Романюк кличе лучан на вибори

Романюк кличе лучан на вибори
Міський голова Луцька Микола Романюк звернувся до мешканців обласного центру Волині з закликом прийти на вибори.

Про це повідомили у прес-службі муніципалітету.

Публікуємо звернення мера без змін та правок:

Шановні лучани!

Це звернення викликане подіями, що зараз відбуваються в нашій державі. На жаль, гинуть люди…22-23 травня загинули четверо лучан. Дай Боже, щоб не повторилося більше смертей!

Ми з вами перебуваємо напередодні виборів Президента України. Це не просто вибори, а історичний шанс, який сьогодні нам дає Бог і доля.
Хотів би, щоб кожен з вас пройнявся душею і серцем цим історичним шансом для нашої держави. Тому що, провівши президентські вибори, маючи легітимно обраного президента, зможемо розмовляти із зовнішнім світом по-іншому.

Закликаю лучан зробити свій вибір! Майбутнє у наших руках! Але не тільки майбутнє, а й сьогодення. Адже від того, яка буде ваша позиція, залежатиме майбутнє наших дітей, онуків, майбутнє нашої держави.

Ми хочемо, щоб Україна була міцною, єдиною, соборною, аби всім нам жилося комфортно. Щоб ми знали, що у нашій державі є кому нас захистити й відстояти наші інтереси.

Ще раз звертаюся до усіх жителів міста! Прийдіть на вибори 25 травня, проголосуйте за того, кого вважаєте гідним кандидатом, і докажіть усьому світові, що українці - єдині й ніколи не здаються.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.