Суд визнав заступника мера Нововолинська невинним

Суд визнав заступника мера Нововолинська невинним
Судове засідання у справі заступника міського голови Нововолинська Андрія Сторонського добігло кінця. Чиновника таки визнали невинним.

Відповідне рішення міськсуд ухвалив 20 травня, - пише Нововолинськ діловий.

Під час засідання депутат Вадим Киричук засвідчив, що чув нецензурну лайку від Сторонського, коли прийшов разом із громадськими активістами до приймальні міського голови Віктора Сапожнікова та його заступників 21 лютого.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ІНЦИДЕНТ

Натомість адвокат Шостак так захопився розпитуванням депутата про мотиви відвідин міськвиконкому, що суддя змушена була повернути його до теми слухань.

Зрештою, підсумовуючи, зазначив, що обвинувачуваний не отримував копії протоколу з міліції, ніколи до адмінвідповідальності не притягувався, а покази свідків у суді стосовно цього інциденту різняться... Тому факт вживання ненормативної лексики чиновником довести неможливо. Як результат - справу закрили.

Андрій Сторонський переконав присутніх, що нецензурною лайкою на робочому місці не послуговується. Також вчергове відзначив негативно налаштовані до його особи місцеві інтернет-сайти.

Коли суддя Ференс-Піжук дочитала постанову до кінця, з уст чиновника вдячним стогоном вирвалося: "Дякую, ваша честь...".



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ляшко в Луцьку. ФОТО
21 травень, 2014, 08:40
Суд визнав заступника мера Нововолинська невинним
21 травень, 2014, 08:14