Командира 51-ої бригади відсторонили від командування

Командира 51-ої бригади відсторонили від командування
Командира 51-ої механізованої бригади Володимира Яцківа відсторонили від командування з'єднанням.

Про це в Facebook пише громадський активіст Костянтин Зінкевич.

"Вчора я не хотів на емоціях коментувати відсторонення комбрига полковника Володимира Яцківа від командування. Хочу сказати генералам... Цей комбриг завжди виконує накази. А ви хоч раз запитали, як він їх виконує? Генерале, ти поцікавився, як виїхала 51-а бригада на схід, коли на не вистачало 900 !!! акумуляторів для колісної техніки, які усім народом купували?" - пише вен.

"Ти ходив по базару, просив по 2 кг цвяхів, збирав дистильовану воду по всьому регіону? Ти хоча б телефонну слухавку підняв, щоб попросити щось для армії у підприємців? Чи ти дзвониш лише до абонента, який по рангу "не ниже своего"?" - продовжує Зінкевич.

"Дисципліни, скажеш нема? Так, нема. А звідки їй взятись? Тиждень тому, як ти, генерале, приїжджав у бригаду, ти влаштував тренування на побудову блок-поста з усіма інженерними і саперними вимогами? Ні. Зате ти змусив 4 рази !!! переставляти "під лінійку" сотні автомобілів бригади, які стоять у місці дислокації", - каже він.

"Слухайте сюди, панове генерали. Якщо матері ще раз перекриють якусь дорогу або якось інакше виявлять свій розпач, я допоможу їм знайти ВАС ОСОБИСТО КОЖНОГО, в армії або вдома. Нехай матері і жінки самі з вами поговорять", - завершив Зінкевич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от і винного знайшли за смерті. Буде на кого всіх собак повісити
Відповісти
все слова, ось як розстріляють хоч одного виродка в лампасах генеральських, тоді можна буде на щось надіятись
Відповісти
В армії поняття "порядок" доведено до абсурду і кожен командир замість реального бойового навчання підлеглих "вимахується" щодо порядку: то ліжка рівняють по нитці, то центральний прохід в казармі миють по 300 разів на день, то техніку солярою натирають, щоб блищала. В статуті чітко вказано, що командир зобовёязаний забезпечити підлеглих усім необхідним для виконання наказу. А наші командири віддали наказ і "неєб**т". Не виконав - тебе покарають. Тому і купляють зошити, бумагу, нитки, фарбу і все-все за власні кошти і молодші офіцери і контрактники. Нахєр така армія.
Відповісти
ПС та Самооборони. Оцих зустрiнуть...
Відповісти
Правильне рішення! Бездарний полковник. Конюх! Стільки людей загубити! У війну 45-го він мав би кулю в лоб.
Відповісти
Ти ,ссикун, імені навіть свого не написав, я вже мовчу щодо твоєї служби в армії. Ти знаєш цю людину? Упевнений,що ні. Я з ним колись разом служив. Таких відданих Україні людей в армії одиниці.Шкода, що на його долю випали такі випробування.
Відповісти
28 летний!!!!! погибший комбат и ребята с волыни вечная память.обидно что погибли но по другому и быть не могло с таким несением службы.командиров судить.
Відповісти
Пора озвучувати імена та адреси. Ціна мовчання - життя.
Відповісти
А чому на Схід тільки волинських мобілізованих відправили, чому наші хлопці повинні стояти голими і босими під пулями тих виродків. Оце східняки закрутили таку ситуацію, хай самі і розгрібаються. Хочуть відокремлення, дайте їм це, а навіщо чіпати наших людей, які потім повертаються у трунах додому, тільки через те, що купка придурків захотіла свободи від когось і висловлює свою позицію. Владу треба туди відправити і хай самі розбираються, а не по кабінетах одне місце відсежують.
Відповісти
Не надо к нам направлять войска. Что вы у нас забыли, что отдаете своих детей? Дома нет проблем? Какая от нас угроза? Даже немецкие фашисты не бомбили свои города!!! Пусть всегда сияет солнце над моим Донецком! http://www.odnoklassniki.ru/video/62639921829200-0
Відповісти
цілком згідні з лучанкою!!! Тепер як хлопці полягли то й броники з'явились, а коли командували на схід то чому нічого не дали? "шановші генерали і висоподосадовці" скільки ще треба смертей і сльоз жінок, матерів і дітей щоб у вас мозги включились?
ні на шо немає гроші, залишились тільки на в и б о р и!!!!!


Відповісти
Паскуди! Для них людське життя - ніщо! Нехай самі їдуть на схід і їдять ту кашу, яку самі й заварили, а людськими тілами прикриватися не варто. За що померли молоді хлопці, через що стільки дітей лишилися сиротами?..
Відповісти
Співчуваю родинам,які втратили чи сина,чи чоловіка,на очі навертаються сльози від безсилля повернути їх до життя!Я за те,щоб наші солдати не їхали на схід. Якщо східняки хочуть жити у вільній країні,вони ЗОБОВ"ЯЗАНІ самі організовуватись. Там,що лідерів немає? А за смерті ПОВИНЕН відповісти генерал,який так докомандувався. Привселюдно зняти погони,зірвати лампаси іконфіскувати майно для армії на тіж акумулятори. І це найменше з покарань.
Відповісти
Причина і наслідки тут відомі. Звання і посади отримували на пікніках, на жарці шашликів, в організації саун з дівчатками для вищих командирів, обов'язково за хабарі.Ото такі в нас командири і генерали. Рівень ротних старшин. Все, що вміють це робити показуху, дивитись як застелені ліжка, чи рівно стоять табуретки в казармах, чи помиті машини, які навіть без двигунів. Судити падлюк треба по законах військового часу.Всім люстрації і перевірку на предмет належності своїх посад. Розжалувати і перевести рядовими.
Відповісти
Останні новини
На Волині згорів автобус
25 травень, 2014, 09:12
Командира 51-ої бригади відсторонили від командування
25 травень, 2014, 09:05