У Ковелі «на гарячому» піймали рибалку-«варвара»

У Ковелі «на гарячому» піймали рибалку-«варвара»
У Ковелі затримали 25-річного місцевого мешканця, який здійснював незаконний вилов риби за допомогою забороненого знаряддя «остей».

Про це повідомили у прес-службі Водиньдержрибоохорони.

Порушника 4 квітня майже опівночі під час рибоохоронного рейду піймав державний інспектор Волиньдержрибоохорони Ігор Моголюк на річці Чорнушка в районі вулиці Брестська в Ковелі.

Варварським способом лову, кажуть у Волиньдержрибохороні, рибалка уже встиг піймати щуку та окуня загальною вагою 0,5 кілограма. Цим самим він заподіяв шкоду рибним запасам України на суму 357 гривень.

За словами провідного юрисконсульта Волиньдержрибоохорони Андрія Лапківа, на рибалку складено адміністративний протокол.

Заборонене знаряддя лову риби – «ості» – конфісковані. Матеріали за цим фактом працівники рибоохорони передали у Ковельський міськрайонний суд.

У відомстві нагадують, що за незаконний вилов риби із застосуванням забороненого знаряддя лову риби «остей» передбачена адміністративна відповідальність та штраф у розмірі від 340 до 680 гривень з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих водних біоресурсів із відшкодуванням завданих державі збитків у сумі 357 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутата таки судитимуть
11 квітень, 2012, 16:01
У Ковелі «на гарячому» піймали рибалку-«варвара»
11 квітень, 2012, 15:28