Нардеп з Волині розповів про свої «зустрічі» з Януковичем

Нардеп з Волині розповів про свої  «зустрічі» з Януковичем
За час перебування Віктора Януковича на посаді президента України бачив його двічі, - каже народний депутат Ігор Єремеєв.

"Я жодного разу не був у нього в приймальні і жодного разу не був на його дні народження. Бачив його особисто два рази при його каденції. Коли він переміг у 2010-му, то одну із перших своїх робочих поїздок здійснив на Херсонщину, де ми є акціонерами місцевого НПЗ. Тому я був присутній на зібранні", - розповів він у інтерв'ю Лівому берегу.

"Вдруге я його побачив на зустрічі, яка сталася, коли ми 29-го січня голосували закон про амністію. Тоді позафракційних народних депутатів запросили до кабінету Рибака, де Янукович нас "переконував" підтримати законопроект Мірошниченка", - продовжує обранець народу.

За його словами, та зустріч відбулася спокійно.

"Нам давалися любого характеру гарантії, щоб ми не хвилювалися з приводу того, що не підтримаємо закон опозиції. На що ми відповіли: ми будемо голосувати за закон, під яким підпишеться опозиція. І крапка", - мовив Єремеєв.

"Ми спробували переконати Януковича в цьому, але він нас не почув. Ось такий символізм: перша зустріч сталася через кілька місяців після його обрання, друга – за кілька тижнів до його втечі у Росію", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не бачив? А бабло хто возив?
Відповісти
Бреше!!!
Відповісти
Проблема не в Єремеєву. Те, що він покидьок, відомо. Проблема в тому, що такі покидьки можуть запросто знайти забитих безпросвітністю і безвихіддю поліщуків, галичан, донецьких шахтарів чи ще когось, які за пригоршню прілої гречки оберуть їх до парламенту. З покидьками на зразок Єремеєва, Івахіва, Мартиняка, Ващук треба поступати, як поступають з Царьовим чи з Симоненком: бити і палити.Тільки так можна позбавити наше суспільство від цієї зарази. Іншого вони не розуміють.
Відповісти
Втікай за Януковичем, поки тебе не прибили.Знущаєся із селян,морда нагла. Ціну на молоко зменшив
Відповісти
Сволочі неблагодарні! Скільки вам не дай, то все не щитається. Бездна! То чого як він такий поганий, чого бути попрошайками? То не уніжайтеся, не плачтеся, ідіть в банки, беріть кредити і не вилазьте все життя з них! От народ! От бидло! Самі покидьки!
Відповісти
Останні новини
Нардеп з Волині розповів про свої «зустрічі» з Януковичем
21 травень, 2014, 16:34