Майно Ахметова хочуть націоналізувати

Майно Ахметова хочуть націоналізувати
Учасники мітингу, організованого терористами з "ДНР" у Донецьку під резиденцією мільярдера Рината Ахметова очікують на результати переговорів Ахметова та "прем'єр-міністра ДНР" Олександра Бородая.

Про це натовпу, що зібрався під стінами резиденції заявив один з бойовиків ДНР, - пише Українська правда.

"Нас, як ДНР, цікавлять не лише одна чи дві резиденції Рината Ахметова. У нього дуже багато підприємств, і вони мають працювати на республіку і на народ", - заявив бойовик.

За його словами, зараз на місце події прибув "прем'єр-міністр ДНР Олександр Бородай і веде переговори з Ахметовим з цього приводу, по селекторному зв'язку, тут також перебувають керівники його ключових підприємств".

"За результатами перемовин станом на зараз вони (Ахметов) готові здати резиденцію класу люкс, "Титан" готовий здати свої позиції. За тієї умови, що ми там залишимо усе в порядку – там же національне надбання", - зазначив представник ДНР.

За його словами, "напевне, після завершення перемовин ми візьмемо під озброєну охорону цю резиденцію, Бородай дав добро, щоб группами по 20-30 обів, під наглядом, щоб не було вандалізму, там пройтися, подивитеся, як живуть там наші (олігархи), якщо у когось є бажання".

"Єдина умова – щоб це не було хаотично і не було погромів, як у прокуратурі", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Население" воспитнаное на русских народных сказках (где Иван Дурак русский национальный герой) может только мечтать о красной шапке и всячески подражать своему кумиру Ивану Дураку
Відповісти
Неуч.. Вспомнил бы, чем у этого "Дурака" всё закончилось, глядишь, рот бы закрыл свой)
Відповісти