Екс-кандидат в начальники міліції Волині працюватиме на Рівненщині

Екс-кандидат в начальники міліції Волині працюватиме на Рівненщині
Полковник Павло Алексєєнко, який претендував на посаду керівника управління МВС у Волинській області, буде працювати на Рівненщині.

15 травня, через день після свого представлення, новопризначений начальник УМВСУ в Рівненській області Микола Щирук призначив заступником Алексєєнка, - пише Четверта влада з посиланням на прес-службу обласної міліції.

"Вчора Павла Алексєєнка представили особовому складу місцевої міліції. Журналістів не встигли запросити, бо захід кілька разів переносився. Сьогодні він працює в управлінні. Миколи Щирука тут немає, бо його не пускають активісти. Він об`їжджає райони, вивчає там ситуацію з правопорядком", - каже начальник СЗГ УМВСУ в Рівненській області Тамара Лисенко.

Саме Павло Алексєєнко отримав найбільше голосів Люстраційного комітету Рівненської області в якості претендента на посаду начальника міліції Рівненщини. Саме його члени комітету пропонували Міністерству внутрішніх справ призначити начальником обласного управління міліції.

Нагадуємо, Миколу Щирука призначили начальником міліції Рівненщини ще 25 квітня. Його підлеглі дізналися про це 14 травня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Паша на прізвисько "гламурний полковник" уже в Рівному замом? Його гнати в шию треба, а не на посади призначати. Щастя, що Волинь цого йолопа позбулася. Ще десь Остапович крутився,хотів дупу прилаштувати в тепленьке місце. Так, що тепер Рівне буде гудіти від "фестивалів" "гламурного". Бухло, дівки, ресторації... А народ дурний ковтає те все.
Відповісти
глупости порядочній офицер
Відповісти
Останні новини
Екс-кандидат в начальники міліції Волині працюватиме на Рівненщині
19 травень, 2014, 13:11