Представники Тягнибока в Луцьку порушили правила агітації, - активісти

Представники Тягнибока в Луцьку порушили правила агітації, - активісти
У Луцьку представники Тягнибока порушують правила агітації, - кажуть в громадській мережі "Опора".

В останній тиждень виборчої кампанії штаби кандидатів активізували агітаційний напрямок своєї роботи, - повідомили в прес-службі організації.

Серед форм зовнішньої агітації досить поширеним є розміщення банерних розтяжок з передвиборчою рекламою тих чи інших кандидатів.

У Луцьку таку форму агітації використовують виборчі штаби Гриценка, Тягнибока, Богомолець. Проте, не у всіх випадках агітація проводиться відповідно до норм закону.

Зокрема, 22 травня у Луцьку за адресою вулиця Шопена, 10 спостерігачі громадянської мережі ОПОРА зафіксували розміщення банерної розтяжки кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока без вихідних даних.

Відповідно до ч. 3 ст. 59 Закону України «Про вибори Президента України», друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання відповідно кандидата на пост Президента України або партії, яка висунула кандидата на пост Президента України, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника відповідних матеріалів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Представники Тягнибока в Луцьку порушили правила агітації, - активісти
23 травень, 2014, 10:06