На Волині депутат відсуджує в громадської активістки 55 тисяч гривень

На Волині депутат відсуджує в громадської активістки 55 тисяч гривень
Депутат Володимир-Волинської міської ради Руслан Мороз (на фото) відсуджує в громадської активістки Ольги Нечитайло 55 тисяч гривень моральної шкоди.

"Пройшов в міську раду по списках "Сильної України", яка злилася з Партією регіонів. Має у Володимирі бізнес, тримає бар чи то кафе, а точніше нарко-притон і розсадник нечисті", - пише в Facebook громадський активіст Сергій Шараєвський.

Під час віча в березні Нечитайло розповіла, що Мороза звинуватили в побитті людини та зауважила, що правоохоронці ніяк не відреагували на такі дії обранця громади.

Також вона критично розповідала про діяльність депутата



"Тепер він подав до суду на Олю Нечитайло, дівчину-сироту, активістку, яка відстоювала нашу долю на Майдані, була поранена. Хоче відсудити в неї 55 тисяч гривень моральної шкоди. Бо його барчик притоном назвала. Невже у Володимирі немає нікого, хто б вгамував цього зрадника?" - пише Шараєвський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Оцей депутат - бандюк належить до накращих " любих друзів" міського голови, всепартейного князя Петра Даниловича Саганюка.
Відповісти
Молодець Слава Україні
Відповісти
Пане у Вас морда хоч бери і пацюків бий, а ви ще пристаєте до дівчини, моральну шкоду треба.
Відповісти

Шановний депутате Володимир-Волинської ради Р.Морозе, чому ви ще досі не в арміїї!Нажер пику, і кулаками махає придурок. А необстріляні пацани тебе скотину захищають, аби ти дика тупа морда міг жирувати, красти і споювати малолеток. СКОРО ПРИЙДУТЬ І ПО ТЕБЕ !!
Відповісти
Такого дебіла, якого папа підтримує ще треба пошукати. Дожилися у Володимирі, що вже бандити серед білого дня людей бють, правду говорити не дозволяють. ПОЗОР САГАНЮКУ і його БАНДИТАМ!
Відповісти
Одно слово - ХАРЯ!!! У него на лице написано - ДЕБИЛ!!! Как могут такие люди быть депутатами!!! УЖАС!!! Куда мы катимся!
Відповісти

Цей дупутут - подонок Руслан Мороз - гордість та надія Петра Даниловича, він буде його настпником на наступних виборах міського голови Володимира-Волинського
Відповісти
Володимирчани коли буде день суду прийдемо всі до зали суду і підтримаємо дівчину Олю, якою має пишатись УКраїна! А таких як мороз треба гнати гарапою по спину !!!!!!!!!!!!!!!
Смерть ворогам! Слава патріотам!
Відповісти
Познайомилась з Олею на Майдані - чесна, щира, відверта дівчина!!!А таких скотів як Мороз саджати треба і пошвидше!!
Відповісти
Хорошая "дєвочка" Оля, не так вже й "хорошая". Оця "дєвочка" чомусь дуже часто бігала до колишнього головного міліціонера Володимира й звала його ніжко "Льоньчик", а потім стала "гнати" на міліціонерів. Люди, Вами маніпулюють, озвучують перекручені факти. Мабуть для того, що заробити собі дивіденди й не тільки !!! Звичайно Мороз "ще той ангел", однак винуватую людину визнає суд, а на разі, хто не знає, справи за фактами побиття "друзів" Олі перебувають на розгляді в місцевому суді. І це правда, а не вигадки "героїні Майдану". Гадаю, що всім слід відповідати за свої слова й вчинки!!! Слава Україні !!!
Відповісти
Дуже вашко гарно відноситисьдо ментів , після того як вони виконували злочинні накази. Люди чи в ваші макітри це не як не вкладаеться. Та я як бачу воює вона не з міліцією а з покидьком депутатом. А питання до міліції чому вона то все покриває???????????В нас треба як в Грузії звільнити всіх от тоді може й толк буде.
Відповісти
Останні новини
На Волині депутат відсуджує в громадської активістки 55 тисяч гривень
22 травень, 2014, 13:09