Кількість військових з Волині, загиблих на Донеччині, збільшується

Кількість військових з Волині, загиблих на Донеччині, збільшується
Станом на 14:50 кількість військовослужбовців 51 бригади, які загинули після нападу терористів на блокпост, збільшилася до 15 осіб.

Про це в Facebook пише громадський активісти Костянтин Зінкевич.

"Зараз у бригаді кількість загиблих зростає, вмирають поранені у лікарні Донецька та інших. Вертоліт вилетів за пораненими. Імен ще не знаю", - пише він.

"Заправляється зараз ще вертоліт з реанімаційними бригадами. Руки трусяться, але домовляємось. Київські лікарі та реанімобілі готові виїхати теж", - повідомив він.

"31 поранений, 15 загиблих. На жаль, рахунок змінюється.
Будь ласка, зараз мені не дзвоніть", - насамкінець написав Зінкевич.

Нагадаємо, зранку 22 травня терористи атакували блокпост волинської 51 бригади.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 27
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У вас ще березень?)
Відповісти
дуже смішно, ідіот
редакція, виправте будь ласка 22 березня н а травня. бо, бачте, вистачає дибілів, яким це на йважливіше
царство небесне загиблим і швидкого одужання пораненим
Відповісти
гинуть тільки волиняни?
Відповісти
Довго думав над питанням? Вічна слава загиблим! Досі не маємо звісточки про сусіда, молодого хлопця з Луцька, батька 2 малесеньких діток:(....
Відповісти
підтримую.
Не час для жодних жартів.

Вічна слава героям!!!
Відповісти
Командира дибіла безмозглого "на гіляку"...
Відповісти
поплатився вже за свою некомпетентність
Відповісти
250 тис. на памятник молодці..а тепер давайте хоч щось зробимо для тих хто ще живий!
Відповісти
На Волині збирають гроші на бронижилети воякам з 51-ої бригади... чому нардепи не виділили кошти на бронижилети до того, як відправляти людей на війну??!! .....
Відповісти
Тому що нардепи думають лише про свої зади і пам'ятники по 250 тис грн!!!!! Коли вони вже перестануть піаритись і почнуть щось робити?
Відповісти
депутатів вперто лобіювавших памятник Бандері геть з ради причому НАВІЧНО, а щоб не подавали апеляції розстріляти, а за їх наколядоване майно закупити амуніцію військовим
Відповісти
Ну как так - то, ну что же это происходит. Просто наших ребят расстреливают и уезжают.... Проклятое руководство, дебильные командиры и генералы, берите автоматы и сами пиздуйте на блокпосты и в колоны..
Киев скорбит. Вечная память героям
Відповісти
Мужики Украины! Дайте отпор этой путинской гадине!
Відповісти
боже - где ты. до крика жаль наших ребят. сижу в оцепенении. почему так много убитых. всех генералов и иных тунеядцев на передовую-свист пуль над головами заставит быстрее принимать решения по успешному ато.жизни этих парней на совести нашей бездействующей власти. слава воинам погибшим в борьбе против сепаратисткой мрази.искренние соболезнования семьям- скорбим и оплакиваем вместе с вами.
Відповісти
украинцу-смени ник и не позорься и заткнись - погибли настоящие люди настоящие парни в отличии от тебя-янычара.так званные чужие регионы находятся на нащей украинской земле и если всякая сепаратистская нечисть будет решать где кому и как здесь жить то валить эту нечисть без содрогания в том числе и таких как ты- продажное мурло. заткнись хотя бы сейчас- ты не стоишь и ногтя с мертвой руки убитого солдата.
Відповісти
Але в такі тяжкі хвилини, які, нажаль, щодня тривають у нашій Україні, нам треба єднатися проти спільного ворога.Потрібно усім, хто як може- молитвою, грішми ,зі зброєю в руках-звільняти землю від клятих загарбників!Вічна память Героям!
Відповісти
Люди гроші на бронежилети збирають, а генштабовські криси премії ділять...
Здохніть виродки!!!
Відповісти
І що за скотина моїм ніком користується?
Відповісти
мій друг зараз на передовій, і знову готуються відбивати атаку.... в Волновасі, амуніції ноль, нема казок, броні... нічого проти чеченських найманців, у пяти солдат відібрали зброб поставили на коліна і розстріляли, нема прикриття з неба, не працює розвітка, сидять як гарматне мясо..... а влада ніяк не реагує гнати в шию......
Відповісти
за таке не женуть в шию- за таке треба садити. бо ми всі винні- ходимо спокійно по вулицям сміемось йдемо на каву а наші нещасні хлопці там гинуть. треба виходити на грушевського і питати в них коли вони отямляться. киів знов спить
Відповісти
невже за цілий день нічого не зробили, щоб більше такого не повторилось?То це така завершальна стадія АТО?Люди, піднімаймося, бо наших дітей просто використовують як гарматне мясо!
Відповісти
все повторяется. если бы весь киев вышел на майдан а не обошел его соседними улицами когда закрыли метро никакой небесной сотни не понадобилось бы. в такое количество людей никто бы не стрелял. но мы не вышли. и я в том числе. и это мой грех до конца жизни. вот и сейчас- их там убивают а мы здаем деньги на армию. вопрос - на какую армию . мне кажется что на те деньги можно было одеть и вооружить целых сто армий. но почему то поляки до сих пор везут нам бронежилеты и говорят что за их счет. люди киевляне-давайте выходить к власти и требовать от них адекватных действий в этом ихнем дебильном ато.ведь половина этих воюющих сепаратистов это трусливые твари легко поддающиеся уничтожению.батальйон Донбасс это уже доказал.
Відповісти
ти там був ти там знаєш чи е підмогачи нема ПИТИ МЕНЬШЕ НАДА НА ПОСТАХ а мужики думаю поїхали відпочивати , у тут стріляти треба а не тікати як щурі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Складається таке враження, що захід хочуть посварити зі сходом і здати всю Україну. Навіщо хлопців зі заходу відправляти на схід,щоб їх вбили щоб потім не було кому захищати західну територію бо схід сам хоче здатися російським загарбникам, хай вони самі себе захищають, що немає патріотів на сходів. А наших хлопців варто повернути живими якщо влада не може забезпечити усім необхідним то навіщо вони їх відправили в бойові точки, не дали навіть нічого щоб зробити блокпост, про все інше мови немає, вони бідні голодні їсти в магазині купляю, а що влада робить для них
Відповісти
Після того як скінчиться якшо скінчится цей безлад, булоб добре розстріляти всіх депутатів, повісити міністрів тих радників і наших двох трьох сволочів турчинова яценюка і авакова, і робити реальну люстрацію масово в тюрми сволоту....
Відповісти
Яке Ато ви шо згаманітся, зараз немає ні Хмельницького ні Мазепи, немає доброго вождя який буде воювать за нашу україну, ті звірі які привладі тільки цирк влаштовоють, немає жодної АТО все це робится для їх інтересів, ніхто нікуди не повинен їхати ні на схід ні на захід, інтегруватись треба в дворах районах своїх містах, а вони олігархи і нова влада хочуть воювати нехай платять гроші і одразу зявится військо яке там наведе порядок, але ні їм потрібно мучити солдат нещасних волинян яким немає що їсти, Ми забули що таке обєднатися і забули що Україна це люди перш за все, бережіть життя своє, бо новій владі на нього плювати!! Нової влади просто нема, а є сценарій знищити Україну і він діє!
Відповісти
В цьому випадку треба Путіна першого на гіляку повісити!!!Одна людина робить таку проблему!!!СУКА.
Відповісти
Останні новини
Кількість військових з Волині, загиблих на Донеччині, збільшується
22 травень, 2014, 15:52