Загибель волинян – на совісті тих, хто підписує меморандуми, − нардеп

Загибель волинян – на совісті тих, хто підписує меморандуми, − нардеп
Нардеп-свободівець від Волині Анатолій Вітів переконаний, що смерть військових на Донеччині – вина, перш за все, тих політиків, які проводять переговори з терористами.

Про це він заявив 22 травня 2014 року під час поминальних заходів в урочищі «Прощаниця» Іваничівського району, − повідомляють у прес-службі партії.

22 травня 2014 року Анатолій Вітів узяв участь у поминальних заходах в урочищі «Прощаниця» в Павлівському лісі між селами Завидів і Милятин Іваничівського району Волині. Разом із громадою він вшанував памʼять загалу Запорізьких козаків, бійців УСС, вояків УПА з куреня «Мирона», підстаршинської школи УПА.

«Нестерпно важко говорити, коли знаєш, що скоро на нашу землю вирушать домовини молодих волинських хлопців – героїв, які загинули за волю України. Сьогодні тут ми вшановуємо багато поколінь українських героїв – козаків, січових стрільців, вояків УПА, а відтепер і героїв Небесної сотні, список якої, на жаль, в ці дні поповнюється. Невже ще досі не всі зрозуміли, що відбувається? Путінська Росія веде проти нас неоголошену війну, нас, українців, убивають на нашій же території! У тих, хто захищає рідну землю, стріляють!» – наголосив у своєму виступі Анатолій Вітів.

«А тим часом окремі представники нашої влади сідають з терористами за стіл переговорів, підписують усілякі меморандуми. Хоча ми, свободівці, постійно наголошуємо: з терористами переговорів не ведуть і угод не підписують, їх знищують! Загибель волинян – на совісті в тому числі тих, хто підписує всілякі меморандуми з терористами», – вважає голова Волинської «Свободи».

«Нам кажуть, що ми маємо домовлятися з сепаратистами, але насправді сепаратистів як таких на Донбасі практично не існує. Є терористи та кремлівські агресори, які підбурюють місцеве населення, що в абсолютній більшості хоче жити в єдиній Україні. Є лише горстка неадекватних людей, які вірять, що Путін – це благо. І ще – горстка тих, хто готовий за гроші чи якісь матеріальні блага продати рідну матір, українську землю, народ, який їх годує. Терористи остаточно втрачають підтримку місцевого населення, вони – приречені. Але й ми не маємо права кидати зброю, бо якщо не стримаємо агресора там, на кордонах, завтра він вриватиметься в наші домівки, мордуватиме наших дітей, ґвалтуватиме жінок, убиватиме стариків», – додав Анатолій Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чого те тріпло ще не на фронті, а край необхідну для солдатів амуніцію мяняє на потрібного йому камяного бовдура біля Луцького ЗАГСу ?
Відповісти
чого ще на на фронті?
Відповісти
ви читайте суть статті ! й робіть висновки !
Відповісти
невже тролі будуть читати статтю!та ще й висновки робити?!!!
Відповісти
і на волині - б а р а н!
Відповісти
Кров людська-не водиця!Бережись,бог тобі суддя!
Відповісти
Ці бовдури сидять у кабінетах і не хрина не роблять щоб в країні був мир. Вони боряться за першість у владі, а страждають наші сини... Яких призвали до армії як добровольців (добровільно примусово)Де тут правда!!! Люди росплющьте очі і подивіться що нашими руками вони усе руйнують...
Відповісти
мне интересно когда все закончится,как будут жить дальше те кто "закладывал" украинцев оккупантам?всю жизнь прятаться как недобитые гитлеровцы в южной америке? или потянутся на историческую родину в сибирь? какого тогда сразу не свалили?
Відповісти
Останні новини
Загибель волинян – на совісті тих, хто підписує меморандуми, − нардеп
22 травень, 2014, 16:55