У луцьких клубах за мить після завершення трауру «загуділи дискотеки»

У луцьких клубах за мить після завершення трауру «загуділи дискотеки»
У декількох луцьких клубах після завершення трауру за загиблими в результаті обстрілу під Волновахою "загуділи дискотеки".

"На Волині траур. Привезли додому хлопців. Проїхались по кабаках глянули. Техас, КарабасБарабас, не крутять дискач. Ну а опера, голівуд, версаль повний звук - свякують. Святкують поминки певно", - пише член "Самооборони" Волині в Facebook.

"Руки до гори і т.д. Завтра будуть коменти сопливі писати, даже на похорони прийдуть і сльозу пустять. Стидоття!!! Питаю одну на танцполі що святкують, хлопці ж погинули. А вона мені у відповідь - Ти мені не розказуй. Залєпляна руки догори ноги на ширину плеч і вперед. Фу. Стидоття", - додає автор.

Зауважимо, що в нічному клубі "Hollywood" повідомили, що дійсно о 00:00 в них розпочалася дискотека, але після візиту "Самооборони" її вирішили завершити приблизно о 00:30.



Також громадська активістка Марія Доманська опублікувала в Facebook відео, яке, за її словами, зняте 25 травня приблизно о 00:30.

"Мало того, що в Гранд Волині учергове порушують громадський спокій, бо нині пів на першу ночі. Ці люди дозволяють собі веселитися, коли в країні траур. Зокрема, на Волині, бо вбито 12-х наших земляків", - коментує вона.



Нагадаємо, на Волині 23 та 24 травня були траурними днями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 39
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бидлоття. що тут скажеш. Бог все бачить...
Відповісти
Інформація не зовсім точна. Я хочу сказати про нк голівуд. По деяких причинах (неузгодженість між власниками і адміністрацією закладу) заклад відкрився опівночі і уже після розмови адміністратора з самообороною усім гостям повернули гроші і попросили залишити заклад. Заклад не працював. У четвер дізнавшись про таку трагедію клуб на відміну від інших закладі навіть не починав роботу.
Відповісти
В четвер тільки Опера працювала
Відповісти
P.S. РИЖИМ головне бабло загребсти
Відповісти
А що ви хотіли? Це ринкова економіка - гроші не пахнуть.
Відповісти
На жаль, півсвіта плаче, а пів..... В Україні все ж мали б оголосити жалобу, а замість цього по ТВ розважальні передачі, музика веселенька, зрештою..((
Відповісти
"ЛЮСТРАЦІЯ, "НА КОЛІНА", КРИЧАЛИ ХЛОПЦІ......., Гузю та Данильчуку слабо попіаритись на опері, голівуді, версалі? бити шипки, читати ультиматуми. Не виконуюте обов’язки ШАНОВНІ депутати..........(((
Відповісти
якщо вже на Волині не можуть дісно оголосити жалобу і пару днів без діскотек обійтися, то світові тим більше по...
Відповісти
на погибель - нехай траурує! Для більшості народу України - вони ЗЛОЧИНЦІ!
Відповісти
не розписуйся за більшість
Відповісти
пацієнт перебуває під дією сильнотоксичних речовин. не звертайте уваги на нього.
Відповісти
та це власник клубу пише.
Відповісти
траур - позаоивати нахєр було все, і вмагазинах в тому числі заборонити продавати спиртне. Елементарного співчуття не мають
Відповісти
В Панорамі такі диско завжди, вже нема терпіння це слухати щоночі!!!
Відповісти
Ліля, приносимо вибачення за створений дискомфорт!
Адміністрація show&cocktail bar`у TERRAZZA (на 8-му поверсі ТЦ ГРАНД ВОЛИНЬ) побачила свої прорахунки на рахунок звучання музики у нічний час та виправила їх. Тепер вашому відпочинку ніщо не буде заважати.

Готові компенсувати створений нами дискомфорт смачною вечерею у найвищому закладі міста Луцька, зверніться за телефоном +38 050 377 32 33

Відповісти
Якщо я не помиляюсь то Карабас і Опера одні власники то я думаю там тоже музика грала ви просто до них зарано поїхали.
Відповісти
я щось сумніваюся що їх хтось накаже????
за що боролись на те напоролись.
Відповісти
Упирів всіх на передову!
Відповісти
Це добре, що все це бидлоття збирається в одному місці, легше провести "люстрацію" населення...
Відповісти
нехай трусяться. невідомо що кого в житті чекає
Відповісти
А тим часом у нічноьу клубі "Опера" що у Луцьку......що Ви думаєте? Не повірите!!!!! Всі нічні заклади закрились у четвер а у них - "Студентська вечірка року!Dj Jenya Shock & MC Yasen'Вхід: чол, жін-40 грн.Діє дрес і фейс контроль!!"
Я бачу ваші власники такі жадібні до грошей, що навіть у той день коли на сході загинуло стільки наших хлопців ви дозволили собі ГУЛЯНКУ цілу ніч (у вас була дискотека:" Сьогодні у нічному клубі "ОПЕРА": Студентська вечірка року!Dj Jenya Shock & MC Yasen'Вхід: чол, жін-40 грн.Діє дрес і фейс контроль!!"). Усе місто скорбило... а у них студентська вечірка року. Потрібно тих студентів які прийшли відправити на "дискотеку" на схід ближще до Волнлвахи. У четвер усі святкові і розважальні заходи були відмінені були приспущені прапори був оголошений траур на 23 та 24...МУДАКИ ви і нелюди.....але про що ж тут можна говорити як у вашій опері ведучі, тобто MC, Yasenі та інші вітаються з відвідувачами "Здравствуйте дами і гаспада" і всі програми ведуться на рашинській мові....у вас немає ні людяності ні совісті...
ГАНЬБА вам!!!!!!! ГАНЬБА вам!!!!!!! ГАНЬБА вам!!!!!!!)
Відповісти
Я про це уже писала вчора. Ганьба тій опері. https://vk.com/id236139298
А у чора наскільки мені відомо то нічний клуб "голівуд" після відкриття опівночі уже у 00.30 попросив гостей розійтись і повернув гроші після цього закрились і всі пішли у версаль і оперу я спеціально дізнавалась чи ці клуби працювали......працювали....дійсно бидлоття
Відповісти
біля майдану стояв і спостерігав як закривався голівуд, всі повалили далі, не поймеш той народ, але голівуду респект, буде все спокійно, можливо навіть завітаю, ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
Відповісти
Клуби ввімкнули музику 0 00:20, це вже була неділя 25 травня.Рішенням міського голови траур був 23 та 24 травня.Тому це вже питання до влади, погоджуюсь, що можна було б зробити траур і три дні. Доречі, представники самооборони, які ходили по закладах з "рейдом" були далеко не в тверезому стані.Але є й іншиб бік медалі.
А ви подумали про тих, хто працює в цих клубах? Їм за які гроші жити, якщо постійно бути закритими? І ще одне: ці заклади платять в бюджет не малі податки, які йдуть в державу. А ще точно знаю, що працівники і власники цих закладів, надавали і надалі надають допомогу (різними способами) хлопцям з 51-ї, які досі знаходяться на сході.
Слава Україні!ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!!
Відповісти
Перепрошую, а ВИ подумали про тих, хто стояв на Майдані за Нас, за Вас, і відстоювали наші права, боролись за нашу країну, в той час коли хтось працював в нічних клубах????
А ВИ ПОДУМАЛИ ПРО БАТЬКІВ ЗАГИБЛИХ, В ЯКИХ, МОЖЛИВО БУЛА ЄДИНА ДИТИНА В СІМ'Ї, І ЯКУ ЖОРСТОКО ВБИЛИ НА МАЙДАНІ???
А Ви подумали про діточок маленьких, які лишились сиротами, хтось без батька... хтось без матері??? ПОДУМАЛИ????
Вони в той час про роботу і гроші навіть не думали.. кидали все і їхали на майдан!!
І ви ще пишете про те, що хтось заробляє грощі в день трауру??? НЕВЖЕ немає ніяковісінького жалю і каплі співчуття до загиблих??? Не говорю вже про совість.....
Три дні жалоби не витримати??? Збідніли б?... Шкода мені вас... шкода...



Відповісти
Інформація не зовсім точна. Я хочу сказати про нк голівуд. По деяких причинах (неузгодженість між власниками і адміністрацією закладу) заклад відкрився опівночі і уже після розмови адміністратора з самообороною усім гостям повернули гроші і попросили залишити заклад. Заклад не працював. У четвер дізнавшись про таку трагедію клуб на відміну від інших закладі навіть не починав роботу.
Відповісти
Я, адміністратор нічного клубу "Hollywood", офіційно повідомляю про те, що ми незнали, що привезли наших хлопців. Ми керувалися офіційним листом від міської ради, що офіційно об'явлені дні трауру 23-24 травня, а 24 травня після 24:00 можна продовжувати свій графік роботи! Коли приїхала самооборона 24 травня в 00:10 і повідомили нас про те, що привезли наших хлопців і погодившись з нашим власником, ми відразу припинили роботу в закладі!Приносимо свої вибачення за те, що були непроінформовані і почали свою роботу!
Відповісти
соромно за Луцьк...у нас,у Колках,відмінили всі веселощі,прапори з чорними стрічками люди поопускали...Дуже шкода наших хлопців.
Вічна їм пам"ять!
Відповісти
клуб не раз підтримував українську армію, і з повним розумінням ставиться до подій, що відбулися на сході, тому, приношу вибачення за непорозуміння, ми зачинилися для відівідувачів і наклепи щодо нічної роботи клубу нас не стосуються
Відповісти
Адміністрація show&cocktail bar'у TERRAZZA висловлює глибоке співчуття сім'ям загиблих хлопців. У дні трауру були відмінені всі вечірки. Розважальна програма була розпочата о 00:05. Приносимо вибачення за роботу після 00:05 оскільки ми не знали про те що привезли наших хлопців. Надалі будемо відповідальніше ставитись до інформування.

Адміністрація show&cocktail bar'у TERRAZZA напротязі всього часу активно підтримувала Євромайдан та Українську армію!
Відповісти
Думаю кожен сам мав обирати: танцювати в той вечір чи ні. А на рахунок роботи клубів, то їх теж можна зрозуміти, в кого яка робота.
Відповісти
на 100% согласен
Відповісти
В роспорядженні міського голови не йшлося про заборону роботи закладів, а лише про заборону розважальних програм, гучної музики і т.д. До того ж, чому не оприлюднили інформацію про те, коли саме привезуть тіла загиблих? Була в інтернеті лише інформація про те коли буде прощання (27. 05) Люди якби знали, то може й не пішли б по дискотеках.
Відповісти
На рахунок опери то що їм вони ж перше місце взяли як найкращий клуб волинської області та й в них працюе як найкращий МС так і найращий диджей,так що остальне все пох...
Вони ж найкращі ! ! !
Відповісти
і що?? до чого цей комент??
Відповісти
До того що їм все одно на всіх
Відповісти
О як зашевелились))
З
Всі згадали як майдану і арміі допомогли)))
Цирк останні фрази адміністраторів)
Відповісти
ну якшо стосовно Голівуду і Версалю знаю, шо там справді адекватні адміни і дерекція, то стосовно Опери можу повідомити, шо враження ніби Бога за бороду взяли..... Коли власники виходять і починають говорити, шо ідіть на йух, бо ви не будете піаритись на мому закладі........Чесно, враження, ніби в Опері все саме круте і шикарне.........Зробили собі ідола, де власники не можуть навіть 1 день зрозуміти, шо є поняття гідності, а не бабулєсів
Відповісти
Опера працювала і в четвер і в пятницю і в неділю........у них нема совісті
Відповісти
Останні новини
У луцьких клубах за мить після завершення трауру «загуділи дискотеки»
25 травень, 2014, 12:22