Через вбивства під Волновахою люди перекрили міжнародну трасу

Через вбивства під Волновахою люди перекрили міжнародну трасу
Обурені вчорашніми подіями та відсутністю інформації жителі Любомльського району в цей час намагаються перекрити міжнародну трасу Київ - Варшава в селі Римачі, що розташована поблизу пропускного пункту Ягодин.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише Василь Нагорний.

"За офіційним дозволом на таку акцію вони звертались щойно до Любомльської райдержадміністрації, але їм було відмовлено. Тому вирішили вибрати один з пішохідних переходів та безкінечно по ньому ходити, заблокувавши проїжджу частину", - пише він.

Як зазначається в повідомленні, місцеві райдержадміністрація та військкомат відмовились надати людям інформацію про вбитих та поранених жителів Любомльського району, стверджуючи, що не володіють такими даними.

"Підігрівають настрої людей і чутки про те, що штабісти, працівники військкомату, в той час як хлопці гинули, обмивали "зірочки" (нові звання) в одному з місцевих барів", - написав Нагорний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чьому так несправедливо???Одні обмивають зірочки,інші не можуть поділити владні крісла!!!Це в той час коли гинуть прості молоді солдати,в яких залишились маленькі діти сиротами.Чьому сини наших депутатів не воюють???Яценюк висловив свої співчуття родинам загиблих.Та кому вони потрібні твої співчуття!Як жити тій вдові з трьома дітьми?Коли це вже закінчиться???
Відповісти
коли питаеш закінться = поки ми не усвідомимо що донецьк і луганськ це не украіна а бапдостан
Відповісти
помилився треба читати бандостан
Відповісти
украина обречена с такими пидарами-керовниками.
Відповісти
а хто повинен боротися з терористами??? Невже армія,коли навіть військовій стан в країні не оголошено! А відповідні служби,яких прямий обовязок боротися з тероризмом і відповідати за безпеку країни,де????
Відповісти
загинули нажаль через непрофесiйнiсть, такого недбальства неможливо на вiйнi, армii в нас немае i чечени нас передушать
Відповісти
Нажаль нашу армію довели до такого краху що п... Найгірше, що гинуть хлопці з західної, центральної частин України, місцеві військові (сходу) відмовляються виконувати накази, здають зброю тим самим терористам, які й бивають наших. Чому місцеві недопомагають, то для чого ми їх повинні захищати, нам більше за них потрібно.А наша влада нічого не робить тільки, що вміють співчувати козл..
Відповісти
У нас на востоке сейчас повторяется ситуация 39-го года в Галичине, каратели воюют с местным населением, а население начинает ненавидеть все украинское. Хотя еще 2-3 месяца назад весь Донбасс считал себя Украиной.
Відповісти
Это не то ли местное население которое с ПЗРК вертолёты сбивает или на блок посту валит 50 человек?? Таких мирных нам на востоке не надо. и правильно наши ребята делают таких даже в плен брать не надо, звери
Відповісти
Боже , я знаю одну дівчину , в якої чоловік був в тій частині. Вона вагітна. Не дай Боже , щоб він виявився загиблим або пораненим. Але яка різниця він чи інший. Це також чийсь чоловіки , брати, діти. За що вони гинуть ? Чому не має жодного сина якогось депутата чи бізнесмена в лавах армії? Чому знову гинуть прості люди. Я вже не можу дивитися на ті рила в парламенті. Нічого не змінилося , а стало ще гірше. Вічна память ВАм , наші рідні земляки ! Нехай Ваші душі спочивають з миром .... ((((((((
Відповісти
Ребята помогаем нашим войскам кто чем может. Нах перекрывать границу лучше поройтесь в интернете найдите благотворительные организации в помощь нашей армии. Хоть толк от этого будет. А не жаловаться и плакаться
Відповісти
Кто там на востоке с жителями воюет не говори чушни. Там наёмники ,бандиты, местные олигархи. Выкравшые оружие и устанавливающие свою власть
Відповісти
ребята помогать надо конкретно своей части а не всей армии через эти благотворительные организации деньги только разворовывают. выходите на связь с родными командирами части в которой служат ваши земляки спрашивайте что нужно конкретно- только так!
Відповісти
Останні новини
Через вбивства під Волновахою люди перекрили міжнародну трасу
23 травень, 2014, 09:19