Маркетинг-шоу «Базилік». Смачного Луцька!

Маркетинг-шоу «Базилік». Смачного Луцька!
Останнім часом ресторанний бізнес переживає серйозне випробування. Відвідуваність впала, туристи й відряджені – взагалі рідкість. Ціни на товари виросли.

Знайомий, який працює в сфері громадського харчування вже 20 років, назвав березень 2014 року найгіршим для бізнесу місяцем за останні 20 років. А кому зараз легко?

Але є сміливці, які, навіть, в такий час відкривають нові заклади. І не просто заклади, а заклади в центрі міста на 290 посадкових місць!

Кількість вражає. Тому автор цих рядків не міг і не хотів оминути увагою «Show basilic», який відкрився у центрі Луцька, на Словацького, 7.

До слова, заклад відкрили уже знані ресторатори: їх заклад успішно працює за адресою вулиця Кравчука 11а. Заклад свого часу отримав відзнаку від «Ревізора» і про нього я писав. Тоді мій відгук викликав жваву дискусію.

Цього разу я відвідував «Show basilic» кілька разів. Тож і розповім кілька історій.

Історія І «Зустріч юристів»

Що може бути краще справжньої чоловічої компанії? Ну, може, тільки чоловічо-жіноча компанія або компанія однодумців.

Саме така група чоловіків з трьох осіб вирішила завітати до «Show basilic» 8 травня ввечері. Нас гостинно привітала хостеса за столиком-пюпітром і запропонувала місця на вибір в залі на першому поверсі.

Зал був переповнений людьми, все гуло і шуміло. Такої кількості гостей я вже давно не бачив у закладах Луцька. Публіка строката: модники, які «пробують» все нове; поважні люди з кола власників та орендодавців; дівчата, які рідко десь вибираються, а тому відвідування нового закладу для них є трендовою подією; золота молодь, якій треба показати свої куці штанці та антимускулінну моду; були й такі, хто «доганявся» після відвідувань попередніх закладів.
Фото vk.com/show.basilic
Фото vk.com/show.basilic

Приміщення залу вражає. Величезний зал на 150 місць на першому поверсі: дивани, стільці з фіолетовою оббивкою. Стиль – під відомий київський сімейний ресторан «Мафія», «щоб виглядало пафосно». В куточку барна стійка, зліва, справа – винні полиці (на місці авторів інтер’єру я би більше акцентував на цьому сегменті), екран з традиційними «модами». Гучна музика, яка заважає спілкуватися.

До нас підійшла офіціант з меню і винною картою (про яку пізніше). Але ми були ситі – і поїли, і, чесно кажучи, попили.

Тому нас цікавило віскі. Відтак дуже доречною виявилася реклама акційного віскі, що стояла на столику Питаємо: «А яке з цих пропозицій острівне?» Питання здивувало офіціантку, але ми попросили перепитати у бармена. Відповідь теж здивувала: тепер уже нас. . Бо нам сказали: Johnnie Walker. Ну що зробиш, недосвідчені ще.

Це зовсім не зашкодило нам спілкуватись про життя. Було весело, а з залу під нами чулись звуки акордеону. Цікаво. Побільше б живої музики у луцьких закладах.

Зал на «нульовому» рівні теж немалий – розрахований десь на 150 відвідувачів. Обладнаний та декорований в стилі «джентльменського клубу», але призначений для веселих дискотечних вечірок.
Фото vk.com/show.basilic
Фото vk.com/show.basilic

Людей не меншало. Особливо дивувало, що я бачив обличчя тих, хто вкрай рідко навідується в центр та інші, вже «обжиті» кафе міста.

…Коли виходили, відзначив, що ресторан працює в будні з 08:00 до 03:0. Отож, прийду ще.

Історія друга «Сніданок в Базиліці»

В один з понеділків у мене була запланована зустріч на 08:30 ранку. Як не скористатися нагодою? Тож о 08:20 я вже був в «Show basilic»; примостився біля вікна, яке виходить на вул. Словацького.

До речі, в Луцьку до 1939 року на вулиці, що веде від центру до Набережної (сучасна вулиця Шевченка) стояли найдорожчі і найпрестижніші будинки міста. Тому віддаю належне архітекторам відбудованої споруди на розі Словацького і Шевченка: як на мене, архітектуру міста вона збагатила.

Вранці на сходах не зустрів привітної хостеси. Ба, більше: минуло 7 хвилин, а до мене ніхто з персоналу не проявив жодної зацікавленості. Хоча одна із дівчат сиділа за столиком з єдиним, крім мене, відвідувачем.

Не терплю сидіти і чекати без діла. Вирішив про себе подбати сам: «Хтось тут є?» - гукнув я в сторону стійки бару. За хвилину до мене підійшла офіціантка з меню.
Фото vk.com/show.basilic
Фото vk.com/show.basilic

Я попросив негазованої води і підійти, коли до мене підійде колежанка. За 7 хвилин приєдналась колега і я очима почав шукати когось з офіціантів. В полі зору не було жодної хостеси, офіціанта, стажера чи бармена. Приміщення велике, можна і загубитись. Підійшов до стійки бару, бармен саме готував робоче місце до трудового дня. Я попросив покликати когось до нашого столика.

За декілька хвилин до нас підійшла дівчина, яка раніше приносила мені воду.

- Чи є у вас сніданки?

- Ні.

- А що порекомендуєте на сніданок?

У відповідь ми почули короткий переказ на тему «Меню в «Show basilic».

- Ви не зрозуміли. Супів і піц ми не хочемо. Якісь млинці, яєчню чи щось легке.

- Ні, у нас немає такого. Бо у нас «технічне відкриття».
Термін «технічне відкриття» мене насторожив. Виходить – ми «технічні відвідувачі», а нам приносять «технічні напої» та «технічні наїдки»? Але у мене немає «технічного шлунку».

Колега залагодила ситуацію – «Може, щось солодке?»

Ми зупинились на каві і тістечку «Макаронс». Тістечко було смачне, зі свіженького Маскарпоне, мигдалеве печиво приємно і смачно доповнювало смак. Не прогадали. Осад від невдалого замовлення майже зник. Лишилося питання: «Для чого відкриватися о 8:00 і не пропонувати сніданків?

Історія 3 «Вечір з ігристим»


19 травня після важливих і успішних переговорів запросив партнерку з Києва на келих вина. Тим більше, раніше зауважив, що винна карта закладу доволі багата.

Вечір, 20:00. Не зважаючи на те, що був понеділок, заклад майже повний. При сходах нас зустріла усміхнена хостеса, запропонувала столик в куточку. Підходить.

Поки моя знайома чепурилася в дамській кімнаті, я вивчав винну карту. Чесно, - це найкраща винна карта, яку я бачив в Луцьку. «Шампанське» – 4 позиції від 700 до 900 грн, «Ігристі» – 9 позицій від 90 до 390 грн, «Франція» – 24 позиції від 120 до 1260 грн, «Італія» – 30 позицій від 130 до 1100 грн, «Іспанія» – 18 позицій від 100 до 980 грн, «Португалія» – 7 позицій від 150 до 860 грн, «Греція» – 8 позицій від 130 до 320 грн, «Чорногорія» – 2 позиції, 110-180 грн, «Німеччина» – 4 позиції, 200-450 грн, «Чилі» – 5 позицій, 170-1540 грн, «Аргентина» – 10 позицій, 120-1330 грн, «Нова Зеландія» – 2 позиції, 150-160 грн. Неймовірно!

Деякі позиції подані з рейтинговими балами.

(Серед пропозицій було вино з 2019 року. Я розумію, що помилились, але посилка вийшла милою – «вино з майбутнього».)
Фото vk.com/show.basilic
Фото vk.com/show.basilic

Чи вміють вони це продавати? Перевіримо.

Підійшла офіціантка Світлана з миленькими ямочками на щоках.

- Запропонуйте нам щось з легкої закуски і якесь ігристе.

- Шампанське у нас від 90 грн.

- Світлано, переді мною лежить винна карта. Ціни я бачу, а ви мене перед дамою ставите в незручну ситуацію. (Перевели в жарт).

Нам запропонували салат «Аля Капрезе», «Карпаччо з телятини» та суші рулет «Райдуга». З вин ми вибрали «Розе Кава» (Брют).

До вина принесли бокали для червоного вина або для води при повному сервіруванні столу.

- А чому бокали не для ігристого?

- Замінити?

- Та вже хай буде…

«Кава» було вишукане. Іспанські ігристі не до кінця ще відкриті на українському ринку, зовсім не поступаються італійським, а може навіть в чомусь перевершують.

А от салат мене розчарував – авокадо з авторським соусом. Соус не відкривав свіжості авокадо, а приглушував його.

Про суші вже нічого не скажу. (Я їх і раніше не любив, та ще й без горілки)

А взагалі атмосфера була святкова. Навколо – кілька компаній, які святкували дні народження, кілька дівчачих компаній. Ідеальне місце для знайомств. А при знайомствах кухня – не головне… Чи не так?

Історія 4 «Крем-борщ, піца та інше»

«Show basilic». позиціонує себе як заклад з європейською кухнею. В меню – мікс з італійсько-французької селянської кухні в українському виконанні. Страви вже апробовані в «Базиліку» на Кравчука. Ціни демократичні – середні та нижче середнього. Вдалий хід – помпезна атмосфера за невеликі гроші – це як «джинси зі стразами».

Цього разу на сходах нас не вітала хостеса – вона саме розсаджувала кілька компаній, які прийшли одночасно. Трошки зачекали, і нам запропонували декілька столиків – «один гірше іншого». (Якби в проході до туалета були столики, то теж мабуть би запропонували.) Напевно, ми – не цільова група закладу.

З меню мене зацікавили супи – особливо «Крем-борщ». Але після пояснення офіціанта Вови, що це як «томатний сік», я вирішив обійтись.

Замовили піцу «Кватро Формаджі». Смачна, добротна, домашня. Хлопці пили пиво, а я замовив 150 грам Чорногорського «Вранац». Мені було цікаво, як зберігається вино, яке продається на розлив.

Кисло-затхлий запах з бокала не можна було назвати винним букетом. Лінуються бармени… Все ж таки без сомельє такий заклад не впорається. Може хтось з власників прочитає і врахує…

* * *

Коротко резюмую:

- місце розташування – краще не буває, центр міста;
- дизайн – нічого нового, але в наших краях це називається «по-багатому»;
- кухня – «хто не їдять, тут тусуються»;
- винна карта – 11 балів;
- обслуговування – вчіть цих дітей, а то завалять ваш бізнес; а от з хостесами придумали класно;
- атмосфера – клубна, модна.

А взагалі такий заклад – щось на зразок клубу-кабаре. Такий Луцьку потрібний. І при вдалому поєднанні шоу і наїдків з напоями він прикрасить місто. Але поки – шоу домінує.

Смачного Луцька!

Петро ВЕРЗУН

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 59
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Полінувався Верзун пофоткати і нічого не написав про туалет. Якщо там стільки людей завжди, там, напевно, бруднувато.
Відповісти
Там чистота ідеальна завжди!!!!!!!!
Відповісти
ні, не бруднувато, толково)але музика така була, що практично не можна було розмовляти
Відповісти
дуже голосна музика, розмовляти важко, аби не почули за сусіднім столиком; солодке - смачне - і парфе, і панакота!публіка дууууже різношерстна (поки усі не навідаються, так і буде);ціни - помірні і доступні;офіціантам вчитися таки треба. Погано, що немає затишних куточків чи банкеток. А загалом - щось нове, конкурентноздатне. Зручне розташування і смачна кухня (над цим теж варто працювати) можуть зробити його досить популярним закладом.
Відповісти
В базиліку демократичні ціни??) ха-ха)
Відповісти
Стаття не цікава, зверхня, зухвала, теж мені великий знавець....так, на трієчку... А в Фотоапараті що батарейки сіли? Якщо взялися за матеріали, то вже будь-ласка, робіть з толком...моя думка.
Відповісти
Петя. Да ты бухаеш.......))
Відповісти
Непогано! Побільше критики!
Вася,вчи свої підлеглих))
Відповісти
Доброго усім вечора!
Мене звати Євген і я працюю Арт - Директором мережі ресторанів "Базилік".
Хотів би подякувати Петру за цю статтю!Помилки є в усіх!Але ми на відміну від інших закладів їх сприймаємо і робимо висновки!Тому будемо працювати!Дякуємо за працю пророблену при написані цієї статті!

І хотів би зразу дати відповіді на питання і твердження гостей цього сайту та нашого закладу!

Шановн ий/a "..." в туалетах завжди чисто!!!Ми за цим слідкуємо!

Шановний "Олександр" рівень гучності музики вже встановлений на норму,тому зараз можна спілкуватись без проблем та не напружуючи голосові зв'язки.
І я рахую це була моя помилка,тому щиро прошу у Вас вибачення!!!

Шановна "Лучанка" на рахунок гучності музики в закладі також перепрошую і перед Вами і перед всіма нашими Гостями!!!
Офіціанти навчаються та проходять стажування і ми приносимо "Величезні Вибачення" за ці незручності!
Дякуємо за Вашу високу оцінку нашому закладу!Ми кожен день працюємо над новинками та акціями!

Шановн ий/а "123" Ви вважаєте,що ціни в "Базиліку" не демократичні? Хотів би сказати ціни на продукти кожен день ростуть,а ціни в меню в наших ресторанах лишаються на тій самій позначці!Тому я думаю,що наш заклад для всіх хто бажає смачно поснідати,пообідати та повечеряти!

Що до обіду та сніданку! Дуже скоро чекайте в наших меню легкі,корисні сніданки та ситні "бізнес ланчі"!

Шановні Друзі та Гості!
Ми завжди раді Вас бачити в наших ресторанах!
Усім Гарного вечора та вдалого тижня!

P/s:За декілька днів ми запускаємо нове,сезонне "Полуничне Меню"!Тому запрошуємо Вас на смачні салати,гарячі страви та десерти від Шеф кухаря!)))
Відповісти
(до женіарт) Краще б ти не писав цього. Блюю
Відповісти
От мені дуже цікаво від чого???
Але дякую за коментар)
Візьму на замітку!
Відповісти
І ще хотів би порадити Вам.
Якщо блюєте випийте активоване вугілля)
Кажуть допомагає)
Відповісти
Дорого.
Для корпоративiв i сiльських весiль на 300 чоловiк.
Відповісти
Ви дійсно рахуєте що у нас дорого??? пф...))
Ну можливо Вам краще знати нашу концепцію)
Дякую за пораду!
Будемо працювати в цьому напрямку)))
Відповісти
Дякую шо обратили вніманіє )

Дорого то не значить погано!
Відповісти
Женя ,якщо ти працюеш у цьому закладі ,то приймай достойно всі зауваження .А не відписуй(і хами) на кожен коментар,знай трохи етику, якщо працююеш в сфері харчування))))
Відповісти
черговий кітчевий заклад у місті Луцьку з "європейськими сушами", "українськими піцами" і дєрмантіновими диванами. а, ще канделябр у туалеті!
і все б нічого, аби хоч смачно було. але вже маємо, що маємо.
щодо статті, то автор, як на мене, дуже поблажливо ставиться до всього баченого/спробуваного. звідки така доброта?!
Відповісти
Дякую за Ваш коментар!
Будемо робити все для того,щоб було смачно!
І ми Вам обіцяємо,що згодом купимо кажані дивани )))
Вдалого Вам тижня )
Відповісти
перепрошую допустив помилку!

*шкіряні.
Відповісти
А мені подоюається заклад, від дизайну інтерєру я просто булав захваті,стільки різних цікавих деталей,можна цілий вечір роздивлятись і милуватись ними,а потьоки воску на дзеркалі в туалеті особливо вразили! Меню теж відмінне,дуже смачно,дуууже люблю ваші суші і,навіть,незважаючи на те,що не люблю солодкого,ваші десерти просто клас. Єдине зауваження до обслуговування,роботою офіціантів теж не задоволена.
Відповісти
Дякуємо Вам Квіточка)))
Нам дуже приємно!
Будемо робити все для покращення роботи офіціантів та інших недоліків))
Відповісти
Всі такі вибагливі, що аж ВЕРНЕ від того. А ви на роботі всі такі???Ідеальні??? Пристали до тих офіціантів...Їдьте в Київ в Маракеш або Казбек. Заплатіть за обід 2 500.00 грн. і тоді нагинайте офіціантів. Жлоби
Відповісти
Дякуємо))))
Гарних Вам Вихідних!!!))
Відповісти
Можливо не всі ідеальні,але всі повинні прагнути до ідеальності,коли щось не так,то це потрібно виправляти і вдосконалювати,а не казати,хай буде так,світ не ідеальний. До чого тут київські ресторани з їхньою ціновою політикою?????? коли в роботі офіціанта щось не так,це потрібно взяти на замітку і намагатись виправити,ми ж не до них вгості приходим,де вони можуть вести себе як захочуть,а в них є певні обовязки на роботі.Робота офіціанта дуде важка (фізично і морально),але давайте всі,хто б де не працював будем намагатись ставати кращими і професіональнішими!) Взагальному там офіціанти хороші і привітні,але я люблю ваш заклад і тільки тому вказюю на недоліки,бо хочу щоб його любили і ці всі ваші недруги!)
Відповісти
Коли приходиш в ресторан аби до когось причіпитись, то це вийде, без сумніву. І не потрібно все вішати на плечі офіціантів.Якщо Ви прагнете бути ідеальною, давайте людям шанс. Не судіть суворо. Адже помиляється кожен, чи не так?
Відповісти
А чого арт-директор так безграмотно пише?
Відповісти
А чого??? :)
Якщо я десь допустив помилки перепрошую!
Текст писався в кінці важкого робочого дня!
Буду виправлятись))
Дякує за коментар))
Відповісти
Цейво
Директор маладца.
Другий би на його місті послав би всіх "доброжелатєлєй"-завидюків куда подальше.
Відповісти
не ходила в базилік на кравчука тільки тому,що дуже голосно музика
було декілька спроб зайти,але бажання спілкуватися було більшим за бажання "суши-піца-пиво" мовчки
і от в центрі те саме....
в суботу запросили мене туди друзі відсвяткувати цікаву подію. дуже сподіваюся що я зможу почути всіх хто буде зі мною за столиком!
Відповісти
Зробимо все для Вашого комфортного відпочинку)
Відповісти
Стаття однозначно правдива,але написано дуже м`якенько та пухнасто.Сервіс дійсно кульгає та бажає кращого,проте відвідувачів там чимало,що ще раз підтверджує байдужість людей до якісного сервісу.Страви можуть та повинні бути кращими і справа навіть не в ціні,а в конкурентоспроможності... і як на мене,полуничне меню було актуальне кілька тижнів тому)))))))
Відповісти
Дякуємо за Ваші поради)
Будемо намагатись ставати кращими))
Відповісти
ЗАПРОШУЄМО НА КОНЦЕРТ!!!

ВЖЕ СЬОГОДНІ Галина Конах & " Rezus Blues "
"Великий Сольний Концерт"
- Романтична Атмосфера та Неперевершена Акустична Програма
- НА ВХОДІ WELCOME DRINK'S ДЛЯ УСІХ !!!
- Після Концерту DJ Set від резидентів закладу!
- Start 20.00. Вхід: 40 грн
- 0671191199 - 0668885665
Відповісти
НЕ ЗАБУВАЄМО !!!НЕ ЗАБУВАЄМО !!!НЕ ЗАБУВАЄМО !!!
НЕ ЗАБУВАЄМО !!!НЕ ЗАБУВАЄМО !!!НЕ ЗАБУВАЄМО !!!
НЕ ЗАБУВАЄМО !!!НЕ ЗАБУВАЄМО !!!НЕ ЗАБУВАЄМО !!!
НЕ ЗАБУВАЄМО !!!НЕ ЗАБУВАЄМО !!!НЕ ЗАБУВАЄМО !!!
ЗАПРОШУЄМО НА КОНЦЕРТ!!!

08.06 - КОНЦЕРТ СЕРГІЙ ПРИТУЛИ ТА ГУМОР ШОУ" ВАР"ЯТИ"

замовлення квитків за номером 0- 0671191199 - 0668885665
Відповісти
01.06 СПЕЦІАЛЬНО ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ !!!
++СУПЕР ШОУ ДЛЯ ВАШИХ ДІТОК - "ГУБКА БОБ ПАТІ"++

Святкова Програма Від Губки Боба та Клоунеси :
- СОЛОДКІ ПОДАРУНКИ ВІД КАФЕ "БАЗИЛІК",
- МАЙСТЕР КЛАСИ ТА ВЕСЕЛІ ТА РОЗВИВАЮЧИ ІГРИ,
- ТАНЦЮВАЛЬНІ ТА СПІВОЧІ КОНКУРСИ,
- СКРУЧУВАННЯ БАЛОНОВИХ ТВАРИНОК ТА ІНШЕ..
Початок о 18.30. Вхід Вільний. 0663414241. Кравчука 11а.
Відповісти
Давай ще напхай реклами
Тьху, гидота
Відповісти
Женя, поруч Карамелька. Заходь туди частiше, переймай. На жаль, ще ду-у-уже далеко вам тягатися в обслуговуваннi. Пiца-сушi - то колгосп. Але студенти залишаться, цiни для них гарнi, да i якiсть страв нормальна. Треба все ж таки визначити свою цiльову групу, iнакше програете
Відповісти
дуже вдячний за коментар!!!!зробимо висновки!!!!
Відповісти
Карамелька???? Вы давно там были?? Это заведение все больше и больше становится похоже на королеву Англии... все про неё знают, но интереса она уже никакого не вызывает. Про базилик особо ничего не скажу, заведение как заведение. Мне лично уюта там только не хватило, а вот стиль по-крайне мере, они выдерживают оригинальный. Но сравнивать Базилик с Карамелькой, это по-моему вопиющий бред.
Відповісти
а чого це модератори допускають в коментарях відкриту рекламу??!!!!По судах давно не ходили???
Відповісти
Вибачте!більше не повториться!!!!
Відповісти
Оце жлобство! Замість того, щоб створити свій сласний сайт, вони піаряться та ведуть якусь переписку на сторінках " Волинь Пост"! Тоді запршую лучан зайнятися тим же - розміщуйте своі оголошення та кометарі на кшталт: "Продається диван б/у..." або "здається квартира.." або "віддам кошеня у хороші руки..." Женя, ти ризикуєш!
Відповісти
сайт ж є
Відповісти
А про який рівень обслуговування може йти мова, коли персонал звільняється бо не платять зарплати...
Відповісти
Жалкая писанина мальчика на побегушках свидетельствует о "высоком уровне" жлобской забегаловки. Дешево! Ваши потуги обратить внимание потенциальных клиентов - смешны. Хорошее заведение не таким образом зарабатывает +
Відповісти
Женя ти гониш
Відповісти
Дуже полюбляю "Базилік" на 40-му. Але останнім часом значно погіршало обслуговування. Попередня група офіціантів була прекрасною. Куди їх поділи? Нові не справляються із задачами. Це відштовхує.

П.С. Мафін у вас найкращий ))
Відповісти
Шановний Петре! Згадую Вашу статтю про кафе "Кришталь". Таке враження що в "Кришталі" Вам більше сподобалось ніж в "Базиліку". Аж цікаво - чому?
Відповісти
То, что в кафе почти не реально найти свободные места, конечно говорит о том, что всех оттуда что-то отталкивает... слов нет)))
Відповісти
Женя, іди звідси, не заважай людям давати свою оцінку закладу
Відповісти
Прийшов з дружиною в Шоу Базилік близько 00:00. Я замовив Мохіто "фірмове", дружина Хугарден. Хугарден принесли з мокрим стаканом, в якому було близько 20 г води. Помітив як дружина скривилася і здивувався. Попробував мохіто і сам скривився. Не знаю з чого було зроблене те мохіто, але на справжнє мохіто воно не було схоже. Та й в загальному - враження негативні.
Відповісти
Дуже прошу вчіть коректності і такту до відвідувачів...дуже соромно за нашу молодь (адміністратор, офіціант Аліна вам на базарі торгувати, а не працювати в центрі міста...Власник закладу зверніть увагу...на своїх працівників. Це просто жах!!!
Відповісти
Чудовий заклад!
У мен величезна кількість страв на будь-якмй смак за помірними цінамию Не один раз там бували і сім'ями і компаніями -все пристойнов , всі задоволені.Персонал ввічливмй, тому не шкода залишити чайові.Добре, щосаме такий заклад є у центрі міста де ми мешкаємо і працюємо.
Відповісти
Сегодня первый раз пришел в заведение в центре . Был с четырьмя девушками . Я заказал себе бутылку воды и чай , а девушки пицу , суши и напитки . Просидев 20 минут !!! и увидев , что официантка Анна принесла заказ за соседний столик , занятый после нас через 5 минут , отказался от заказа и ушёл . Больше ни ногой и десятому посоветую ! В заведение где обслуживают по своему принципу , типа совковому , вторым сортом быть не хочется ! Как ходил в " Теревени " так и буду ! Там обслуживание на порядок выше !
Відповісти
раніше дуже любили цей заклад і були частими гостями, до тих пір,доки з нами не стався неприємний інцидент: замовили доставку додому в оператора Ольги 17.07.2015 СТАНДАРТНО 4 Цезаря з теплою телятиною та 2 піци Карбонара з подвійним сиром. Відкривши пакет - вся сімя та гості були в шоці,замість 4 Цезарів ми отримали незнаю,як це назвати((((Коли зателефонували в заклад,, то адміністратор Юля, сказала,що все вияснить,але так її дзвінка ми не дочекались,а коли набрали повторно, то нам сказали що ми замовляли не Цезарь,а інший салат з телятини(((чесно для мене залишився загадкою, той фактор,що я фізично не могла замовити салат з телятини,оскільки я не переглядаю меню,бо ми завжди замовляємо один і той самий салат, незнаючи про існування іншого...ми ще довгий час дзвонили і просили замінити нам салат, що ми замовляли, нам у відповідь хором адміністратор Юля та оператор Ольга кричали, що ми неправі, а потім взагалі не брали слухавку(((коли ми з чоловіком завезли салат у заклад, де була більша половина незрозумілого коричневого кольору рідини і це мало зовсім вигляд не салату,який можна вживати,то адміністратор розвела руками!!!!!!Обурило дуже сильно те, як себе повела адміністратор,вона не шукала найменшого компрмісу та вирішення ситуації, яка склалась,винними та глухими зробили нас - замовників!!!Гроші в еквіваленті 180 грн. нам так і не повернули(((хотілося б поспілкуватись з директором,адже дуже неприємна ситуація склалась і ще багато чого цікавого залишилось за кадром,зокрема фото так скажемо "салату",який нам привезли((((надіємось на розуміння
Відповісти
Сьогодні відвідали з подругою Базилік у центрі. Зразу скажу, що було дуже шумно - музика+гомін людей, щоб почути один одного треба нахилятись і говорити дуже голосно, аж голова розболілась. Замовили піцу, 2 різних чаї і два різних чізкейки: бананово-полуничний і "main stream". Обслуговували швидко, офіціантка приємна. Щодо їжі: піца смачна, чай - непоганий, але помоєму дорогувато (32 грн. 400мл) за звичайний зелений чай у пакетику, бананово-полуничний чізкейк дуже мені нагадав сирну запіканку политу киселиком у дитсадочку, тільки без киселика. Звичайний смак, а бананово-полуничним його робить 2 шматочки банана поряд і рожевий кренделик зверху. Цей десерт подають холодним, тарілка для презентації дуже дивна - супова тарілка-капелюх. Інший чізкейк "main stream" подається теплим на чорній досочці. Це десерт з двох сирів - творог і горгонзола, политий карамеллю. Смак мені дуже сподобався - солодкий і солонуватий водночас, але найбільш дивним стало те, що зверху мала бути, як сказала офіціантка, груша. То була не груша, а якийсь чіпс-сухар "смерть зубам", чи то просто такий неїстівний декор ))), ну дуже дивно. Загалом сподобалось, але через надмірний шум, мабуть, більше не підемо.
Відповісти
Останні новини
Маркетинг-шоу «Базилік». Смачного Луцька!
28 травень, 2014, 14:00