На Волині люстратори визначилися з новими цілями

На Волині люстратори визначилися з новими цілями
Члени волинського Комітету громадської люстрації сформували новий список осіб, щодо яких розпочато процедуру громадської люстрації.

Список сформований за підсумками розгляду звернень громадян, - повідомили в комітеті.

Отож, процедурі громадської люстрації будуть піддані

1. чинні та колишні керівники структурних підрозділів органів державної влади та місцевого самоврядування:

- Валентина Загрева, начальник управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації;

- Олег Гребенюк, начальник управління освіти Луцької міської ради;

- Федір Кошель, начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради;

- Олександр Хомич, колишній начальник управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації;

- Ігор Ващенюк, колишній начальник управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації;

2. керівники правоохороних органів:

- Сергій Масалов, прокурор Луцького району;

- Олександр Терещук, колишній начальник УМВС України у Волинській області;

- Михайло Руденко, перший заступник начальника управління – перший заступник начальника управління – начальник Слідчого управління УМВС України у Волинській області;

- Олександр Никитюк, заступник начальника управління – начальник кримінальної міліції УМВС України у Волинській області;

- Володимир Поліщук, заступник начальника управління – начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області;

3. керівники державних та комунальних закладів та установ:

- Лариса Духневич, головний лікар КП «Луцька міська клінічна лікарня»;

- Олександр Киричук, директор ДКП «Луцьктепло»;

- Віктор Божидарнік, ректор Луцького національного технічного університету;

- Ігор Коцан, ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Запрошуємо усіх небайдужих громадян подавати інформацію щодо вищезгаданих осіб. Якщо ви володієте фактами чи відомостями про зловживання та порушення вчинені цими особами під час виконання ними службових обов’язків, або ж знаєте інформацію про їх діяльність спрямовану на порушення прав громадян та на підтримку колишнього режиму Януковича – просимо звертатися в Комітет громадської люстрації у період до 12 червня 2014 р.

Приймальня Комітету громадської люстрації:

Контактні телефони: 098-7199824
E-mail: [email protected], www.lustracia-volyn.info
Приміщення Волинської обласної ради, каб. 205А (Київський м-н, 9)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: люстрація
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де старий список? Кого вже "налюстрували"?
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/31979-klimchuk-i-regionaly-pershi-lyustrovani-na-volyni
Відповісти
Багато "загадок" у цьому списку... Будемо розгадувати ))). І зробимо правильні висновки про людей.
Відповісти
Шановний Анатолію, а чому в цьому списку не лише колишні керівники, а й ті, що призначені нещодавно? Наперед дякую за відповідь
Відповісти
Они прызначэни "революцийною" властью! Или Вы сомневаетесь в её "рэволюцыйности"?
Відповісти
Ми не сумніваємось, що іншого способу припинити бандитизм, окрім, я революція НЕ БУЛО!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Я верю, верю, не надо для убеждения повышать на меня CapsLock и тыкать восклицательными знаками.)))))А не подскажете ли, во что обошлось вашему Ющенко (не Украине и её народу, а именно ему как главному радетелю за счастье нэньки), самому свидомому из всех свидомых, который пришел к власти только благодаря потугам Майдана, потеря сотни километров нефтеносного шельфа у острова Змеиный на общую сумму в дурные миллиарды долларов, проигранного вчистую в судебных тяжбах Румынии? Это не бандитизм? Так вы же за него тогда так же боролись как и сейчас!
Відповісти
Я випусковий редактор ВолиньPost і не входжу в люстраційний комітет. Вам доцільно звернутися в комітет, контакти якого вказані в новині.

наскільки я пам'ятаю члени комітету декілька разів заявляли, що будуть люструвати і тих, і тих.
Відповісти
Дякую за відповідь.
Відповісти
За що вже нового начальника управління освіти люструвати?
Відповісти
Кримінальне минуле чи звільнення зі служб є причиною люстації від таких осіб?
Бо такого контингенту і в самобороні і в правому секторі і в автомайдані вистачає.
Мало не забув усіх хто був жовтенятами також треба люструвати ну щоб ідею люстрації зовсім звести на нівець і мати причини не проводити люстрацію серед євромайданівців - пристосуванців
Відповісти
А чого не хочуть в люстрацію включити когось із Правого сектору??????????То ж можна було б, чи їх не чіпати.
Відповісти
На "святое" замахнулись?
Відповісти
Що за маячня? Половина людей з того списку вже не працюють і не будуть працювати в області, а вони все чорних котів шукають!:)
Відповісти
А хто буде люструвати люстраторів? ))
Відповісти
Не одноразово писали у ЗМІ і у Інтернеті - ПРИХОДЬТЕ НА ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ ЩОДО СКЛАДУ ЛЮСТРАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ!!! А тепер питаємо хто. Ви мали це робити.
Відповісти
Дочекайтесь правового поля для своїх дій, шановні люстратори. Бо ваші рекомендації і окремі громадські інціативи виглядають щонайменше дивно...
Відповісти
Дуже хочеться. щоб Ваші дії були послідовними. Опублікуйте, будь ласка результати діяльності комітету. А то плани на виду, а результати з інших кандидатур, які були у попередніх списках чомусь замовчуються.
Відповісти
Оголосили новий список відьом і готуєте їх показове спалення? До справжньої люстрації такі екзекуції не мають ніякого відношення. Українцям не треба Путіна. Вони самі себе зїдять. Громадянська війна йде не тільки на Сході, на Волині вона теж розгортається повним ходом. І методи схожі. Тільки якщо на Волині захопили ОДА - то герої, а в Маріуполі - то терористи. Але суть не міняється, бо кілька нахаб задля якоїсь примарної ідеї знищує (фізично чи морально) таких самих українців
Відповісти
Люстрація - в любому випадку це процедура громадського обговорення, кому немає чого боятися - той її пройде і буде працювати далі, а кому є чого боятися.... ну то вже інше....
Відповісти
Что бы ни делать - лишь бы не работать!
Відповісти
Сидить банда з папєрєдніків і гадить на сайті.Гнати, гнати і ще раз гнати. Не треба дбати так про народ, просто ідіть н...., а ми самі собі дамо раду.Всіх хто керував разом з Клімчуком , до НЬОГО, і трималий час вештався по керівних кабінетах - ЛЮСТРУВАТИ !!!
Відповісти
Ото ж "Люструвати", а тоді робити висновки, чи залишати на посаді, чи ні. Це я звичайно не ставлеників регіоналів маю на увазі.
Відповісти
95 квартал вихидний де купляти билети на люстрацию
Відповісти
нічого не змінилось
Відповісти
А де люстрація Таранчука, який під час майдану мовчазно (чи не дуже) підтримував політику регіонів, і тепер піариться використовуючи свій адмін ресурс, посилаючи електронною поштою неправдиві листи на Волинь Пост демонструючи свою псевдо-підтримку? Таке враження, що це робиться навмисне, щоб стати начальником і протягнути свого-друга Хомича на роботу в заступники.
Відповісти
Ага... вертайте Хомича... його сам Азаров хотів здихатись, бо він ішов проти того, що потрібно, от наприклад потрібно школу в Осівцях привести в належний стан, а він опозиційно - не привів. І давайте будем слухати колективи в теплих кріслах взятих по блату людей, які тепер просто, маючи законні підстави, бояться ці крісла втратити, а вчителі нехай ходять у відпустку за власний рахунок, діти вчаться в класах де потолок підпирають дерев'яні стовпи, директори заганяють працівників на антимайдани, а керівники тих же директорів заставляють працювати на партію регіонів "тому що дуже хотіли б надалі співпрацювати з цими директорами" (все порядно і з благих намірів вобщеем). Теперішніго керівника не віддамо!!!
Відповісти
Займіться директором Будинку Пристарілих і Будинку Дитини. Там жах що твориться. Діти мають право на безкоштовні операції, та лікування. А все це робиться з великим запізненням і в останній момент. А також приходить дороге обладнання нове, а його списують як старе і продають.
Відповісти
пропозиція до членів Комітету громадської люстрації на Влоині:провести люстрацію усім керівникам органів держ.влади та місцевого самоврядування, керівникам правоохоронних органів,керівникам державних та комунальних закладів які пропрацювали на своїх посадах більше 10-и років й сьогодні вільно почувають себе на них. Багатьох із них пенсійний фонд давно утримує та чекає на заслуженому відпочинку. То що ж тримає їх, працелюбних керівників? чи Хто? невже така жага до праці? чи вони вважають Що без них життя в їхніх закладах зупиниться? Ні! Це лише жадібність, ненаситність та небажання дати іншим людям можливості жити по новому . Забезпечені вони, забезпечені їхні діти. А погляньте у їхні декларації. Плакати хочеться. Усі безхатченки та бомжі.
Відповісти
От центр туризму та спорту наприклад - керує якийсь старий алкоголік, дитину страшно туди привести...
Відповісти
Знала б хто це написав ноги повідривала цій дурній бабі.
Відповісти