Під Волновахою загинули троє рівненчан

Під Волновахою загинули троє рівненчан
На Рівненщині приспустять державні прапори з траурними стрічками у зв’язку із загибеллю військовослужбовців Збройних Сил України на Сході.

Серед тих, які загинули поблизу міста Волноваха на Донеччині у ніч з 21 на 22 травня, були мешканці Рівненської області, - пише Четверта влада з посиланням на прес-центр управління оперативного командування "Північ".

За інформацією військових, двоє загиблих із Рокитнівського району, один – з Рівненського. Родини загиблих військові уже повідомили.

У зв’язку з цим на Рівненщині 23, 24, 25 травня оголошено днями жалоби. Про що підписане відповідне розпорядження голови Рівненської ОДА.

У ці дні на всій території Рівненської області буде приспущено державні прапори України на будинках і спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій.

У районах, містах та селах буде відмінено усі заплановані культурно-масові заходи, спортивні змагання, розважальні програми теле- та радіопередач.

Голова РОДА Сергій Рибачок звернувся до депутатів обласної ради з проханням виділити кошти родинам загиблих на найближчій сесії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"рівненчан"? Може "рівнян"? Ви ж не пишете "волинчян" - а волинян.
Відповісти
пішли по грибочки... За ними краще ходити на Полісі...
Відповісти
до чого той сарказм?
Відповісти
То не сарказм. Скоріше танці на крові вбитих. Але що з упоротого ватніка спитаєш.
Відповісти
Коментатори-дебіли.Чього ж ви не пішли по грибочки
Відповісти
ПІДТРИМУЮ!!!
Відповісти
Повідомити про всіх хабарників можна тут www.habaram.net/
розповсюджуйте .

Шановні громадяни України!
Скажемо «Стоп Корупції та Несправедливості»
Напишіть та надайте дані про чиновника-корупціонера чи будь - який інший факт порушення прав людини у Вашому рідному селі чи місті, об'єднуйтесь заради досягнення спільної мети-справедливої, прозорої, демократичної країни.
Ти - громадянин України, Ти гідний чесного та демократичного суспільства, яке на даний час знаходиться в жахливому корумпованому стані, лише об'єднавшись суспільство зможе гідно протистояти корумпованим органам влади, які зі своєї сторони повинні сприяти розвитку суспільства, а чиновники - корупціонери діють виключно в своїх власних інтересах.
Якщо, ТИ не байдужий до майбутнього своєї країни і бажаєш захищати свої інтереси та інтереси своїх близьких:
Винеси на загальне обговорення корупційну діяльність свого населеного пункту!
Ссылка www.habaram.net
Відповісти
Шо там робила погано обучена механізована бригада.В Україні є багато спец.військ обучених для ведення такої війни.По мобілізації зовсім не призивають :десантників,розвідників,диверсантів.
Відповісти