У Луцьку вимагали зняти Симоненка з виборів

У Луцьку вимагали зняти Симоненка з виборів
Чоловік старшого віку, який назвався Мирославом, завітав до ОВК луцького округу, де вимагав дати вказівку ДВК ставити у бюлетенях навпроти кандидата у Президенти Петра Симоненка штамп «Вибув».

Про це пише IA ZIK.

Цілий рейвах у луцькому окружвиборчкомі влаштував чоловік старшого віку, який назвався Мирославом. Він у досить емоційному стані на підвищених тонах вимагав, аби в бюлетенях навпроти Симоненка ставили штамп «Вибув».

Чоловік наполягав, що Симоненко знявся з виборів, а тому за нього не можна голосувати. Натомість, його прізвище у бюлетені вводить виборців в оману.

Голова окружвиборчкому Юрій Циганюк пояснив, що кандидати можуть знятися з виборів лише до 1 травня. А тому відповідна заява Симоненка не має жодних правових наслідків.

Після тривалої сварки скандаліст усе таки пішов із окружвиборчкому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дивно,коли Симоненко за трибуною у парламенті викривав злочини теперішньоі АТО,Турчинов поспішно закрив йому рота і назвав брехуном,а потім автомайдан готував над ним розправу.Значить вони бояться що правда все таки випливе і вони понесуть кару за"машину смерті" на Донбасі,ганьба змовникам!
Відповісти
Просто чоловік сприйняв як остаточну інформацію - заяву Симоненка про зняття з реєстрації! А наявність такого кандидата в бюлетені розцінив як бездіяльність ОВК - слава богу, що є такі виборці, які слідкують за дотриманням законності (навіть якщо вони помиляються)
Відповісти
давайте не будем прислужниками влади,а говорити правду,якою вона б не була!Вчора були регіонали,зараз націоналісти,а преса завжди повинна бути вільною,тим більше вас читають все більше волинян,кожен мае право голосу і доносить його так як може!
Відповісти
Комуністи завжди намагалися обійти закон. Навіть ці вибори підтверджують. Хіба Симоненко не міг знятися у законний спосіб з виборів, хіба не знає законодавства?
Відповісти
Тролі ,вам мало ще комунорежиму,тих сук симоненківців судити треба ,через таких тварюк гинуть наші молоді хлопціна вашій вотчині.Заборонити фашистську компартію .
Відповісти
те що хочуть заборонити компартію лише надасть популярність,треба рятувати державу від засилля бандерівських ідей!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вимагали зняти Симоненка з виборів
25 травень, 2014, 15:23