майданівці терористи, міліція хороша, і так далі бла-бла-бла...так важливо леонідам розумними показатися, писати по-півдня невіть-що.
Видно часу у Вас багато- ніхрена не робите, чи з
роботи звільнили.
Відповісти
майданівці не терористи, а нещасні жертви чужого паскудства. до речі, Нігояна вбили впритул. це не ментівська була справа. Мати в Жизнєвського, відімо, насправді жива, бо була інформація, що всі гроші, які йому збирали на пам'ятник, в неї завбачливо скоммуніздили. цікаво, хто.
Відповісти
Слід зазначити, що Нігояна ще й підготували до розстрілу... зняли відео про те, як він гарно читає вірші Шевченка, зробили гарні фото, щоб потім давити на психіку людей... Та й завалили.
Відповісти
То чого так жовччю бризкаєш??? Змінилося твоє життя після Майдану не вкращу сторону??? Значить є на те причини.

Відповісти
О, тепер ясно, САША - це сусід мартиняка.
Відповісти
Помилилася, мартинюка
Відповісти
Я читала в газеті, що коли привезли Едуарда ховати у рідне село, то ніби навіть церковний хор неохоче йшов, бо церква МП, а
тому священик сільський не дуже, так би мовити, ховати героя "поспішав"....А директор школи - то є зрадниця
Відповісти
Що за видумки? Люди, живіть фактами, чула - це ще не значить, що так і було, і патріархат тут ні до чого, самі ж ділите ту країну, вже і релігію чіпаєте...
Відповісти
Не чула про похорон і церкву, а читала у газеті "Волинь"....Слова "чула" у моєму пості не було...Не перекручуйте..А насправді так і було....
Відповісти
Так не було! Кажу вам як родичка загиблого! І досить писати всяку маячню! Люди, побійтеся Бога!
Відповісти
А Ви звідки знаєте, що "насправді все так і було"? Ви ж не були на похоронах, а читали в газеті. Як відомо, те, що пишуть в газетах, не завжди відповідає дійсності)))))))
Відповісти
Але й забитий край, і це в 21 столітті...
Відповісти
Директори шкіл- раби влади, а там все червоне бидлоття зібралось.
Відповісти
ця стаття нее була правдивою, всі там були, і хор, і священник. Едуарда похоовали як герою.


Відповісти
В газетах завжди пишуть правду??? Ви завжди вірете всьому що пишуть в ЗМІ??? Ви приїдьте і побачте, а не читаєте на форумах та в газетах!!!!! І "побільше" слухайте тих хто ганьбить пам'ять героя і використовує його ім'я для власної користі!!!!!!!!!!!! Він не для того загинув, щоб зараз спекулювали його ім'ям!!! Люди схаменіться!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
На похоронах Едіка жодного журналіста з газети "Волинь Нова" не було (((( Статтю писали зі слів "якихось" осіб. Раджу Вам почитати ще статтю в газеті "Вісник". Тоді спробуйте зробити свої висновки.
Відповісти
директор школи в його селі чоловік а не жінка
Відповісти
Ну я ще розумію, чому таку позицію має дирекція (розумію, але це також важко вкладається в голові!), а от священик - він кого боїться? Ну треба ж йому якусь совість мати, а то незрозуміло- кому служить-Богові чи комуністу Любешова і К-Каширського.
Прикро, що приналежність до патріархату визначає його позицію.
Відповісти
Та ти взагалі ні за кого не підеш воювати, ти нездатний, бо неадекватний. Ось так!
Відповісти
Я сама вирішую де моє місце
Відповісти
Боже, яке ж ти дурнувате. На тебе ж навіть ображатися не можна, ну як на пацієнта палати №6.))))))))))))))))))).Ти ще довго людей будеш веселити?
Відповісти
в нас тут кожен день когось убивають шо зробим з школи дом панахида.воно дитям треба?
Відповісти
В приклад для підростаючого покоління, яке знає як він "любив" свою дружину і за це вона його покинула.
Відповісти
А не соромно ще й називатися деревчанином?????
Відповісти
значить, так.
вішати чи не вішати дошки - це справа місцевої громади. сволотівців гнати під три шиї від того, пінками, бо дістали.
будете продовжувати піар на трупах - вдавитесь кров'ю, і я особисто мрію це побачити.
дирекція з місцевою владою розбереться. Вітівих - під три чорти.
Відповісти
мартинюків головами сельсовєтів.ну не схоче то покаже кого..путін дасть..
Відповісти
РЕФЕРЕНДУМ В СЬОЛА ЛЮБЕШОВЩІНИ! РАССІЯ ПОМОЖЕТ (язик виучіть).будьте крепкі та тупі на то ви і хохлами родились..або стали..
Відповісти
Вас там потрібно половину або пересилиту у россию або вибити і тоді буде розуміння між живими та віддавшими життя за ВОЛЮ УКРАЇНИ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Відповісти
Героям слава !! Україна понад усе !!!!!
Відповісти
Хотів би, щоб шановні мешканці Любешівського району вже ніколи більше не вибирали комуністів, навіть якщо вони “побудують“ ще одного моста в селі Угриничі або ж відремонтують ще одну школу або церкву. Комуністи - то є вовки в овечій шкурі, що виживають завдяки своїй здатності приховувати свою натилюдську вовчу суть.
Відповісти
Нехай за християнською традицією пройде рік. Не спекулюйте на пам'яті.
Відповісти
Лікую безкоштовно від червоного сказу...Для окремих регіонів Волині-позачергово...
Відповісти
Директор школи- напевне стара червона партизанська кошолка яку мартинюк купив за гривень 200.На ЛЮБЕШІВЩИНІ ДАВНО ТРЕБА ПРОВЕСТИ А Т О.Спецбатальйон психіатрів треба готувати до мобілізації.
Відповісти
шо ти мелеш, дурне. ти був у тій школі, ти бачив директора
Відповісти
я тут головний і не чипайте директора школи.Самі розбирем кому куди.
Відповісти
Це цілковита брехня!!! Чому ви вірите наклепам осіб, які спекулюють смертю Едуарда у своїх власних цілях??? Приїжджайте у Деревок (є прямий автобус "Луцьк-Деревок"), поспілкуйтеся з дирекцією, вчителями, учнями, місцевими жителями, священиком і тоді робіть висновки: хто є хто.
Відповісти
А те, як ця однокласниця (думаю то вона) бігла за сестрою Едіка і кричала що всерівно куточок буде зруйновано, теж брехня??? поспілкуйтеся із дирекцією... ти сама та дирекція і себе захищаєшщ!
Відповісти
Це й справді брехня!!! і сестра це визнала!!! при свідках!!!
Відповісти
значить ти обізвала сестру героя брихухою!
Відповісти
Працівники школи 21 лютого на загальношкільній лінійці вшанували память свого учня.Виступали директор школи, класний керівник, однокласниця (заступник директора з навчально - виховної роботи) та заступник директора з виховної роботи і вже до лінійки був створений куточок в память нашого Едуарда. Потім роботу вони продовжили: на загальношкільній лінійці проводили хвилину мовчання, було оголошено 40 днів памяті і т.д. Перш , ніж судити, приїдьте поспілкуйтенся з учнівським колективом, з колективом школи, а не зі слів однієї людини робите безглузді висновки. І на цьому люди в школі не зупиняються. Працюють в тому напрямку,щоб створити куточок, який би зберігався роками. А Ви паплюжите людей, які ні в чому не винні? Які на профспікових зборах (протокольно) прийняли рішення виготовити меморіальну дошку. Але це робота не одного дня і ми, і Ви повинні це розуміти. Приїдьте подивіться. Вони не бояться, що Ви можете приїхати зненацька. Вони нічого не ховають. В них все на виднобоці. "Цей куточок є , був і буде існувати", - зі слів директора школи. Про це було повідомлено всім в присутності адміністрації району і тим "особам - патріотам", які підняли вчора це питання з власної упередженості та корисливих цілей.
Відповісти
а чому шановна односельчанка пише від третьої особи? Якщо відразу видно, що то один з вчителів чи дирекції???? Едік добре знав конфлікт увесь і він був би проти що його імям хочуть назхваи школу. ви ж також були проти його, а зараз ще й славу собі привласнюєте! Ганьба!!!!!!!!
Відповісти
А от Антонім пише за себе від першої)))) Перш ніж виймати скалку з ока іншої людини, витягни у себе ціле поліно!!!
Відповісти
У нас директор не "стара червона патризанська кошолка". Дякуємо люди за позитив)))) Його мудрості і розуму можна по доброму позаздрити. Не ганьбіть ні себе, ні наше село.
Відповісти
Ой що ви говорите)))) позаздрити! та хай навчиться із своєю коханкою заучем не ховатися, щоб учні не ловили. ато мудрість!!)))))))
Відповісти
поправляю себе
ховатися
Відповісти
тобі не поправляти себе потрібно, а ЛІКУВАТИ! Діагноз знаєш сама.
Відповісти
Ото і видно хто такий патоірт. то як вона може сказати правду????
Відповісти
Усім відомо, від кого виходило найбільше пліток. і зараз це відбувається. навчися себе поважати і не опускатися до подібного!!! Зганьбила себе своєю розпустною поведінкою, то не видумуй на інших!!! ну нема в тебе чоловіка (бо ніхто не хоче таку страшну)... кидаєшся на чужих, підстаркуватих!!! то не вішай свої гріхи на інших!!! займалася і досі займаєшся лише інтригами та плітками!!! погоджуюся, що плаче по тобі палата №6)))))
Відповісти
А про те, що у директора повно коханок, мі чули вже досить))) і все одні ж і ті самі історії)))) і про даний наклеп чули аж дві версії: одна, що це під вечір, знаходячись на вулиці і дивлячись у вікно другого поверху (яка далекозорість!!!) побачила одна з тих осіб, які оце все "каламутять", а друга, що ще цікавіша, бачив школяр влітку, коли зауча і близько в школі не було!!!! оце думаємо собі, а якій версії вірити: далекозорості чи телепортації під ваше замовлення???
Відповісти
Шановні свободівці, проводьте люстрацю своїх новоспечених членів партії! Адже ті, хто вчора отримували подяки та премії від пана Мартинюка і гордилися тим, що є членами політбюро Любешівського райкому, вже сьогодні у ваших лавах!!! Зрадники були і залишаться ними...
Відповісти
дайош.брєжнєва на любешов-лєніна на київ!перезахоронєніє...в якому віці живеш?дурачок-патріот хліва..світ зійшовся клином на тих кому лизали та кому лижуть..а ще напевно діти є..як вони дальше жити будуть?шукати зад чиїсь для поцілунків бо тато учив так кормитись?
Відповісти
Дурачок - це той, що надіється з "такою підтримкою патріотів" державу перебудувати. Людина має мати власну позицію і думку, знати, про що пише і чого хоче... писати дурню може будь хто. напиши щось розумне.
Відповісти
вражає абсурдність ситуації)) у мене запитання до тих, хто написав цю замітку: ви впевнені, що написане правда, а не спекулювання іменем загиблого молодого хлопця? тому що, судячи з написаних заміток, все було з точністю до навпаки... чи це стаття на замовлення та для задоволення амбіційних планів конкретних людей? на мою думку, таку інформацію потрібно перевіряти. чи вже байдуже, кого брудом поливати???
Відповісти
В школі на другому поверсі був створений куточок пам'яті, який був доступний всім. Кожна шкільна лінійка розпочиналася хвилиною мовчання, вшануванням пам'яті Едуарда. На перервах діти підходили до цього куточка і перечитували його вислови про Україну, наше життя, наше майбутнє... Для чого чорнити його світлу пам'ять?!? Люди будьте людьми!!!
Відповісти
правду сказано: не чорніть.
куточок діти перекидали!!!!!!!!!!!!!!!!! це память? обоє рабоє! сваряться між собою, а хлопця чіпають! хто подав заяву сам "добрий", а дирекція в сто разів. диву без вогню не буває!
Відповісти
вся ця справа піднята, аби помститися. до чого тут дирекція, якщо декому так хотілося на їхнє місце, що зганьбили не тільки Деревок, а й Любешівський район!!!!! дирекція нічого поганого не зробила. навпаки, згуртували колектив, підтримували маму загиблого і т.д. попри всі наклепи, "наїзди" і погрози робили все можливе, аби колектив працював... якщо комусь за це відповідати, то тільки тим наклепникам!!! шкода, що відмінили притягнення до відповідальності за наклепи... цікаво було б тоді дивитися на тих "розумних", які ще й досі не дають людям нормально працювати.
Відповісти
Що за нісенітниця???? !!!!! Ну, скільки вже ж можна паплюжити і пам'ять нашого Едіка, і односельчан, тай село взагалі для вирішення свого конфлікту, який ніякого відношення не має до того, що сталося з Едіком???!!! Соромно за вас, односельчани!!!! Для тих, хто не знає, як насправді все відбувалось, раджу подивитись фільм про нашого Едіка. Там то точно брехні немає, а те, що написала газета, то це все зі слів осіб, яких ніхто не знає. А священник у нас дуже хороший!!!! Він навіть у Провідну неділю розпочав освячувати могили саме з Едікової, так що не робіть свої висновки, якщо не були тут і не бачили, як все відбувалося насправді....
Відповісти
Повністю з вами згідна!!! Таке враження, що кучка людей сказилася і не лікується!!! Це цинічно, підло, завуальовано... Мама Едіка шокована тим, як "крутять" загибеллю її сина!!! Маму пожалійте!!!! А Едіка лишіть у спокої!!! Його душа і на небі через таких лицемірів не може знайти спокою!!!
Відповісти
Люди!!! Схаменіться вже нарешті!!!! На Волині загинуло під час цих страшних подій 4 осіб. Проте про трьох з них нічого подібного не чути! Невже Едік заслужив, щоб про нього таке говорили, нібито він для нас був ніким і його смерть для нас нічого не значить? Ми ж ховали його всім селом, люди були з району та навіть з області. Ми провели його в останню путь як справжнього Героя та людину, яка заслуговувала на таке поховання!!!! Він же був світлою людиною, завжди боровся за справедливість!!!! До всіх дуже добре відносився. Від нього ніколи не чути було поганого слова про когось, а ви про нього тут таке говорите!!!! Він же віддав за нас з вами найдорогоцінніше, що може бути в людини - своє життя!!!! ЗАЛИШТЕ ЙОГО ДУШУ В СПОКОЇ!!!!!! Вирішуйте свої проблеми без використання його доброго Імені!!!!!! Не ганьбіть себе та людей, з якими проживаєте в цьому чудовому селі, яке називається ДЕРЕВОК!!!!!!!!!!!!
Відповісти
А дані особи (людьми їх назвати вкрай важко) вже зганьбилися на весь район та область. Не можуть вони більше нічим спекулювати, бо всі їхні надумані "причини" не дали ніякого результату, крім негативного ставлення до них односельчан. Тому партія "Свобода" лишилася єдиною надією. А пан Вітів, який чомусь однобоко коментує цю ситуацію, цією заявою перекреслив собі число виборців, які ДОБРЕ подумають: голосувати за такого кандидати чи ні. В першу чергу в такій справі треба було задати питання: а чому всі мешканці Деревка пішли за дирекцією та вчителями, а не за тими спекулянтами???!!!! А мабуть тому, що всі добре знають наклепників і знають, що це за особи!!! Ніхто і ніколи не підтримає таку підлоту, тому що наші люди чесні і справедливі!!! А таке гниляччя, якому смерть односельчанина і такий скрутний час у державі - мати рідна, можна знайти в будь-якому селі чи місті!!! Соромно за них!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Відповісти
та ти ж сама ображала рідних!!! а зараз біла і пухнаста. на сееб подивися уважно!
Відповісти
в тебе вже геть совісті нема!!! втягнули сестру Едіка у конфлікт, плани складали... анонімки писали... наскільки всім відомо, то на похоронах Едіка весь педколектив був і допомагав в організації, а та, яка все оце "заколотила" прибігла скандал в школі створювати за якісь злощасні ромашки, які виготовляв колектив школи... оце скорбота!!! оце підтримка!!! слава таким комуністам, які тепер під прапорами свободівців!!!!
Відповісти
Сестру ти шарпала за рукав!!!!! Скажеш не було такого??????????? Таню запитайте люди, вона розкаже!
Відповісти
Мелеш дурницю! Там ще й вихователь садочка була, яка все бачила на власні очі!!! Так налаштували ту Таню, що не було куди заучу слово вставити!! Тільки побачила, то почала кричати і погрожувати свободівцями!! Приїхали, розібралися, думку свою висловили, щоб не оббріхували людей дарма і не спекулювали. Якби хоч слово було прапвди в твоїх словах, то люди масово не піднялися б за працівниками школи!! Тай слова то були не Тані, а, мабуть твої власні, додумані. Лиши людину в спокої, розберись у власних проблемах!
Відповісти
Та й з сестрою після того наклепу говорили і з мамою. сестра визнала!!! при чотирьох свідках!!!, що так не було!!! а рідні Тані знають хто так її "накрутив" і вмовив таку дурницю нести. Те, що сама собі додумуєш, не винось на люди, бо й так говорять, що так забрехалася, що аж сама віриш у свою брехню. Тобі власних проблем бракує?? Чи заздрість спокою не дає?
Відповісти
Та вже з однієї сторони й шкода таку людину. Гризе себе сама. Ще й іншим спокою не дає. Добром це точно не закінчиться. Господь пошле їй стільки біди і лиха, що ще й дітям вистачить.
Відповісти
Люди! Ви тут пишете, що дирекцію та вчителів нашої школи потрібно поміняти на справжніх патріотів. А ви впевнені, що особи, які зараз називаються патріотами, прийшовши до керівництва, залишаться ними? І взагалі, звідки ви знаєте, що все насправді так відбувається? Якийсь там Анатолій Вітів, якого ми взагалі нічого не знаємо і ніколи про нього не чули, так сказав.
Відповісти
Шановний пане Анатолій Вітів!!! Ви повинні знати, що не кожні слова, які Вам говорять, є правдою. Оскільки Ви являєтесь депутатом Верховної Ради України, то представляєте інтереси народу, а не декількох конкретних осіб. Тому отриману інформацію, перш ніж розміщувати на сайтах, повинні спочатку ПЕРЕВІРИТИ!!!!!!
Відповісти
Шановний пане Анатолій Вітів! Знову звертаюся до Вас. Едуард Гриневич був же членом Вашої партії!!! Навіщо Ви ганьбите свого однопартійця???!!!
Відповісти
Слава Україні!!!!! Герою нашому слава!!!!! Ніхто не давав права ганьбити нашого Едіка. Дайте йому спочивати в мирі!!!! Не за те він боровся. А Ви "патріоти", які хочете влади в нашій школі може "вдавитесь". Встало село на захист школи один раз, встане і другий раз. Але другий раз наші односельчани будуть гнати вас із Деревка. Ми горді люди, але ми порядні!!!!!!! Краще займіться своїми сімями і подивіться в дзеркало на кого ви стали вже схожі. В вас не має людських рис. Ви кати самих себе. Слава Україні!!!!!
Відповісти
Я згідна з вами ті люди які хочуть влади роблять примітивне, милять людям очі, аби люди незамітили, що вони роблять з нашої країни, з нами людьми. а якщо подумати, наші хлопці віддали життя за справедливіст, а що виходить за других корупціонерів, стало хуже жити чим було, тримайтеся за справедливість, вона буде. СЛАВА УКРАЇНІ.
Відповісти
Хоча ми далеко від села і не можемо прослідкувати події, що там відбуваються, але як портібно буде нас приїде багато!!!!!! Не боїтеся цього!!!!!!! Не дамо ганьбити наш ДЕРЕВОК!!!!! Бійтеся Бога!!!!! Божий суд страшніший за людський!!!!!
Відповісти
Шановна редакціє!!! Вам не соромно за дану статтю??? Видаліть це неподобство!!!
Відповісти
Почитайте статтю у Волині,
там точно правда. і вона не на користь дирекції. бо соромно, що зараз куточка нема
Відповісти
Куточок стоїть у бібліотеці!!! Дурню написали під замовлення!!!
Відповісти
Дивлячись на саму статтю, хочеться запитати: а кому дирекція чинить супротив у створенні куточка памяті, якщо самі є ініціаторами цього??? А те, що зараз даний куточок є, говорить лише про те, що працівники школи шанують память про свого односельчанина, а такі людці, як ви, і його ганьбите, і село, і весь Любешівський район!!! Вам і так вже ніхто не вірить, як збираетесь людям в очі дивитися?
Відповісти
І якусь демонтацію приплели у статті. Читати смішно) як перенесення куточка можна назвати демонтацією взагалі??
Відповісти
У журналістки слів більш підходящих не знайшлося)))
Відповісти
Кому дирекція чинить супротив. ха. так із цього і почалося все. диреткор із його коханицьою і творили той супротив ще й сестру ображали!
Відповісти
Лиши людей у спокої!!! За твої наклепи тебе Бог і так карає!!! Маєш стільки проблем, що ніхто тобі не позаздрить. А матимеш ще більше! Кожного разу тому директору "шиєш" іншу коханку. То там тобі здалося, то ще щось в хворій голові закрутиться. Стверджуєш те, що сниться мабуть у власних снах.
Відповісти
кому чинили супротив... так із цього і почалося все. директор із йому подібними творили той супротив ще сестру ображали
Відповісти
Дуже прикро, що людей, які щось таки роблять для вшанування памяті Едіка, ще й звинувачують у такому безглузді. А ті, хто пальцем об палець не вдарив з даного приводу, бігають скарги дурнуваті озвучують. Що ви, "шановні спекулянти" зробили для увіковічнення памяті Героя Небесної сотні??? Чим допомогли родині загиблого, крім того, що нервуєте маму такими діями і заявами? Йдете по трупах заради власного егоїзму і "кривавої" слави. Ваша душа і совість спокійна? Чи там лише порожнеча, ненависть, гордість, пиха, нахабство, злість, лицемірство...??? Хіба ваші покійні батьки вас цьому навчали?!
Відповісти
А ви що зробили? "поплакали" для показухи і почали святкувати д.н. одної з вас. точно хватить на памяьті робити собі славу. дайте Едіку хоч там спокій!
Відповісти
Цікаво, хто ж робить собі славу? Чомусь ніхто з дирекції чи педпрацівників не хвалиться на пресу та не виносить на публіку все, що робиться позитивного в школі. Мовчки роблять свою роботу, щоб усе добре було. А дехто тільки бігає по журналістах, щоб на сторінки газети попасти. Сором якийсь майте!
Відповісти
Люди, майте Бога у душі! Як почитала весь цей бруд, так страшно зробилося... Невже Едік цього заслужив??? Він любив Деревок, любив справедливість. Якщо він про все це знає, думаю, спокою не має точно. Схаменіться!!!! Страшно і соромно за деревчан як з однієї, так і з іншої сторони конфлікту. Будьте хтось один розумніший! Ви ж педагоги! І припиніть зрештою цю писанину!!! Не будете відписувати, то й все затихне!!!!!
Відповісти
Сестра, все в твоїх руках!
Відповісти
Люди, ваша переписка, оці образи, які особливо ганебно звучать з вуст вчителів, ще більше паплюжать наше село на весь світ, ніж та публікація!!!!!! свою злість залиште при собі, проявіть хоч краплю розуму!
Відповісти
хоч зараз уже не чіпайте вчителів! !! за вчителями стоїть громада!!! а вчителі пробачають і так.
Відповісти
а розум треба було проявляти тим, хто й досі подає таку неправдиву інформацію... хотіли зганьбити школу, а зганьбили весь район і область. і все заради користі і амбіцій... оце й справді жахає. перестаньте писати сюди бруд, бо наслідки можуть бути жахливі для всіх. коли кидаєш брудом у людину, слід пам'ятати, що до людини він може й не долетіти, а от на власних руках залишиться... як із цим далі жити??? соромно, люди, за вас. соромно...
Відповісти
ЕДІЧОК МИ ТЕБЕ ЛЮБИМО,ПАМЯТАЄМО,НЕХАЙ ЗЕМЛЯ ТОБІ БУДЕ ПУХОМ,МИ ДЕЖЕ ДУЖЕ СУМУЄМО ЗА ТОБОЮ ,ПЛАЧИМО ДУЖЕ ТЯЖКО БЕЗ ТЕБЕ , ВІЧНА ПАМЯ ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ.
Відповісти
А що змінилося в нашій Україні, присвоєння героїв, це замилювання очей людям нашої влади, невже в нашої країні на даний момент немає іншої проблеми, ціни ростуть, роботи немає, чим дальше тим трудніше виживати людям простим, а дальше процвітає бандетизм, корупція, міліонери стають міліардерами, а тут про спориться, щоб школу назвати в честь воїна, а ви подумали скільки грошей на це треба, і скільки влада на цьому заробить, він для цього загинув, так памятайте його в серцях, а все таки він марно загинув, в нас в країні гірше стало, а не краще. Мені дуже прикро і серце болить, що скільки людей загинуло, щоб ще більше інша власть наживалася. СЛАВА УКРАЇНІ. Прийде той час коли Україна буде пишатися, але це довгий час, не піддавайтеся люди інвормації, що вони для нас,нас щось роблять, це неправда, подивіться навкруги на ціни на продукти, на ліки, школи, країна бідна, зато процвітає корупція, ігрові автомати. ЛЮДИ РОБУДІТЬСЯ.
Відповісти
Останні новини
У школі загиблого на Майдані волинянина не хочуть робити куточок його пам’яті
18 травень, 2014, 16:05