На Волині вимагають звільнити начальника ДАІ

На Волині вимагають звільнити начальника ДАІ
Представники революційних організацій вимагають у керівництва МВС змінити начальника обласного управління ДАІ Володимира Кравченю.

Про це йдеться в заяві "Автомайдану України", регіонального відділення "ОВРУ" та "Правого сектору".

У документі автори вказують, що Кравченя за час служби відзначився у низці корупційних скандалів, пов'язаних з корупційними схемами.

Також вони пишуть, що посадовець під час громадських слухань на запитання відповідав загально та не хотів спілкуватися на неприємні для нього теми.

Тому революціонери просять в.о. міністра внутрішніх справ Арсена Авакова відкликати призначення Кравчені та оголосити новий конкурс.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Просто революцыАнери хочуть поставити свою людину або просто Кравченя з ними не поділився.
Відповісти
дістали ці репуцінери .даі в кущах вже забув коли бачив а їздь по правилах івсе буде добре так тримати
Відповісти
Тим сукам з палками пофіг чи то по правилах їхав, чи ні. Є план і все. Мого знайомого вигнали звідти за хабарі, прийшов новий начальник і він вже знову там. Гнати всіх!
Відповісти
Революціонери хр...ві - а ну у Донецьк їдьте і там геройствуйте! Там справжні чоловіки гинуть, а ви тут хороводи водите? Люди! Вже час збиратися і цих Данильчуків з Гузямі на чисту воду виводити! Це за рахунок життів інших вони тут, в більш-менш спокійному регіоні все мутять! Все ніяк не заспокояться?! Гнати в шию таких! Ганьба!!!
Відповісти
да вже поіхалі.досить засудживати
Відповісти
Правий сектор ви позорите себе, підтвердіть ваші героїчні слова про подвиги на майдані діями на сході а не походами по кабінетах. Не та ситуація....
Відповісти
Підтримую
Відповісти
Багатьом "кабінетним корупціонерам" ситуація на сході вигідна, вона відвертає від них увагу, так, що хлопці правильно роблять, що контролюють
Відповісти
Ви праві підтримую
Відповісти
Шо нібудь...
Відповісти
Підтримую вас на 1000 відсотків!!! Бо вже давно виникає питання: на які кошти існують ці так звані "революційні" структури? Наїдуть на когось, а згодом пиша. Чому? Бо "рублів" скосили, та й залишили в спокої. кравченя далеко не святий, але такого керівника ще треба пошукати і не тільки на Волині. Але він не піде на повідку в Данильчука і його поплічників. От і крутить-вертить Данильчук, аби прибрати Кравченю. Написали в заяві "корупційні скандали". А коли і як? Де факти, де свідчення???
Відповісти
Кравченя 1000 відсотків!!! ВЗЯТОЧНИК.A Факти? МРЕО МРЕО МРЕО МРЕО МРЕО МРЕО МРЕО
Відповісти
А мені відомо що Кравченя дорба людина,яка завжди йде на зустріч і допомогу.Почніть правосєки з себе.Що розвели дибілізм.Гонитесь як собаки не знаєте де нагріти місце
Відповісти
Останні новини
На Волині вимагають звільнити начальника ДАІ
22 травень, 2014, 10:26