Депутата таки судитимуть

Депутата таки судитимуть
Кримінальну справу проти директора одного з приватних підприємств Луцького району, депутата сільської ради, після прокуратури таки спрямували до суду.

Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури.

Як зазначає заступник прокурора області Сергій Масалов, досудовим слідством встановлено, що в жовтні 2009 року обвинувачений депутат уклав договір про надання послуг зі зберігання насіння з державним підприємством «Державний резервний насіннєвий фонд України» та отримав на зберігання 200 тонн насіння вівса «Чернігівський 28».

Намагаючись нашвидкуруч розбагатіти, зазначають у прокуратурі, господарник вигідно реалізував довірене йому на збереження держмайно. Загальна сума збитків від проданого вівса становить понад 360 тисяч гривень.

Наразі депутата сільської ради та за сумісництвом керівника сільгосппідприємства чекає покарання: не виключена можливість і ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та з конфіскацією майна.

Завдані державі збитки в сумі 360 тисяч гривень під час досудового слідства підприємець відшкодував у повному обсязі.

Нагадаємо, що відносно директора приватного підприємства та депутата сільради Ф., що у Луцькому районі, було порушено кримінальну справу за фактом завдання державі збитків на суму 360 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.