«Нова влада» Сходу та Півдня - злочинці та аферисти. ВІДЕО

«Нова влада» Сходу та Півдня - злочинці та аферисти. ВІДЕО
Самопроголошені "мери", "президенти" і "губернатори" на Сході та Півдні найчастіше мають за собою чималий кримінальний "хвіст".

Так звана "народна" влада сепаратистів на Півдні та Сході країни - це вихідці з бандитських 90-тих, фінансові аферисти і навіть збоченці, - йдеться в сюжеті ТСН.Тиждень.

Хвиля самопроголошення почалася 1 березня з проросійського мітингу у Харкові, де Павло Губарев раптом оголосив себе народним "губернатором". 20 квітня Валерій Кауров назвався вже "президентом" Народної Одеської республіки.

21 квітня в Харкові, Луганську та Донецьку теж з'явилися самопроголошені "губернатори", "мери" та "президенти". У них дивовижно однакові знайомства, ніби під копірку написані виступи і вимоги, але найголовніше, що ріднить більшість цієї компанії самозванців - це кримінальне минуле.

Виникнення у Словʼянську сучасного гестапо, де катують і утримують полонених людей, цілком закономірне явище для злочинця, який назвався "мером". В'ячеслав Пономарьов - громадянин Росії. Він – злочинець і втікач. Правоохоронці Російської Федерації полюють на нього 5 років.

Пономарьов досі перебуває у всеросійському розшуку. У місті Еліста, що в далекій Калмикії, його хочуть судити за двісті тринадцятою статтею Кримінального кодексу за хуліганство, що передбачає до 7 років вʼязниці. Але його жертви в Калмикії справедливості не дочекаються. Бо за безчинства в Україні Кремль, здається, пообіцяв Пономарьову прощення.



Російський злочинець почувається безкарним і захоплює правоохоронців, журналістів, міжнародні місії і вбиває людей. Доведена причетність самозванця до нелюдського вбивства місцевого депутата. Досі не зʼясовано, скільки людей він полонив і що з ними зараз.

Силову підтримку зі зброєю в руках в Словʼянську взяв на себе "Бабай" (Олександр Можаєв) - це колишній військовий, росіянин. Він теж утік з Росії до України і теж переховується від розшуку за спробу вбивства, бо різав людину ножем.

Цікаво, що і Пономарьов, і Можаєв відкрито закликають Путіна ввести війська. Отже, обидва впевнені, що російське правосуддя їх не каратиме. Самозванцем-губернатором у Донецькій області став тридцятидворічний Денис Пушилін з Макіївки, активний діяч фінансової піраміди МММ.

Практичний досвід лохотрону і привернув до нього увагу очільника організації "Євразійський союз молоді" Олександра Дугіна. Саме організація Дугіна готувала і переправляла в Україну так званих "туристів" Путіна і саме Олександр Дугін координує їхню діяльність на Сході України.

Самопроголошений "мер" Миколаєва Дмитро Ніконов, який опікується міським благоустроєм, не бажає, аби хтось розслідував, як він присвоїв великий і жирний шмат території міста. Мова про міський Миколаївський пляж. Чиновник тихенько передав власність громади своєму приватному товариству "Максимус" і тепер самозваний мер набиває собі кишені і мріє про більший розмах. Ще один персонаж із серії, за якими тюрма плаче, - це одесит Валерій Кауров.

У рейтингу самопроголошених злочинців він, мабуть, отримав першість. Цей самозванець ховається від правосуддя у Москві. Звідти й проголосив себе "президентом" Народної Одеської Республіки - Новоросії. Саме назва "Новоросія" – стало другим після "федералізація" улюбленим словом кримінальних самозванців, одразу після того, як його вимовив Путін.

Та розрекламований російськими телеканалами новоросійський лідер навіть на одеському мітингу сепаратистів ледве набрав 40 голосів. Одесити від такого героя в шоці.

Цікаво, що у 2007-му році Православна Церква Московського Патріархату фактично наклала на Каурова анафему і відлучила його від церкви. Валерій Кауров також мав серйозні проблеми з законом. У 90-их він скоїв жорстоке хуліганство, а в 17 сидів за розтління 3 роки. Валерія Каурова також шукають чотирнадцять тисяч обкрадених одеситів за 20 кримінальними справами.

Кредитна спілка "Україна" під керівництвом самозваного "президента" обдурила вкладників на півмільярда гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зато у нас и Турчинов - такая душка, и Яценюк - няшечка, а Ярош - вообще такой себе правосексуальный!)))))
Відповісти
Останні новини
«Нова влада» Сходу та Півдня - злочинці та аферисти. ВІДЕО
19 травень, 2014, 08:00