«Народний губернатор» Луганщини розповів, як втік від прикордонників. ВІДЕО

«Народний губернатор» Луганщини розповів, як втік від прикордонників. ВІДЕО
Глава самопроголошеної "Луганської народної республіки", "народний губернатор" Луганщини Валерій Болотов розповів про те, як його "відбили" в українських прикордонників.

Як відомо, 13 травня на нього було скоєно замах. В цей же день стало відомо, що Болотов втік з України, ймовірно, до Москви, - пише Дзеркало тижня.

"Поранення було в район трохи нижче грудей, нічого серйозного. Щодо відбиття... Вони дійсно заарештували мене на кордоні, згідно з рішенням Жовтневого суду Луганська. Дійсно було захоплення. Але приїхали багато наших зі зброєю і відбили, звільнили. Було два вибухи, але все пройшло нормально. Врятував бронежилет. Він був шостого класу, і куля застрягла. Якби був бронежилет четвертого класу, як я носив раніше, закінчилося б все сумно", - зазначив голова так званого "Південно-Східного фронту".

Нагадаємо, вранці в суботу, 17 травня, о 05:45 ранку в пункті пропуску "Довжанський" (Луганська область) українські прикордонники затримали самопроголошеного губернатора "Луганської народної республіки" Валерія Болотова. Проте озброєні бойовики змогли відбити його.

Луганська прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері кваліфікувала як теракт і бездіяльність військової влади інцидент у пункті пропуску "Довжанський", коли бойовики звільнили Болотова.

Пізно ввечері 18 травня Болотова було обрано головою "Луганської народної республіки".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба було б в голову стріляти собаці
Відповісти
в ізраїлі, де боротьба з тероризмом вже норма життя, цю тварюку застрелив би прикордонник одразу після початку озброєнного нападу. в них закон цього вимагає, щоб не було бажання у бандюків своїх звільняти за допомогою зброї.
Відповісти
Останні новини
Світ за тиждень. ФОТО
19 травень, 2014, 14:10
«Народний губернатор» Луганщини розповів, як втік від прикордонників. ВІДЕО
19 травень, 2014, 13:53