Революціонери просять Авакова «долюструвати» міліцію Волині

Революціонери просять Авакова «долюструвати» міліцію Волині
Волинські революціонери просять керівництво МВС та регіону звільнити трьох заступників начальника обласної міліції.

Про це йдеться в заяві "Самооборони Майдану", "Автомайдану України", волинського відділення "ОВРУ" та "Правого сектору".

Йдеться про Михайла Руденка, Олександра Никитюка, Володимира Поліщука.

Революціонери вказують, що ці особи приймали безпосередню участь та рішення про переслідування активістів Майдану.

"Ми переконані, що на Волині ще залишилися достойні офіцери, професіонали з високими моральними цінностями, які здатні не тільки виконувати на високому рівні свої обов'язки, але й повернути вотум довіри громадян", - йдеться в заяві.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обов.язковою вимогою повинно бути не допущення переводу цих добродіїв в інші регіони України!
Відповісти
"Революціонери просять" звучить грізно, як канонада.))
Перестаньте називати цих людей революціонерами - вони ж максимум реформатори.
Відповісти
Не тобі рішати.
Відповісти
Оці сцикуни-патріоти, Данильчук,Тимощук енд компані тільки й здатні на оті папірці. В час, коли на Сході гинуть наші хлопці, оці так звані "чоловіки" займаються фігнею, бо тут не страшно. І не дивно, бо тут вони "херої", а поїхали б нашими володимирськими хлопцями на Схід, там де стріляють. ВСІМ, правому сектору, самообороні, автомайдану, ГАНЬБА!!! Ви тільки словами щось робите!
Відповісти
Революціонери не отримали від справжніх офіцерів долю за можливість залишитися на посаді. От і кіпішують.
Відповісти
Підтримую вас на 1000 відсотків!!! Бо вже давно виникає питання: на які кошти існують ці так звані "революційні" структури? Наїдуть на когось, а згодом пиша. Чому? Бо "рублів" скосили, та й залишили в спокої. Никитюк далеко не святий, але такого опера ще треба пошукати і не тільки на Волині. Але він не піде на повідку в Данильчука і його поплічників. От і крутить-вертить Данильчук, аби прибрати Никитюка. Написали в заяві "переслідували". А кого, коли і як? Де факти, де свідчення???
Відповісти
Данильчук хоче збити останні кошти перед виборами. Ганьба.
Відповісти
Данильчуку ганьба - їдь на Схід воювати, а не тут воду мутиш!
Відповісти
Всім підписантам цього звернення на Схід, чи героям страшно... Це вам не будівлю УМВС бруківкою закидати. Руденко і Никитюк нормальні менти, за них жоден мент погано не скаже, хоча звісно не святі, однак кращих не знайдуть. І напаки не бачив жодної людини, якаб сказала нормальне слово про данильчука і йому подібних правосєків.
Відповісти
казнокради і хабарники звісно не скажуть доброго слова про Данильчука, а от люди зі сторони - за. нехай на схід їдуть ці "нормальні менти", вони ж повинні наводити та підтримувати порядок.
Відповісти
Якщо,так звані революціонери ,злякались цих працівників міліції,то їх треба залишити на посадах ,значить вони можуть навести порядок на Волині.Так,як ми бачимо,кого призначають за згодою цих "діячів",покращення нам не чекати...
Відповісти
Я Вас умоляю. Такий, як Руденко повинен сидіти в тюрмі. Питаня навіть не в переслідування громадських активістів. Питання в тому, що Руденко ставленник попередньої влади, тобто сім"ї Януковича. Руденко бандит і це правда. Ганьба таким, як Руденко. Руденка на нари!
Відповісти
Ну і дурень, із-за таких горлопанів і призначають будь кого не дивлячись на морально - ділові якості
Відповісти
Товариші!А Ви забули про т.в.о. начальника УДСБЕЗ ШЕВЧУКА С.Л.,його дохід складає понад 200000 грн. в місяць.Цікавово це зарплатня в УМВС така?Нерухомості 2 будинка, 4 квартири,8 ділянок, 2 авто і все це на одну зарплату?
Відповісти
Чи могли б ви з нами зв'язатися, нас дуже зацікавила ваша інформація щодо т.в.о. начальника УДСБЕЗ ШЕВЧУКА С.Л. З повагою, Тарас, телеканал ZIK, м.Львів, [email protected], 050 - 430-70-51
Відповісти
Кто его выгонит он же памятник. Шпига не влияет он табличку деления знает. )))Ничего удивительного если Шпига скоро будет ездить на новом авто. Есть все хотят.
Відповісти
Про які морально-ділові якості ви говорите??? Хіба "революціонерам" на цих посадах треба професіонали? Треба кишенькові начальники і їхні заступники, які завжди будуть памятати, що їх до влади привели данильчуки й інші. І які ніколи не рипнуться проти, щоб вони не зробили.
Відповісти
Останні новини
Революціонери просять Авакова «долюструвати» міліцію Волині
22 травень, 2014, 09:36