Волиняни, яких обстріляли терористи, обіцяють помститися за смерть побратимів

Волиняни, яких обстріляли терористи, обіцяють помститися за смерть побратимів
Учасники антитерористичної операції з Волині обіцяють помститися за смерть побратимів, яких обстріляли на блокпості під Волновахою на Донеччині.

Про це повідомила у колонці автора на ВолиньPost голова «Національного Альянсу» Майя Москвич.

«Щойно розмовляла з побратимом організації, який перебуває на Сході в складі батальйону, який сьогодні обстріляли на Донеччині під Волновахою. Дев’ять загиблих волинян...Друг Захід ( на фото), слава Богу, живий і неушкоджений», - пише Москвич.

Боєць розповів їй, що після ранкових подій додому ніхто не збирається. «Якщо раніше вони не зовсім розуміли що роблять - то зараз це вже питання відплати за побратимів», - зауважує вона.

Майя Москвич пише, що у наших військових немає зовсім захисту і та допомога, яку хтось можливо передає - до них не потрапляє.

«Дуже просив (ред., - друг Захід), щоб по можливості допомогли з бронежилетами, розгрузками і касками. Але не через когось - а конкретно приїхали і дали солдатам в руки. Тому що допомога будь яка до них просто не потрапляє», - зазначає вона.

«13:30 - прийшла СМС(ред. - від друга Захода) - вони готуються приймати бій! Що ж, хай Господь їх береже!Бронежилетів немає)», - додала Майя Москвич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боже, бережи їх! І дай трохи розуму нашій владі, бо вже геть з глузду з"їхали
Відповісти
Практика показывает....1. отобрать все авто у СБу-которое и так крышует бабушек на базарах.2.автомобили начиная от Пустозвона заканчивая прокурорами ментами и контрабандистами.Забрать пенсии зар.платы судей.и воров таких как Кривицкий. Климчук .Поха.Шиба.Романюк.в приказном порядке падлы должны принести минимум по миллиону грн.для того что бы их в скором будующем не повесили. И тогда закупить все что нужно можно в кротчайшие сроки)))
Відповісти
Храни господь наших ребят, отомстите гопникам порашистам
Відповісти
вот сволочи, олигархи все это устроили, а гинбнут простые люди. Лучше бы что одна сторона, что другая, пошли бы и растреляли олигархов, тогда бы они стали реально героями Украины. Всего 10 семей держут 40% ввп, такие типа Ахметова, Тимошенко, Порошенко, еще 25% ввп держут дармоеды с верховной рады, а оставшиеся крошки падают народу....... так чтобы вы знали какой процент воруется.......
Відповісти
Бл..дська влада, пацанів на м*ясо кинули, навіть ніякого захисту не дають. Виродки, ваші ж міліони пропадуть, якщо паРАША зайде на територію ЮА! Де гроші, які народ зібрав для армії!?
Відповісти
Триндєц... полудурки владні обласні і всеукраїнські, закупіть броннікі для пацанів. Треба, знов вставати і мзди давати, тільки тепер новим ідіотам.
Відповісти
РЕбята, солдаты украинской армии, спасибо вам за мир (хоть такой в мирных рай-х страны), не рискуйте своей жизнью ради мести. Всем сепарам и так придет КОНЕЦ (днем раньше, днем позже). МЫ понимаем, что у вас дома семьи. ЛЮДИ переживут в подвалах на день или неделю больше, мы понимаем, что быстро это не сделается.
Відповісти
я бы бл... оторвал живьем кадык у руководителей операции. Где караул , блиижнее кпп, снайпер-пара кто мог приблизиться на расстояние броска гранаты ??
как могут добивать в больницах?
Відповісти
Тимошенко, су..а!!! Ну не станешь ты президентом!!! Хватит украинцев убивать!!! Как же тебе, скатине, спится по ночам?!?!?!
Відповісти
Скликаємо людей на вулиці! Не так як минулого разу, а всіх! Будемо вимагати від місцевих пояснення за те, що робиться! Хай скидаються своїми тисячами і особисто закуповуюють для наших хлопців все необхідне! Або хай самі туди йдуть! Там гинуть люди! Чого всім так похеру? Сидять по конурах і далі відмивають бабло... тупо продовжується все як і було...піднімайтесь люди!
Відповісти
Згідний на всі 100%. Потрібно щоб всі виходили, не можна мовчати.
Відповісти
я вийду
Відповісти
От Ви питаєте, де наші мільйони? Я Вам на прикладі розкажу.Я - з Нововолинська.Пан Сапожніков дав по радіо рекламу,мовляв, збираєм гроші на армію, на рахунок такий-то.Наші хлопці перерахували десь 200 000 тисяч гривень.А він ці гроші привласнив.Вони прийшли з квитанціями-ось той таку-то суму переказував, той-таку, то де бабки? З'ясувалось, що рахунок по радіо був не Міноборони, а нашого пана.І грошей вже нема.І все місто про це знає
Відповісти
на вила його! перший раз бажаю такого людині
Відповісти
Мобілізувати депутатів-чоловіків з міських, районних, обласної рад і відправити на схід - і будуть і бронікі і все, що треба...
Відповісти
підтримую. Близько 80 рил, пробачте, у обл. раді - що ви вирішили за 3 місяці ??? 62 особи - УБОЗ -боротьба з орг. злочинністю, у тому числі спец. підрозділ "Сокіл",близько 60 - податкова міліція, це що вирішило ???, біля 29 - УДЗБЗ, кого ви ловитие 3 місяці - Івахіва, Еремєєва, у яких вде 14 -й рік одні збиткі на фірмах ??? Я не кажу про ДАІ, МВС і все інше - це все підготовлені офіцери - близько батальйону, розказати їм куди їхати ???
Відповісти