На Волині гроші, передбачені Герою Майдану, витратять на нову посаду, - депутати

На Волині гроші, передбачені Герою Майдану, витратять на нову посаду, - депутати
Шість депутатів Іваничівської районної ради висловили незадоволення діями колег по раді, які попри домовленості вирішили обрати заступника голови ради.

Відповідне рішення рада ухвалила 20 травня.

Як відомо, в березні головою ради став свободівець Віктор Вілентко. А під час сесії 20 травня депутати 25 голосами ухвалили, що в нього буде заступник. Не проголосували за це рішення 20 депутатів райради.

Натомість ряд позапартійних депутатів ради, зокрема, Ярослав Гиць, Сергій Сівер, Віталій Корнійчук, Віктор Гурський, Теодор Гавінський, Петро Мудринець заявили, що 23 березня після панахиди за Героєм Майдану Сергієм Байдовським депутати прийняли рішення не обирати заступника голови Іваничівської районної ради, а з зекономлених коштів розпочати спорудження пам’ятника героям Майдану в райцентрі.

«Але депутати районної ради від ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода», які ще вчора клялись ідеалам Небесної сотні, сьогодні підло зрадили. Для політиканів від ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» немає нічого святого. Гроші, посади – вищі за пам'ять за загиблими героями. Ось так, попираючи совість, правду, пам'ять, не дивлячись на скруту та війну, депутати ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» йдуть до омріяної мети», - йдеться в заяві депутатів.

Під час сесії вони засудили такі дії керівників ради та підготували текст з відповідним зверненням до громади, аби опублікувати його в районній газеті «Колос».

Однак, кажуть заявники, депутати від ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» проголосували за заборону друку документу в районці.

«Ми думали після Революції Гідності скинули ярмо авторитаризму, виявляється – ні! Маємо нове!!! » - кажуть депутати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Інформація неправдива. Перед виборами крутять голови, а ті депутатики колишні регіонали, обріхують тепер всіх. Люди стаття 100% брехлива
Відповісти
Ми вже наїлись БЮТом, тепер і Свободою, там одні пройдисвіти, які маму рідну продадуть. В них нічого святого немає.Вони і в нас в Луцьку такі самі.Тепер і в Іваничах. Гоніть їх іваничівці!!!
Відповісти
паганому поРошенцю завжди щось заважає. Дивіться аби ще й тата не продали.
Відповісти
Аж дух захоплює від цієї "шістки депутатів-патріотів"! КРИКУН ЦЬОГО ДІЙСТВА - Ярослав Гиць - дуже вже його просили підтримати в агітці "За Єдину Україну" по округу №2 до районної ради у 2002 році("обєднання" на той час на чолі з Януковичем), згодом праця на посаді першого зама голови РДА - де лише прославився тим, що розвалив найсильніший КСП в районі "Вільна Україна" та видав збірку поезій за кошти місцевого бюджету, а зараз - ДИРЕКТОР фірми "Петро Рошен" в районі (просто смотрящій і касир від "солодкого-рейтингово" кандидата). ГАНЬБА!!!! Май совість! Прикриватись пам'ятью за загиблими героями небесної сотні - Ярославе!!!! Бог за тобою дивиться!!!!
Відповісти
Перш ніж писати коментар, правда по ІВАНИЧІСЬКІ, навчись грамоті,а тоді вже дописуй.Згідний з Вадимом, що БЮТ себе вже повністю дескредитував,а тепер і Свобода туди ж.За що боролись......
Відповісти
пане РОМАНЕ ("мудрий" учитель грамоти!)
1) За що ти, шановний п. Романе, особисто БОРОВСЯ?(дружина?, компютерна гра?, алкоголізм? тощо ..........);
2) якщо пишеш "БЮТ" - то ти мабуть представник недобитків із "Нашої України". Уже досить давненько є лише: ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» (тобто,ти повний НУЛЬ у політиці);
3)Невже Ярослав Гиць - наш порятунок???, смт. Іваничі - це ж не с. Ліпіни! А там - він міг би стати місцевим Президентом!
4)Романе, прохання, якщо куриш невідому суміш або вживаєш алкоголь - не пиши нічого в мережі Інтернет!
Відповісти
Ну і де ті горе депутати.Ні один не пройшов в раду.Тоді ж гиць на колінах просився заступником.Казав що буде робити безплатно
Відповісти
Останні новини
На Волині гроші, передбачені Герою Майдану, витратять на нову посаду, - депутати
21 травень, 2014, 14:04