«Вибори - це правильно, а революція - це неправильно», - Клімчук

«Вибори - це правильно, а революція - це неправильно», - Клімчук
Екс-голова Волинської ОДА та депутат облради Борис Клімчук вважає, що вибори, це найкращий спосіб зміни влади, а революція, «це, як правило, неправильно».

Про це він заявив під час онлайн-марафон на тему: «Вибори Президента України на Волині», що відбувається у на платформі «Волиньмедіа» у неділю, 25 травня.

«Вибори - це прекрасний спосіб реалізації демократії. Я все своє життя виборчі скриньки оцінював краще, ніж революційний спосіб... вибори - це правильно, а революція, як правило, це - не правильно», - пояснив Клімчук.

Також він розповів, що проголосував близько 12:00 у селі Липини.

За словами Клімчука, вибори президентські вибори дуже важливі, бо це – «легітимний президент, легітимна влада та легітимна Україна».

Екс-губернатор пояснив, що голосування за зняття Януковича у Верховній Раді для когось стало не зовсім переконливим, «бо всі розуміють, як відбувалося голосування, забракло трохи голосів...». Тому всенародне голосування зміцнить позиції нового президента, - вважає він.

Щодо підготовки виборів на Волині, Клімчук зауважив, що владі варто було б більше агітувати людей прийти на дільниці: «Мені здається, що треба до людей більше звертатися прийти на вибори».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вибори як наслідок революції,без революції не було б виборів.Тупо будувались би межигір"я,в т.ч. і на Волині,завдяки людям які як мантру вигукували слова:"Мій президент,Ініціативи президента".Клімчуку в даній ситуації потрібно керуватися тим,що природа наділила людину двома вухами і одним язиком.
Відповісти
Вибори обов'язково відбулись би і без революції та пролитоі крові,а президент був і клімчука,і твій,і мій,і всіх інших
Відповісти
НА 100% згідна. Вибори - це перемога демократії, а революція - це державний переворот. Треба не боятись називати речі своїми іменами.
Відповісти
так "агітувати",як робили при його владі?
Відповісти
Давайте усі дружно привітаємо Леді Ю з її черговим і таким прогнозованим та бажнаим ФІАСКО і замовимо їй по усіх радіостанціях неньки-України та телевізійних каналах державного та регіонального значення пісню Гаріка Крічевського "Мой номер 245!.."
Відповісти
колективне привітання для Добкіна та Царьова також
Відповісти
Павильно почав міркувати п.Клімчук, тільки як був при владі,то чому не робив чесно вибори,а купляв і гвалтував виборця? Через такі ,,вибори'' ПР і Клімчуки довели Україну до того,що ,,маємо те що маємо''!
Відповісти
О, Протверезів дід і поліз в пресу. Де люстрація,де ревізія клімчука-касира-курєра-злодія-брехуна . Поцілуй янека ще раз куди його цілував 4 роки
Відповісти
Останні новини
«Вибори - це правильно, а революція - це неправильно», - Клімчук
25 травень, 2014, 19:57