Перший раз у перший футбольний клас: «Волинь» шукає таланти. ФОТО

Перший раз у перший футбольний клас: «Волинь» шукає таланти. ФОТО
У Луцьку влаштували пробний перегляд кандидатів на навчання у дитячо-юнацькій спортивній школі ФК «Волинь».

Він відбулося 18 травня на стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, що на вулиці Ярощука, - повідомили в клубній прес-службі.

На захід прийшло декілька десятків охочих діток 2006-2007 р.н. із своїми групами підтримки – батьками, дідусями-бабусями та братиками-сестричками.

Метою заходу було виявити метких та обдарованих хлопчиків, які хочуть у майбутньому займатися футболом у школі «Волині».

Емоції вряди годи били за край і тренери школи зауважили, що під час тестів та кількох невеличких матчів кандидати показали і колективний відбір, і пресинг, і підкати, і характер справжніх футболістів. Відбір провадили усі тренери ДЮФШ, конкретно ж хлопчаками займалися Анатолій Чиж, Микола Кльоц, Валерій Назарук. Спостерігав за відбором й головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний.

Олександр, тато лучанина Антона Глущука, який вдало пройшов попередній відбір розповів: «Ми займалися два роки карате, тепер вирішили спробувати футбол, бо малий ним просто марить. Я умисно віддав сина спочатку на карате, щоб розвинути координацію. А тут на сайті «Волині» прочитав про набір і не вагався – прийшов на сьогоднішній відбір хлопчиків. Нам пощастило – ніби відібрали нас».

Олександр Глущук каже, що щодня намагається грати із сином у футбол – коли є погода.

«Я граю на воротах і є суддею водночас, а діти бігають, ми біля 25-ї школи граємо. У моєму дитинстві не було інтернету і планшетів й ми цілими днями були у дворі. Зараз більше спокус і діти вдома сидять. Тому дуже добре, що є клуби, є любителі і професіонали футболу, які хочуть розвивати спорт, футбол», - розповів прес-службі тато одного з хлопчиків.

Під час сьогоднішнього заходу хлопчикам пропонувалося показати вміння поводитися з м`ячем, кандидати пробігли на швидкість коротеньку дистанцію, стрибали з місця у довжину, зіграли короткі спаринги «п’ять на п’ять».

У клубі відзначають, що цей перегляд перший з-поміж запланованих керівництвом ДЮФШ «Волинь». Про наступні повідомлять на сайті, в соціальних мережах і на афішах.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку буде КВН
19 травень, 2014, 10:02
Перший раз у перший футбольний клас: «Волинь» шукає таланти. ФОТО
19 травень, 2014, 09:45
«Артек» переїхав у Карпати
19 травень, 2014, 09:42