У мерії Луцька хочуть змінити маршрути №25 та 29

У мерії Луцька хочуть змінити маршрути №25 та 29
У Луцькій міській раді планують підкоректувати схеми руху маршруток №25 та 29.

Про це заступник мера Тарас Яковлев розповів під час засідання комісії міськради з питань освіти, науки, культури та мови у вівторок, 20 травня.

Депутат Ірина Констанкевич сказала посадовцю, що на вулиці Володимирській складно з громадським транспортом навіть у час пік. Буцімто в маршрутках та тролейбусах мало місця.

Яковлев визнав, що така проблема існує, а одна з причин її появи, додав він, багато людей їдуть до обласного центру з сусідніх сіл, зокрема, Забороля.

Тож для того, щоб розвантажити маршрутки, в мерії планують змінити схему руху маршруту №25, аби автобуси не їздили до Забороля, а лише до завершення Володимирської.

Водночас до села хочуть "пустити" маршрутку №29.

Насамкінець Яковлев додав, що складною є ситуація і на вулиці Дубнівській.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ото-то поміняють.... не смішно????????)))))))) все ж так само лишиться тільки номер буде інший!!!!!!!!!!!!!!!!!!
фігєю без баяна
Відповісти
ото-то поміняють.... не смішно????????)))))))) все ж так само лишиться тільки номер буде інший!!!!!!!!!!!!!!!!!!
фігєю без баяна
Відповісти
Дійсно....Шановні можновладці, не смішіть і не зліть людей, в чому різниця? Ви поставили галочку про результат усунення проблеми і не більше... Шановний Микола Ярославич, Ви поклали вирішення проблеми на Тараса, невже Ви думаєте, що люди, які проживають у приміських селах мають винятково сільську прописку... Значна їх кількість - лучани, як вони після такої Вашої реакції будуть голосувати за Вас на виборах міського голови Вам відомо... Здійсніть більш суттєві заходи для вирішення цієї проблеми, встановіть додатковий маршрут і буде Вам світле майбутнє... Ніхто не проти цього.
Відповісти
Тарас Яковлев, якщо 25-ка буде відмінена в с.Забороль, чекай в себе в помешкані мого брата із Правого Сектора. Просто так, щоб в тебе не виникало в голові таких "проектів". Так сказати - для профілактики...
Відповісти
Шановні можновладці! Ви би краще подивилися як часто-рідко ті маршрутки на Дубнівській ходять!!! Це ж після 21.30 не уїхати! Хоч пішки йди! А Ви номери міняєте!
Відповісти
З дубнівськоі дійсно важко виїхати і в день і в ночі
Відповісти
Слідуюче "мегапокращення" замість 29 пустити туди 30.

Може краще в Забороль пустити великі автобуси? чи збільшити кількість авобусів в час пік?
чи тільки тасувати номери і "з стелі" ставити ціни на проїзд?
Відповісти
А ви подумали про те, як будуть діти добиратися до школи, коли 29 не їде по Винниченка -Соборності?І так накрутили, що вертається 25 по Відродження.Зробіть краще ще 29а, та 25а - от вам і вихід.І взагалі, нераз вранці не дочекаєшся тої 25-ки.Таке враження, що безкоштовно возять людей .
Відповісти
На Дубнівську треба ще маршрутку пустити
Відповісти
Усі маршрутки на Володимирську ходять до 21-22 години. Я часто бачу як люди у свято чи у неділю йдуть пішки з початку Володимирівської після 22 години. Вулиця 5-6 км (в залежності МКБ чи Омеляник), вулиця не освітлюється+на кожному кроці відкриті люки,ями. Уявіть, якщо на руках дитина!!!
Відповісти
Вирішувати питання треба не перестановкою номерів маршруток, а "по дорослому". По перше: реконструкція автобусної зупинки для безпеки руху; по друге: додаткові автобуси, або їх заміна на велики автобуси; по трете: контроль за графіком руху(Інтервал вдень до 1,5 годин маршрута № 25)
Відповісти
Не деліть людей на 1 та 2 сорт. 70% селян Забороля працюе та вчиться в Луцьку плюс люди з новобудов по маршруту.Вони такі ж платники податків як і всі.
Відповісти
Останні новини
«Волинь» пішла у відпустку
20 травень, 2014, 15:35
У мерії Луцька хочуть змінити маршрути №25 та 29
20 травень, 2014, 15:24