На Волині засудили банду, яка викрадала машини

На Волині засудили банду, яка викрадала машини
Усім членам банди, яка займалася викраденням автомобілів на території всієї Волинської області, призначили міру покарання у вигляді позбавлення волі.

Злочинці сидітимуть 7-8 років, − повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Як відомо, влітку 2010 року волинянин організував групу зі ще шести чоловіків, які займалися викраденням авто та їхньою реалізацією. Схема роботи угрупування була чітко налагодженою: зловмисники підшуковували автомобілі, які після дорожньо-транспортних пригод ставали непридатними для використання та купували на них документи та номерні знаки. Далі підшуковувал авто необхідної марки та спритно переробляли їх у майстерні.

Загалом протягом 2010-2012 років банда викрала 29 автомобілів.

Як було встановлено досудовим слідством, організована група діяла за принципом розподілу ролей: особи заздалегідь знали, яку машину будуть красти, тому підбиралися відповідні документи, після чого машину перереєстровували, − розповідають у прокуратурі.

Між тим вирок Луцького міськрайонного суду виявився надто мʼяким: трьох із них, серед яких і ватажок, було звільнено від відбування покарання з іспитовим терміном, один відбувся штрафом і лише двох учасників схеми засудили до 6 і 7 років увʼязнення.

З таким вироком не погодилися і постраждалі, й прокуратура. Апеляційний суд Волинської області дав одному учаснику угрупування 2 роки, іншим – від 7 до 8 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дубінку в опу!
Відповісти
А їх майно конфіскували? Потрібно це робити.
Відповісти
продажний мыськрайонний суд
Відповісти