У Луцьку знову поширюють агітацію проти Порошенка

У Луцьку знову поширюють агітацію проти Порошенка
У Луцьку клеять агітацію проти кандидата на пост Президента України Петра Порошенка.

Цей факт зафіксували 20 травня у Луцьку громадські активісти, - повідомили в мережі «ОПОРА».

Так, у Луцьку на дошках оголошень багатоквартирних будинків по проспекту Волі розміщені листівки «5 фактів про Петра Порошенка».

Кандидата звинувачують в політичних і бізнесових зв’язках з Партією регіонів, СДПУ(о), Нашою Україною та колишніми президентами України (Кучмою, Ющенком та Януковичем).

Також, в листівці є згадки, які характеризують Порошенка як російського ставленика.

В організації кажуть, що жодної інформації про замовника, місце друку та кількість надрукованих примірників цієї листівки немає.

Як відомо, відповідно до ч. 3 ст. 59 Закону України «Про вибори Президента України», друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання відповідно кандидата на пост Президента України або партії, яка висунула кандидата на пост Президента України, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника відповідних матеріалів.

Нагадаємо, на початку травня в Луцьку в поштові скриньки розклали бюлетень «Тільки факти», в якому містилася інформація негативного характеру щодо кандидата в Президенти України Петра Порошенка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Что он, дурак от российских заказов отказываться? С украинскими заказами давно уже на паперти сидел бы!)))))
Відповісти
Він не просто не відмовиться від російських замовлень, він здаватиме Україну за нові замовлення, які йому спеціально пропонуватиме Путін. Янукович - не причина наших бід, це наслідок функціонування олігархічної системи в Україні. В разі обрання будь-кого з олігархів - Юльку, Пороха, Тігіпка - це означатиме збереження олігархату, тобто збереження основи для появи нових януковичів і нових кривавих майданів. Тому Треба обирати не скоробагатьків, а розумних, чесних, некорумпованих професіоналів, які проводять свої виборчі кампанії не завдяки грошам, чи впливу влади (як Юлька), а за добровільні пожертви простих виборців.
Відповісти
Яроша, что ли (тьфу-тьфу-тьфу, не к ночи будет помянут)?????
Відповісти
А чого відразу Яроша. Я голосуватиму за Гриценка.
Відповісти
Та байдуже за кого! Жоден з кандидатів не поверне українському народу награбоване олігархами. Це повинен і може зробити сам народ!
Усі зараз обурюються: звідки,мов, у ляшка чи яроша 2 млн грн...Усім же очевидно, що в чесної людини в нашій країні не може бути таких коштів. Тому такий майновий ценз повністю позбавляє вибори можливості щось змінити.
Отямтеся - ми ліземо у ту ж стару петлю!
Відповісти
Байдуже за кого - це позиція махрового і лінивого обивателя. Насправді ж усе потроху міняється. Українське суспільство інше ніж до Майдану. Це факт. Просто пересічній людині хочеться все і відразу, і особливо, щоб хтось усю цю брудну й важку роботу виконав за неї. А обиватель усе це спостерігатиме з і свого улюбленого дивана і при тому категорично критикуватиме, що знову щось не так роблять. Цим і користуються олігархи на кшталт Юльки, Пороха, Тігіпка, або клоуни на кшталт Ляшка, бо вони якраз добре знають психологію обивателя.
Відповісти
правильний вибір - гриценко. його син принаймі сьогодні служить в українській армії, а не навчається чи живе за кордоном.
Відповісти
А відколи розповсюдження правди стало протизаконним? Це ж не наклеп!
Відповісти
погоджуюсь !
Відповісти
хм..ну чого ж то наклеп..реальні факти викладені в брошурці...просто для багатьох це ріже вухо й вони вперше це чують й неохотно в те хочуть вірити..але так воно то й є !! із першими трьома пунктами точно погоджуюсь !!
Відповісти
Каюсь...
Відповісти
І щей Клімчук його голова штабу на волині!
Відповісти
А колишній ригіанал і голова камінь-каширської РДА Іван Вовк-в камінь-каширському районі!Усі ригіанали зараз працюють на Порошенка.
Відповісти
брехня то все про штаби
Відповісти
звідки така інформація? втік з Батьківщини, а тепер за Пороха агітуєш?
Відповісти
Бо корупція шукає корупцію.
Відповісти
Нехай Тимошенко розпише й свою "біографію", як "працювала" з Лазаренком а то тільки бачить порошину вчужому оці а в своєму...
Відповісти
Тимошенко і Порох - одного поля ягоди. Якщо детально розписати їх бізнесову і політичну біографію, то практично різниці не буде.
Відповісти
Та я не про те. Ці "агітки" виходять від Тимошенко!
Відповісти
Не важливо від кого. Хай мерзота з'їдає мерзоту. Головне, щоб люди правильно розуміли процеси, що відбуваються.
Відповісти
А хай люди знають правду , чи всім завжди замилювати очі своїми хорошими справами ? ГАНЬБА Порошенку !
Відповісти
Найгірше, що йому немає рівних в плані кількості голосів, є достойніші, але непрохідні. Боюсь, що наша Україна особливо не змінится приходять нові-старі. Коли ти бачив провідні країни Европи і їхній рівень культури і життя, дуже сумно і болісно за Україну, особливо за схід, які приїхавши навіть до нас в шоці, що так можнажити, оскільки крім бідоття і росії нічого не бачили...
Відповісти
Висвітлення правди не є криміналом.
Відповісти
Цікавить думка про Тягнибока. хто що скаже?
Відповісти
А у нас всі майданівці за Порошенка!!!!!!!!!!
Відповісти
Це брехня. Володимир проти Пороха, бо розуміє, хто він насправді.
Відповісти
Як то брехня? А круглий стіл вчора , який проводив Бондар? А Грек, Ярмощук,Юнак і т.д.?Читайте в наступних випусках місцевих газет.
Відповісти
Це все шумовиння. А народ своє знає.
Відповісти
Після президентських виборів треба збирати Майдан і вимітати усю нечисть, що засіла у владі. Влада не хоче боротися з бандою азарова-януковича, бо влада сама частина цієї банди.Влада не хоче захищати Україну від путіна. Влада не хоче боротися з олігархами, котрі фінансують терористів. Влада не хоче боротися з саботажниками, котрі сидять у всіх гілках влади. Потрібні великі зміни системи.
Відповісти
Цілком згоден. Поки народ не стане реальним суб'єктом політики, ситуація не зміниться. Майдани ще нас чекають. Особливо в разі обрання Пороха, Юльки чи Тігіпка.
Відповісти
Так цей "любий друг", всім лизав. Взагалі рейтенг з нічого піднявся, мабуть тому, що нема за кого голосувати. Після того як Порошенко посадив до себе Шибу і Бондаря, Волинь за нього не проголосує і без "чорного піару", хоча там все правда написана.
Відповісти
Прикро,що на Волині на запах грошей мільярдера кинулися навіть заможні люди, підприємці, добрі господарі. Як можна довіряти такому кандидату, який фактично тільки ет й робив, щоб був тушкою: то в есдеків, то в "любих друзів", то в регіоналів. Людина без морально стержня і далі буде гнутися і продаватимся олігархам.
Відповісти
А можна довіряти Юлі?:) Ваш вибір! Але в державі треба наводити порядок і зместі взагалі всякі Автомайдани, Самооборони, Правий сектор... Все повернути у правове поле і ставити країну на рейки розвитку! Згідних з усім НІКОЛИ не буде і вирішувати все треба виборами, а не силою! А буде як лебідь-рак-щука, то завжди знайдуться сили ззовні які будуть постійно рвати Україну, як зараз - то Росія, то США, то ЄС.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку знову поширюють агітацію проти Порошенка
20 травень, 2014, 13:43