Відомо, хто став головним тренером «Металіста»

Відомо, хто став головним тренером «Металіста»
Ігор Рахаєв, який раніше виконував обов'язки головного тренера «Металіста», після закінчення сезону, а також після підбиття його підсумків був призначений керівництвом клубу на свій пост на постійній основі.

Нагадаємо, Рахаєв встав біля керма команди в кінці зими, після відходу Мирона Маркевича, і в результаті зумів привести харків'ян до бронзових нагород чемпіонату Прем'єр-ліги-2013/14, - пише iSport.ua.

Як повідомляє прес-служба «Металіста», таке призначення було доведено до відома команди після матчу 30-го туру з «Ворсклою» і було зустрінуто бурхливими оплесками.

Таким чином, Рахаєв став 14-м фахівцем, який очолював «Металіст» за часів незалежного українського чемпіонату.
Нагадаємо, раніше приставки «в.о» було позбавлено і призначеного на тренерський пост на постійній основі 39-річного динамівця Сергія Реброва.

Уродженець Харкова, Рахаєв досить швидко завершив кар'єру гравця - після виступів у запорізькому «Торпедо» і харківських «Металісті» й «Арсеналі». Після декількох років самостійної роботи в «Арсеналі» Рахаєв прийшов працювати у штаб Мирона Маркевича.

Нагадаємо, що в наступному сезоні «Металіст» буде виступати в Лізі Європи - харків'яни візьмуть старт у турнірі на стадії кваліфікації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомо, хто став головним тренером «Металіста»
19 травень, 2014, 16:18