«ДНР» взяла на себе відповідальність за кривавий обстріл військових під Волновахою, - ЗМІ

«ДНР» взяла на себе відповідальність за кривавий обстріл військових під Волновахою, - ЗМІ
Бойовики терористичної організації "ДНР" офіційно взяли на себе відповідальність за найкривавіший напад на українських військових за весь період проведення АТО на Сході, який стався 22 травня під Волновахою.

Терористи продемонстрували зброю, яку, за їхніми словами, вони захопили, вбивши українських військовослужбовців, - пише ТСН з посиланням на The Daily Mail.

"Зброя, яку ви тут бачите, забрана у вбитих, це трофеї", - сказав журналістам чоловік у балаклаві, який назвався "Бєсом".


ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО НАПАД ПІД ВОЛНОВАХОЮ

За даними видання, напад вчинило терористичне угрупування бойовика на прізвисько "Бєс", який входить до крила організації "ДНР" під командуванням російського диверсанта Ігоря Гіркіна - Стрєлкова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Никаких переговоров с теми у кого в руках хоть какое то оружие, вплоть до рогатки. Только физическое устранение. Всех до одного. Со всеми остальными договариваться.
Відповісти
про яке мирне населення можна говорити, вони за 200 грн. собою бойовиків прикривають, зачистити всіх, не хочуть нормально жити, то хто ж їх засавляти буде, собаці собача смерть, героям слава!
Відповісти
В ДНР проведен референдум, теперь это независимая республика. А ваши земляки приехали туда с оружием в руках как оккупанты.
Відповісти
так рассуждать может только фашист, для которого жизнь другого человека ничего не значит. не взяли в плен, не разооружили(хоть те спали) ,а УБИЛИ МОЛОДЫХ НЕОПЫТНЫХ СОЛДАТИКОВ!!! на том свете посмотрите им в глаза и вспомните каждое слово,что говорили! Надеюсь,они Вас простят за это
Відповісти
Останні новини
«ДНР» взяла на себе відповідальність за кривавий обстріл військових під Волновахою, - ЗМІ
23 травень, 2014, 08:45