На дорогах Волині перевірятимуть пасажирський транспорт

На дорогах Волині перевірятимуть пасажирський транспорт
На території Волинської області розпочався комплекс профілактичних заходів із забезпечення безпеки дорожнього руху на пасажирському автомобільному транспорті.

Уже перевірено 41 транспортний засіб, виявлено 14 порушень, - повідомили у відділенні ДАІ з обслуговування Луцька УДАІ УМВС України у Волинській області.

«Мета заходів – профілактика аварійності на пасажирському автомобільному транспорті, попередження порушень Правил дорожнього руху водіями автобусів, особливо тих, що надають послуги з перевезення пасажирів, перевірка їх технічного стану», - йдеться у повідомленні.

Аби дорога була безпечною, співробітники ДАІ під час операції особливу увагу звертатимуть на організацію проведення передрейсового медичного огляду водіїв і технічного огляду автотранспорту, справності запасних та аварійних виходів, виявлення фактів незаконного переобладнання автобусів, встановлення непередбачених технічною документацією додаткових місць для сидіння, зберігання автобусів у визначених місцях, своєчасне проходження обов’язкового технічного контролю.

До слова, протягом 2014 року лише у Луцьку обліковано 13 ДТП за участю водіїв автобусів, у двох із них травмовано троє осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хабарник ще той
Відповісти