Загиблих в результаті обстрілу під Волновахою вже 17

Загиблих в результаті обстрілу під Волновахою вже 17
Кількість загиблих силовиків під час кривавого обстрілу терористами блокпосту ЗСУ під Волновахою збільшилася до 17.

Про це в ефірі 5 каналу заявив заступник міністра охорони здоров'я Руслан Салютін, - пише ТСН.

За його інформацією, зараз п'ятеро українських військовослужбовців залишаються у важкому стані.

Нагадаємо, що раніше у прес-службі ДонОДА повідомили про загибель 16 українских силовиків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тим часом у нічноьу клубі "Опера" що у Луцьку......що Ви думаєте? Не повірите!!!!! Всі нічні заклади закрились у четвер а у них - "Студентська вечірка року!Dj Jenya Shock & MC Yasen'Вхід: чол, жін-40 грн.Діє дрес і фейс контроль!!"
Я бачу ваші власники такі жадібні до грошей, що навіть у той день коли на сході загинуло стільки наших хлопців ви дозволили собі ГУЛЯНКУ цілу ніч (у вас була дискотека:" Сьогодні у нічному клубі "ОПЕРА": Студентська вечірка року!Dj Jenya Shock & MC Yasen'Вхід: чол, жін-40 грн.Діє дрес і фейс контроль!!"). Усе місто скорбило... а у них студентська вечірка року. Потрібно тих студентів які прийшли відправити на "дискотеку" на схід ближще до Волнлвахи. У четвер усі святкові і розважальні заходи були відмінені були приспущені прапори був оголошений траур на 23 та 24...МУДАКИ ви і нелюди.....але про що ж тут можна говорити як у вашій гавняній опері ведучі, тобто MC, Yasenі та інші вітаються з відвідувачами "Здравствуйте дами і гаспада" і всі програми ведуться на рашинській мові....у вас немає ні людяності ні совісті...
ГАНЬБА вам!!!!!!! ГАНЬБА вам!!!!!!! ГАНЬБА вам!!!!!!!)
Відповісти
Не перестаю дивуватись людській натурі-якщо вже немає совісті,то хоч би сором якийсь лишався!хоч крапля.Що їм ті чужі трагедії,сльози і горе матерів,молодих дружин,осиротілих дітей...В країні війна,а нічні клуби тріщать від бажаючих розважитись.Мабуть,ця країна таки заслуговує на таку владу(((
Відповісти
Хто туди прийде-той х**ло!!!
А взагалі такі заклади треба мінімум штрафувати,а краще закривати без права власнику займатись в подальшому подібним бізнесом.
Відповісти
Так само було і в Грузії...
В Цхинвалі людей кацами вбивали а в Тбілісі народ гуляв... будто війни і не було...
Відповісти
Хто власник Опери? я вже давно прошу, щоб за неї взялися! а хто чує??? Кожної п'ятниці-суботи там паті на терасі відкритій, що гул до київського майдану стоїть... до ранку. а людям на..ти. А за вечірку, то взагалі позор! ще більший позор тим, хто на неї прийшов! мажори срані! тато з мамою в дупу заглядають, відкуплюють від армії, а воно навіть поваги не викаже, до тих, хто загинув... поки така срань буде помісту гуляти і за неї ніхто не взьметься - толку мало буде!
Відповісти
Останні новини
Загиблих в результаті обстрілу під Волновахою вже 17
23 травень, 2014, 22:53