Розкол в «ДНР»: третина «міністрів» хочуть у відставку, але бояться

Розкол в «ДНР»: третина «міністрів» хочуть у відставку, але бояться
Третина членів «уряду» самопроголошеної Донецької народної республіки написали заяви про відставку, однак бояться їх оприлюднити.

Водночас лідер терористів Слов'янська В'ячеслав Пономарьов висловився протикерівництва ДНР, якезнаходиться в Донецьку, - пише ЛігаБізнесІнформ з посиланням на Новости Донбасса.

«Тільки від вас (журналістів - ред.) я дізнаюся, що в «ДНР» приймають якісь рішення, озвучують якісь прожекти, якісь парламенти призначають незрозумілі. Хотілося б бачити представників Слов'янська в цьому утворенні, що вони там творять. Як я і обіцяв - свого часу прийдемо до Донецька і остаточно наведемо там порядок», - сказав Пономарьов.

Ще один внутрішній конфлікт відбувається між прихильниками «міністра оборони» «ДНР» Ігоря Стрєлкова і так званого «горлівського» угрупованням всередині терористичної організації.

«Спостерігається протистояння саме між Абвером (Сергієм Здрилюком) і Бісом (Ігорем Безлером). Спочатку з 14 квітня після захоплення Горлівського міськуправління міліції місто курирував Ігор Безлер. Потім його витіснив Абвер. 19 травня знову відбулася зміна влади - в УВС господарює Біс, а Абвера виселили в будівлю обласного СБУ», - пише видання.

Як повідомлялося, вчора, 20 травня так званий «міністр палива та енергетики ДНР» Олексій Грановський у зв'язку з незгодою з підготовлюваною націоналізацією підприємств подав заяву про складання повноважень, але до порядку денного це питання не потрапило.

Нагадаємо, так званий «прем'єр-міністр ДНР» Олександр Бородай 17 травня в Донецьку заявив про підготовлювану націоналізацію майна деяких олігархів з «неправильною політичною позицією».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розкол в «ДНР»: третина «міністрів» хочуть у відставку, але бояться
21 травень, 2014, 18:30
Ляшко - герой фотожаб
21 травень, 2014, 18:00