Це був не піар, - Єремеєв про допомогу Майдану

Це був не піар, - Єремеєв про допомогу Майдану
Народний депутат Ігор Єремеєв каже, що компанія «Континіум» не стояла осторонь Майдану, зокрема, й допомагала громадським активістам пальним.

«Я не ставив за мету порахувати, скільки конкретно. Це і не важливо. Бо це був не піар, а прояв нашої громадянської позиції», - розповів він у інтерв'ю Лівому берегу.

«Про цей прояв мали знати і в адміністрації тодішнього президента. В теорії, людину, яка виграє державні тендери на мільярди гривень, мав би викликати, може, навіть і президент і спитати: «Ігоре, а що, власне, відбувається?» - мовив депутат.

Єремеєв зауважив, що через це до нього дзвонили з Адміністрації президента Януковича.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю

«З адміністрації були дзвінки, і не тільки дзвінки... Однозначно, ми допомагали людям, які їздили на Віче – і чай, і кава на наших АЗК. Допомагали і нафтопродуктами. Люди, які були на Майдані, теж це знають. А працівники нашої компанії добре пам’ятають, як з 16-го січня, коли ми не проголосували у Раді за «диктаторські закони», на митниці майже на три тижні були зупинені і не розмитнювались всі цистерни «Континіума», - каже обранець народу.

«Подібні дії траплялися кілька разів. Тому не все було так просто, як вам здається. Але ми також про це не говорили і не робимо із себе «жертв режиму». Ми були свідомі у своїх діях», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що ти метеш ! Даун ти!
Відповісти
Це ти - даун! Вдавися від заздрості! Скільки не дай, то все мало! ні стида ні совісті в наших нема. обсуждали великі! сидять в інтернеті, херньою паряться. А ти зароби, підніми бізнес, повкладай гроші. А як получиться мати состояніє, то хай тебе проклинають, побув би на його місці.він ще іншим помагає, дає робочі місця. а ти багато комусь чогось дав, обсуждало великий?
Відповісти
Про Єремєєва нічого не можу сказати, не бачив. А от представників партії "Батьківщина" троха було. Вдало гроші деребанили та займалися мародерством. Потім їм ще за це телевізори дарили. Взагалі ні одна область України незарекомендувала себе так, як Волинська Батьківщина. Зато дома на Волині вони "херої".Ганьба мародерам.
Відповісти
Я був на майдані з грудня по 23 лютого. І Єремеєва ні разу не бачив на сцені, щоб виступив і підтримав народ. А те що каву давав пор одній копійці, то нехай би краще він нею подавився.Ти розказуєш як ти голосуєш у Верховній раді і кого підтримуєш. Ти ж це робиш із вигоди длясебе. Ти не патріот.Тиж сьогодні розставляєш свої кадри по 23 округу разом з Пустовітом.Шукаєш своєї вигоди.Думаєш про майбутні вибори.Чому до цього часу нема голови КІверцівської адміністрації? Це твоїх рук справа.Тебе треба гнати вилами з Верховної ради, а Пустовіта з голови ОДА.-за те , що знову прийняв у партію зрадницю БЮТу.Ганьба такій партії і владі.
Відповісти
то виберіть ніщого, не багатія, грьобані ківерчани! хай він надає стільки помочі району, скільки Єремеєв надавав! скільки не дай, то все нічого, ви - бездна! хай простолюдін би так надавав, йолопи ви! хрен би я вам дала на його місці! велику дулю пахучу!
Відповісти
підтримую ківерчанина...а до наївних скажу,що та поміч депутатська-це крапля в морі неоподаткованих доходів,це копійки в порівнянні з відмитими грошима на рахунках офшорних зон,тому то і не засвічувалися волинські нардепи в часи Майдану,у вичікувальній позиції перебували, все надіялись,що попередники при владі залишаться.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вшанують Героїв
21 травень, 2014, 15:56
Це був не піар, - Єремеєв про допомогу Майдану
21 травень, 2014, 15:27
Очі - дзеркало душі. ФОТО
21 травень, 2014, 14:50