Бійня під Волновахою сколихнула силовиків, − Тимчук

Бійня під Волновахою сколихнула силовиків, − Тимчук
Трагічні події біля Волновахи сколихнули українських силовиків, заявив координатор "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, - пише ТСН.

"Заяву начальника Генштабу ВС України про те, що "Рубікон перейдено", і армія дасть відповідь на цю криваву бійню терористів - це лише мала деталь. За нашими даними, відповідь готується справді масштабна. І це вже буде не фальстарт", - повідомив він.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО БІЙНЮ НА ДОНЕЧЧИНІ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це просто пуста тріскотня
Відповісти
згоден
Відповісти
Не вважаю це трiскотнею.
Украiнська армiя зумисно не використовуе засоби потужного придушення терористiв.
На жаль, це виправдано полiтично, але, однозначно, це тимчасово.
Потужне масоване використання артилерii з пiдтримкою з авiацii в мiсцях концентрацii терористiв неминуче.
Відповісти
Давно треба було почати відповідати на атака російської армії. ми страждаємо, вбивають наших хлопців, а вони святкують свою "перемогу" над демократією!!!
Відповісти
Що за влада, що за силовики? Коли ви зупинитесь відправляти хлопців з Західної України на смерть...Гинуть діти з простих сімей, а де діти політиків, начальників, депутатів, бізнесменів....Люди це треба зупинити!!! Я Вас прошу благаю!!! Турчинов,Аваков,Яценюк, Парубій і інші керівники силових структур віддати під кремінал... скільки наших синів і чоловіків буде ще гинути. Що не зрозуміло що в Донецьку і Луганську нашим хлопцям вороги: місцеві люди, місцеві силовики, сепаратисти, бандити і російськи терористи ...і що вони (наші неозброєні хлопці) можуть зробити проти такої маси звірів. ВЛАДА УКРАЇНИ СХАМЕНІТЬСЯ!!! Всі ці смерті на вашій совісті, починаючи з НЕБЕСНОЇ СОТНІ.
Відповісти
Шановні військові ідіоти, коли ви вже самі перестанете зливати інфо ворогам? хто повідомляє такі речі? може ви зразу викладете фото розміщення наших військових? опублікуєте графік руху і шляхів наступу? Таке враження, що ви або тупі і кажете правду, або просто розраховуєте своїми заявами налякати ворога, тоді ви ще тупіші. перестаньте патякати, бо вже нудить від вас.
Відповісти
Військові не мають зброї і засобів захисту, а за розкрадання майна військових частин ніхто не відповів. Колись за мародерство розстрілювали без суду, а зараз дають посади і пагони.
Відповісти
Останні новини
Бійня під Волновахою сколихнула силовиків, − Тимчук
23 травень, 2014, 09:31